تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2791 از 3745 اولاول ... 179122912691274127812787278827892790279127922793279427952801284128913291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,901 به 27,910 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه؟!
    شبانه اش واسه من اکثر اوقات ۴۰۰ کیلوبایت میده (۱۰ مگ)

واسه وبگردی روزانه نیاز به قندشکن داری چون اکثر اوقات پروخسی سرور خودشان قات میزده و صفحه ها رو باز نمی کنه و ....

تنها فایده آسیاتک فعلا همین شبانه رایگانه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام دوستان کمک فوری .من از اسیاتک 4 مگ نقره ای دارم سرعت دانلودش 240 هست مگه نباید بالای 300 باشه منتظر پاسختون هستم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سرعتش تا وقتی خوبه که شما سایت داخلی باز کنی یا از سرور داخلی دانلود کنی ! در اون صورت عالیه ! ولی همین که شما تو گوگل دنبال یه موضوع باشی و بخوای چند تا سایت خارجی رو باز کنی متوجه عمق فاجعه میشی ! بعید میدونم این مشکل به خاطر پهنای باند باشه همش ! چون در مواقعی که جدیدا زیاد هم شده هیچ سایت خارجی باز نمیشه ! ولی بعد چند ثانیه درست میشه ! به نظر من این اختلال هست ، چون اگه مشکل پهنای باند بود باید با سرعت کم اون سایت خارجی باز میشد نه اینکه کلا قطع بشه !
    سلام محمد جان ببینید آسیاتک یه مدته که اومده رو سرور هاش درخواست ها رو محدود کرده به چه معنی یعنی مثلا شما درخواست میکنید که فلان سایت خارجی براتون باز بشه بعد درخواست میره به سرور اسیاتک که از پهنای باند بین المللی برای شما درخواستتون رو اجرا کنه سرور با توجه به کمبود پهنای باندی که در شبکه میبینه برای شما باز نمیکنه یعنی اینجوری تعریف شده که درخواست ها محدود باشه قدیم ها اینجوری بود که الان مخابرات هم هنوز سیستم قدیمه که تعداد کاربران که اضافه میشد تقسیم میشد روی همه کاربرا و فقط کندی باز شدن صفحات وب رو داشتین الان تقسیم شدن هم تقسیم میشه اما روی تعداد یوزر مشخص و بعد از اون درخواست دیگه جلوش گرفته میشه حالا مزایای این سرورهایی که گذاشتن و درخواست ها رو محدود کردن اینه که برای تعدادی با سرعت عالی باز میشه مخصوصا اولویت میذارن اونایی که 10 مگ شهاب دارند و برای بقیه که سرویس های پایین تر گرفتن یا مشکلاتی از این دست یا باز نمیشه یا با تعداد درخواست زیاد و رفرش به خوبی باز میشه در حقیقت این سیاست شرکت اسیاتک هست که وقتی خوبه عالی هست و وقتی درخواست زیاد شد کلا سرویس در دسترس نیست و این روال روی سرورهاشون پیاده شده تا کیفیت ارزیابی که درقیمت گذاری هم تاثیر داره و همچنین برای رتبه بندی شرکت ها در نظر گرفته میشه با اینکار همیشه اسیاتک رو در صدر رتبه ها نشون بده در حقیقت اینها با محدودیتی که گذاشتن میتونن به مراکزی که دلشون میخواد درخواست ها رو زیاد کنن که پهنای باند بخوبی اون مناطق ارسال بشه و در دیگر مناطق کمتر ارسال بشه و همچنین اون درخواست هایی که از شهرستانهای کوچیک و یا مناطق غیر مهم ارسال میشه بیشتر جز من و شما میشیم که با همچین مشکلاتی رو برو میشیم. البته مزایای دیگر این سرورهای جدید این هست که یا یک صفحه با سرعت بالا باز میشه یا اصلا باز نمیشه و همچنین جلوگیری از افت کیفیت درصورتی که تعداد درخواست ها از اون مقدار بیشتر شد از کاربران دیگر جلوگیری میکنه که کاهش بده سرعت رو و حفظ کیفیت اما باز نشدن همزمان در یک زمان برای همه

حالا اگه پهنای باندشون خوب باشه اصلا کم نمیاد که بخوان با اینکارها جلوی کاهش کیفیت رو بگیرن و اگر پهنای باند خوب باشه برای همه خوبه

در حقیقت سیستمی که شما میگید برای تقسیم پهنای بند و کندی باز شدن صفحات وب در سیستم قبلی بود نه سیستم فعلی که در سرورهاشون در نظر گرفته شده.

نکته بعدی هم اینکه سرور های داخلی هم سرعت دانلودشون هم باز شدن صفحاتشون خوبه چون دیگه لازم نیست پول خرج کنن و پهنای باند بین المللی بگیرن از سرور های خودشون در وطن داره ارسال میشه به خود ما از اسیاتک به کاربران اسیاتک پس بنابراین روی داخلی هیج مشکلی نیست.

اشتباه املایی اگر داشت ببخشید خیلی سریع تایپ کردم و بازخوانی نکردم.
    Last edited by amin885; 28-03-2016 at 10:47.

4. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام محمد جان ببینید آسیاتک یه مدته که اومده رو سرور هاش درخواست ها رو محدود کرده به چه معنی یعنی مثلا شما درخواست میکنید که فلان سایت خارجی براتون باز بشه بعد درخواست میره به سرور اسیاتک که از پهنای باند بین المللی برای شما درخواستتون رو اجرا کنه سرور با توجه به کمبود پهنای باندی که در شبکه میبینه برای شما باز نمیکنه یعنی اینجوری تعریف شده که درخواست ها محدود باشه قدیم ها اینجوری بود که الان مخابرات هم هنوز سیستم قدیمه که تعداد کاربران که اضافه میشد تقسیم میشد روی همه کاربرا و فقط کندی باز شدن صفحات وب رو داشتین الان تقسیم شدن هم تقسیم میشه اما روی تعداد یوزر مشخص و بعد از اون درخواست دیگه جلوش گرفته میشه حالا مزایای این سرورهایی که گذاشتن و درخواست ها رو محدود کردن اینه که برای تعدادی با سرعت عالی باز میشه مخصوصا اولویت میذارن اونایی که 10 مگ شهاب دارند و برای بقیه که سرویس های پایین تر گرفتن یا مشکلاتی از این دست یا باز نمیشه یا با تعداد درخواست زیاد و رفرش به خوبی باز میشه در حقیقت این سیاست شرکت اسیاتک هست که وقتی خوبه عالی هست و وقتی درخواست زیاد شد کلا سرویس در دسترس نیست و این روال روی سرورهاشون پیاده شده تا کیفیت ارزیابی که درقیمت گذاری هم تاثیر داره و همچنین برای رتبه بندی شرکت ها در نظر گرفته میشه با اینکار همیشه اسیاتک رو در صدر رتبه ها نشون بده در حقیقت اینها با محدودیتی که گذاشتن میتونن به مراکزی که دلشون میخواد درخواست ها رو زیاد کنن که پهنای باند بخوبی اون مناطق ارسال بشه و در دیگر مناطق کمتر ارسال بشه و همچنین اون درخواست هایی که از شهرستانهای کوچیک و یا مناطق غیر مهم ارسال میشه بیشتر جز من و شما میشیم که با همچین مشکلاتی رو برو میشیم. البته مزایای دیگر این سرورهای جدید این هست که یا یک صفحه با سرعت بالا باز میشه یا اصلا باز نمیشه و همچنین جلوگیری از افت کیفیت درصورتی که تعداد درخواست ها از اون مقدار بیشتر شد از کاربران دیگر جلوگیری میکنه که کاهش بده سرعت رو و حفظ کیفیت اما باز نشدن همزمان در یک زمان برای همه

حالا اگه پهنای باندشون خوب باشه اصلا کم نمیاد که بخوان با اینکارها جلوی کاهش کیفیت رو بگیرن و اگر پهنای باند خوب باشه برای همه خوبه

در حقیقت سیستمی که شما میگید برای تقسیم پهنای بند و کندی باز شدن صفحات وب در سیستم قبلی بود نه سیستم فعلی که در سرورهاشون در نظر گرفته شده.

نکته بعدی هم اینکه سرور های داخلی هم سرعت دانلودشون هم باز شدن صفحاتشون خوبه چون دیگه لازم نیست پول خرج کنن و پهنای باند بین المللی بگیرن از سرور های خودشون در وطن داره ارسال میشه به خود ما از اسیاتک به کاربران اسیاتک پس بنابراین روی داخلی هیج مشکلی نیست.

فکر نمی کنم زیاد به اون ربط داشته باشه. بیشتر شبیه یه اختلال تایمر دار هست. چون مثلا من 10 دقیقه هم پکتی ارسال نکنم و بعد بیام یه درخواست بدم (مثلا صفحه باز کنم) شانسیه ممکنه صفحه لود بشه ممکن هم هست که باز چند ثانیه دیتایی ارسال نشه و بعد صفحه رو باز کنه. مثل نمودار سینوسیه و بستگی داره کی request ارسال شه!

6. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من زیاد حرفتون رو قبول ندارم !
    شما میگین هر کی سرویس سرعت بالاتری داره وضعش بهتره ! اصلا این جوری نیست ! اصلا تابلو هست این مشکل یک اختلال هست ربطی هم نداره من سرویس 128 داشته باشم یا 10 مگ !
    همین دیروز تو تاپیک های وب هم پرسیدم اونا هم دقیقا همین مشکل رو دارن !
    یعنی به نظر شما چند ماهه های وب و اسیا تک با هم سیستم هاشون رو به روز کردن !!!؟
    خود های وب و اسیا تک و اگه اشتباه نکنم شاتل همون زمانی که این مشکل پیش اومد تو صفحه های رسمی خودشون گفتن مشکل از زیرساخت هست و مربوط به قطعی لینک های بین المللی هست ! ( البته من نمیدونم این چه مشکلی هست که هنوز بعد چند ماه بر طرف نشده ! )
    +
    100 درصد این مشکل با قیلترینگ هوشمند در ارتباط هست نه تعداد یوزر ها و کمبود پهنای باند !

8. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من زیاد حرفتون رو قبول ندارم !
    شما میگین هر کی سرویس سرعت بالاتری داره وضعش بهتره ! اصلا این جوری نیست ! اصلا تابلو هست این مشکل یک اختلال هست ربطی هم نداره من سرویس 128 داشته باشم یا 10 مگ !
    همین دیروز تو تاپیک های وب هم پرسیدم اونا هم دقیقا همین مشکل رو دارن !
    یعنی به نظر شما چند ماهه های وب و اسیا تک با هم سیستم هاشون رو به روز کردن !!!؟
    خود های وب و اسیا تک و اگه اشتباه نکنم شاتل همون زمانی که این مشکل پیش اومد تو صفحه های رسمی خودشون گفتن مشکل از زیرساخت هست و مربوط به قطعی لینک های بین المللی هست ! ( البته من نمیدونم این چه مشکلی هست که هنوز بعد چند ماه بر طرف نشده ! )
    +
    100 درصد این مشکل با قیلترینگ هوشمند در ارتباط هست نه تعداد یوزر ها و کمبود پهنای باند !
    دقیقا حرف شما تایید میشه
    من الان های وب دارم این مشکل لعنتی انقد داره اذیت میکنه میخوام تخلیه کنم از پارس آنلاین یا شاتل اینترنت بگیرم (امیدوارم اونها هم به این مرض های وب و آسیاتک مبتلا نشن!!)

10. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این حرومزاده ها پین کد 3گیگ منو میخوان بکشن بالا 3 هفته هست هی دارم تماس میگیرم هردفعه یه چیزی میگند
    میرم الان تو سایت 195 شکایت بذارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این حرومزاده ها پین کد 3گیگ منو میخوان بکشن بالا 3 هفته هست هی دارم تماس میگیرم هردفعه یه چیزی میگند
    میرم الان تو سایت 195 شکایت بذارم
    2 گیگ منو بالا کشیدن فعلا که ندادن ببینم چی میشه

Sent from my LT26w using Tapatalk

13. این کاربر از binamplayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دقیقا حرف شما تایید میشه
    من الان های وب دارم این مشکل لعنتی انقد داره اذیت میکنه میخوام تخلیه کنم از پارس آنلاین یا شاتل اینترنت بگیرم (امیدوارم اونها هم به این مرض های وب و آسیاتک مبتلا نشن!!)
    به هر حال من نگاه میکنم میبینم های وب و اسیاتک هر دو با یک نوع سیستم بهره میبرند اما پارس آنلاین و شاتل و صبا ومخابرات فرق داره

همچنین من خط مخابراتم دارم مخابرات کند هست برای باز شدن وب اما مشکل لود نشدن و پیغام های عجیب اسیاتک رو نداره هیچ وقت.. اما اسیاتک داره و یا باز نمیشه و یا باز میشه اما با سرعت بالاتر

همچنین من دقیقا سرویس شهاب رو که میگیرم اینستگرام و تلگرام بهم زودتر و سریعتر برام لود میشه و دانلود میشه شاید برای مراکز شما اینجوری نباشه و یا محدود نکرده باشن

و اگر اینجوری نیست جز اینکه خودشون میخوان اینجوری باشه پس مشکل چیه؟ همون صفحه ای که در اینستگرام با مخابرات براحتی لود میشه و باز میشه در اسیاتک با صدها رفرش باز میشه جز اینه که میخواد اسیاتک بخاطر حفظ کیفیت سرویس و سرعت اولویت بده وگرنه چرا مخابرات اینجوری نیست فقط کنده؟

به هر حال تجربه من بود نمیخوام بگم دقیقا حرف من درسته و من فکر میکنم اینجوری باشه چون اگه از زیر ساخت بود برای همه شرکت ها این مشکل بود نه فقط شرکت های خاصی که از سرور های خاص خودشون استفاده میکنند.
    Last edited by amin885; 28-03-2016 at 12:27.

15. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

2 گیگ منو بالا کشیدن فعلا که ندادن ببینم چی میشه

Sent from my LT26w using Tapatalk
    دوست عزیز همین الان تو سایت 195 شکایت کن تا پین کد منقضی نشده! نیم ساعت هم زمان نمی بره
    من همین الان گذاشتم اگه خواستی بگو متنشو برات بفرستم. از 195 بدجور حساب می برند!

195.ict.gov.ir

17. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •