تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2790 از 3195 اولاول ... 17902290269027402780278627872788278927902791279227932794280028402890 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,891 به 27,900 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا این برادران چینی همچین کپی میکنن از روی اصل که آدم همینجوری میمونه
    به هر حال این نکته هارو بهش دقت کن که برای تشخیص هارد اصل هست:
    پشت هاردت باید به این شکل باشه:

اوون قسمت های قرمز باید نوشته باشهmicrosoftو اون قسمت که سبز کردم باید اطلاعات عکس بالا رو داشته باشه .
    boxهارد هم باید اینجوری باشه:

والا خوب هاردxbox360ماله مایکروسافت میشه و کلا بعیدهWDبیاد هارد اصل بزنه درواقع اگه ماله شماWDهست جزو مارک های متفرقه حساب میشه.
    با توجه به اینکهFATها و لوازم جانبیش دیگه به طور رسمی تولید نمیشه فکر میکنم متفرقه باشه هاردتون ولی خوب اگه راحت کار میکنه و مشکلی نداره نیاز نیست عوضش کنید و نگران باشید همینم غنیمته: دی
    البته خوب شاید مغازه دار از قبل داشته هارد اصل رو و بهتون داده چون تایلند هم هست
    هارد منم دقیقاً زیرش همین شکلی هست و مشکی هم هست. اما روی اون پیچ که یک لیبل براق داره و نوشته MicrosoftT ، یک برچسب زرد زده شده که قسمتی از اون لیبل رو پوشونده.

هارد داخلش هم Hitachi هست. مگه به جز WD هارد دیگه ای هم ه ک میشه که بخوان مثل WD هکش کنن؟

اگه اصل باشه احتمالاً دسته دو بوده اینجوری پیچیدنش فروختن که بازم اگه اصل باشه خوبه

کسی تاحالا قاب هاردش رو باز کرده ببینه هارد داخلش چه مارکی هست؟

پ.ن: فکر کنم اصل باشه چون اینجا هم هاردش مثل مال من هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ================================================== =======================

آقا این Forza 4 عجب گرافیک خفنی داره. قشنگ این کف بود که از دهان ما Overflow می شد. ولی کاش مثل hot pursuit بود نه مثلا shift.
    اون قسمت autovista ش که با Kinect کنترل میشه خیلی باحاله. همینطور رانندگی با Kinect.
    اما یک چیز عجیبه! اولین بار که دیسک رو گذاشتم تو Autovista ماشین لامبورگینی سستو المنتو داشت ولی الان دیگه نداره

و یک چیز دیگه. این بازی های XGD3 مثل forza 4 و GOW3 ،همش این xbox پیغام میداد دیسک خرابه و از بازی میومد بیرون . وقتی دستگاه رو افقی گذاشتم دیگه این پیغام واسه هیچ کدوم از بازیا نیومد و مشکل حل شد.
    Last edited by sony_W810i; 15-10-2011 at 10:04.

2. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعد چند سال بن مایکروسافت اگه از دنده راست از جاش بلند بشه یه داشبرد میده و میگه مثلا کسانی که از یه تاریخ تا فلان تاریخ بن شدن بخشیدیم ولی خوب مشخصه که کسایی که بن شدن شدیدا تحت کنترل میشن و نمیشه درست حسابی لایو زد.
    راه دیگه هم اینه که کنسول رو جی تگ کنی و بعد از بن دربیاری(نیاز به یه کنسول دیگه هم هست که بن نشده باشه)و بعد دوباره از جی تگ در بیاری و ببری لایو
    البته با توجه به اینکه دانگل مخصوص این کار تو ایران خیلی کم پیداست فعلا جایی jtagنمیکنن و باید صبر کنی
    اين راه دومي رو دوس دارم.دانگل يعني چه و همينطور جي تگ

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

اين راه دومي رو دوس دارم.دانگل يعني چه و همينطور جي تگ
    دانگل یه چیزی مثل فلش هست که کار اصلیjtagرو انجام میده-jtagهم یه چیزی مقل جیل بریک یعنی میتونی آن بن کنی و برنامه های دست نویس رو روی کنسول اجرا بکنی

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بر و بچ عزیز خسته نباشید

عزیزان من هنوز روی lt 1.91 هستم به نظرتون برم برای lt2.0 یا صبرکنم ؟

پول مول هم که دیگه نداریم ....

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

پــوریا قرار بود برا فورزا فیکس بیاد که من الان فورزا 4 رو خریدم دارم بازی میکنم

حالا عجله نداری یه هفته صبر کن که این بتلفیلد و بتمن هم بیان بعد برو آپدیت کن !

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

پــوریا قرار بود برا فورزا فیکس بیاد که من الان فورزا 4 رو خریدم دارم بازی میکنم

حالا عجله نداری یه هفته صبر کن که این بتلفیلد و بتمن هم بیان بعد برو آپدیت کن !
    بتمن اومده عزیزم.من همه بازیهارو دارم راحت بازی میکنم البته آفلاین

8. این کاربر از alipsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

اینجا فردا میاد

بیشتر برا بتلفیلد و اینا گفتم ، اما فکر نکنم دیگه فیکس بیاد برا ال تی :| مشکلی در راه نیس !

10. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hawar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما دستگاه از دستت افتاد یا هاردش ؟

ببین باید یبار هارد رو Format کنی تا Sector هاش Refresh بشن بعد تست کنی اگه باز مشکل داشت باید هارد رو عوض کنی.

چون هارد های مغناطیسی موجود در بازار همگی به کوچکترین ضربات حساس اند.

باید هارد رو باز کنید و اتصالات رو چک کنید و امتحان کنید اگه باز همون مشکل رو داشت باید هارد رو توسط یه Hard Box به PC وصل کرده
    منمنون دوست

هارد و اکس بوکس باهم از دستم افتادن زمین
    ولی بعد چند روز ور رفتن با هارد و باز کردن از اکس بوکسم بلاخره‌ کار کرد و تونستم فرمتش کنم و الان مثل روز اول کار میکنه‌ ولی حیف همه‌ سیوهای بازیهام پرید و پروفایلم پاک شد

2 تا سئوال داشتم :
    1- چطوری میشه‌ فهمید که‌ داستگاه بن شده‌ .؟
    2- الان وقتی اکس باکسم را روشن میکنم نمیره‌رو پروفایلم و میگه‌ 1 پروفایل پیدا شد و باید خودم انتخابش بکنم چطوری این مشکلم حل میشه‌ ؟
    Last edited by hawar1; 15-10-2011 at 23:15.

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام من يك مشكل خيلي بزرگ دارم
    هر بازي روكه مي خرم يا رايت ميكنم ميره تو بازي ولي وقتي ميام بيرون وميخوام نصبش كنم ميزنه cant read حتي با وجود اينكه dvdام يك ذره خش نداره .كممممممممممممممممك

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من يك مشكل خيلي بزرگ دارم
    هر بازي روكه مي خرم يا رايت ميكنم ميره تو بازي ولي وقتي ميام بيرون وميخوام نصبش كنم ميزنه cant read حتي با وجود اينكه dvdام يك ذره خش نداره .كممممممممممممممممك
    اگه دستگات عمودی هست افقی یگذار تست کن ببین چی میشه. واسه من جواب داد. البته بازی های XGD3

14. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •