تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2790 از 4105 اولاول ... 1790229026902740278027862787278827892790279127922793279428002840289032903790 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,891 به 27,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه cronus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سلام
    من اسفند اعزامم
    یه سوال اگه 2 ماه بندازم عقب خدمتم 24 میشه؟
    سلام مبنا زمان ارسال دفترچه س خدمت شما 21 ماهه اما بیشتر وقت ها با تمدید زمان اعزام موافقت نمیشه موفق باشی

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستام که تعجیل زده بود امروز بهش گفتن افتاده 05 کرمان
    دفترچه رو از آبادان فرستاده بود.
    تنها مرکز آموزشی که از بچگی داستان های زیادی میشنیدم همین 05 بود ))
    اتفاقا من خودم 05 بودم، اون داستانای قدیمی رو رها کنید، الان 05 کرمان و 03 عجب شیر از پادگان های خوبه، حالا انشالله میرید میبینید.

مصطفی جان ستوان 3 تو یگان بیفته دو ماه یکبار نگهبانیشه گروهبان یک روز در میون ستوان 3 میتونه بعد از ظهر ها از پادگان رات بیرون بیاد ولی گروهبان باید بدوئه واسه مرخصی گرفتن تو حقوق حداقلش 20 تومن تفاوت داره و ....
    بازم اتفاقا من خودم ستوان سوم هستم و توی یگان، هر 10 روز یکبار افسرنگهبانم و گروهبان یک هایی که اومدن هم آوردیم پیش خودمون دقیقا مثل ما افسرنگهبانی میدن، لوحه رو خودم می نویسم و فرقی بین گ1 و س3 نمیزارم (همه لیسانسیم)
    فرمانده ما براش فرقی نمیکنه سرباز صفر باشی یا ستوان سه، به هیچکس مرخصی شهری نمیده، اگر هم بده بیشتر به سربازها میده، من خودم فاصله بین 2 تا شهری اخیرم 4 ماه بود
    توی حقوق هم، حقوق ما 92 تومنه ولی گروهبان یک فکر کنم 82 پس اختلافش بیشتر از 10 تومن نیست

3. این کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جواد جان داداش اگه غرضت سوزش ما بود که به حمدالله حاصل شد دهنت ...
    مطمئن باش کسی همینطوری همچین جایی نمیوفته، هزارتا پارتی و آشنا و اینها پشتشه، شما خودتو درگیر این جور آدما نکن خدمت صادقانتو بکن!

سلام دوستانی که لیسانس کامپیوتر بودن و تو ارتش دوره کد خوردن کامنت بذارن ممنون ازتون
    لیسانس کامپیوتر کد نمیخوره برادر، بعد آموزشی همه رشته کامپیوتری ها رسته رایانه میگیرن میرن سر یگان شون.
    Last edited by Mo5tafa; 09-02-2015 at 09:24. دليل: نقل قول جدید.

5. 2 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان تو رو به خدا قسم این سوالات رو جواب بدین

1- دوره کد چی هست ؟
    2- کسی که لیسانس کامپیوتر هست کد بخوره خوبه براش یا نه ؟
    3 . بعد از تموم شدن دوره آموزشی و تقسیمات ، آیا در یگان هم همان برنامه های آموزشی (بیدارباش صبح ، ورزش ،کلاس ، رژه و ...) تکرار میشه ؟
    4- دوره یگان شامل چه برنامه هایی هست ؟
    5- رسته رایانه چه کاری انجام میده و چه مسئولیتی داره ؟

5- کسی که شهر خودش میفته و پادگان 30 دقیقه با منزلش فاصله داره چه مزایایی براش داره ؟ (مرخصی و خروج از پادگان ) این یکی خیلی مهمه تو رو خدا این یکی رو کامل توضیح بدید . ممنون
    Last edited by m-530; 09-02-2015 at 10:42.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا کسایی که غیبتشون بخشیده شده میتونن برای کنکور 94 ثبت نام کنن و در حین خدمت وارد دانشگاه بشن؟ میخوام کنکور ثبت نام کنم اگه میشه بهم جواب بدید مرسی

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

1- دوره کد چی هست ؟
    3 . بعد از تموم شدن دوره آموزشی و تقسیمات ، آیا در یگان هم همان برنامه های آموزشی (بیدارباش صبح ، ورزش ،کلاس ، رژه و ...) تکرار میشه ؟

5- کسی که شهر خودش میفته و پادگان 30 دقیقه با منزلش فاصله داره چه مزایایی براش داره ؟ (مرخصی و خروج از پادگان ) این یکی خیلی مهمه تو رو خدا این یکی رو کامل توضیح بدید . ممنون
    1 - دوره کد برای ارتش هست.. رشته هایی که به درد ارتش نمیخوره رو بعد از آموزشی، یه دوره کد 2 ماهه براشون میذارن که تقریبا مشابه آموزشی هست و بهش دوره کد میگن.
    2 - رشته کامپیوتر و بعضی رشته های دیگه مثل حسابداری و پزشکی و پرستاری دوره کد نداره و بعد از آموزشی مستقیم میرید سر یگان.
    3 - نه به اون صورت.. تا حد زیادی بستگی به شرایط یگانتون داره.. ولی معمولا صبح زود باید بیدار بشید ولی دیگه خبری از رژه و این برنامه ها نیست! البته ممکنه چند ماه یک بار یه سری کلاسای عقیدتی و حفاظتی براتون بذارن و یا اینکه 1-2 بار تو کل دوره ببرنتون میدون تیر...
    4 - برنامه مرتب و تعریف شده ای مثل آموزشی، برای یگان وجود نداره... مثلا اگه قسمت های اداری باشید که کار اداری و یا سیستمی رو انجام میدید... اون 2-3 ماه اول ممکنه پست هم بدید یا اینکه توی کارای دیگه مثل نظافت و پاسبخشی و .. هم مشارکت داشته باشید..
    5 - مهمترین مزیتش اینه که اگر قسمت های اداری باشید یا نیروی پستی و یا پاسبخش میتونید هر روز یا یک در میون بعد از تایم اداری برید خونه و به هر حال شهر خودتونه و آرامش بیشتری خواهید داشت...

رسته رایانه، معمولا نامه های اداری تایپ میکنه و یا ممکنه با سیستم اتوماسیون و ... در صورت تایید حفاظت کار کنه و یا اینکه تو کارای بایگانی و ... کمک کنه.
    Last edited by paranoid_android; 09-02-2015 at 14:20.

9. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

1- دوره کد چی هست ؟

دوره کد فقط در ارتش هست و یک دوره تخصصی است که همانند اموزشی دو ماه است
    اینکه چه رشته هایی کد میخورن رو نمیشه به طور قالع گفت اما رشته کامپوتر هم در برخی اوقات کد خورده
    شما بعد از اموزشی و تا انتهای خدمت ملزم به رعایت برنامه سین هستید و هچنین رژه ، میدان تیر ، کلاس های قران و عقدتی و سیاسی خواهید داشت
    هر یگان وبادگان با توجه به موقیعت و شرایط ان برنامه های متفاوتی خواد داشت برنامه لشکر و یگان های عملیاتی بیشتر و سختر است
    رسته رایانه همه کارهای اداری و دفتری
    هیچ برتری نسبت به بقیه در خصوص مرخصی ساعت حضور در پادگان و ساعت خروج نخواهید داشت

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 09-02-2015 at 12:03.

11. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام...من از زنجان هستم با مدرک کارشناسی ارشد...اعزامی یک اسفندم که دیروز برگ سفیدم اومد و افتادم پادگان شهید عبدالحمید انشایی نزاجا تهران 02
    میخواستم ببینم چطور جاییه؟
    راسته میگن اونا که دوره 45 روزه رو با سپاه رفتن بیست روز اموزشی میبینن؟
    سلام، این سوال من هم هست. لطفا دوستانی که اطلاع دارند نظرشون رو بگن.
    تو ارتش که می دونم تو آموزشی هیچ تاثیری نداره ولی طبق یه خبری که خونده بودم گفته بود تو نیروی انتظامی آموزش 21 روز میشه، منتها نمیدونم اجرایی شده یا نه

13. این کاربر از Mahyar25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من 1 اسفند اعزامم ولی هنوز اون برگه دوم رو پست نیاورده دره خونه تا کی باید صبر کنم؟
    اگر ظرف این 2 3 روز نیاد برم دنبالش؟

15. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من با تلفن ثابت با سامانه گویا 096480 تماس می گیرم میگه شماره مورد نظر درشبکه وجود ندارد
    ولی وقتی با موبایل می گیرم خیلی سریع وصل میشه به سامانه گویا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •