والا این برادران چینی همچین کپی میکنن از روی اصل که آدم همینجوری میمونه
.gif)
به هر حال این نکته هارو بهش دقت کن که برای تشخیص هارد اصل هست:
پشت هاردت باید به این شکل باشه:
اوون قسمت های قرمز باید نوشته باشهmicrosoftو اون قسمت که سبز کردم باید اطلاعات عکس بالا رو داشته باشه .
boxهارد هم باید اینجوری باشه:

والا خوب هاردxbox360ماله مایکروسافت میشه و کلا بعیدهWDبیاد هارد اصل بزنه درواقع اگه ماله شماWDهست جزو مارک های متفرقه حساب میشه.
با توجه به اینکهFATها و لوازم جانبیش دیگه به طور رسمی تولید نمیشه فکر میکنم متفرقه باشه هاردتون ولی خوب اگه راحت کار میکنه و مشکلی نداره نیاز نیست عوضش کنید و نگران باشید همینم غنیمته: دی
البته خوب شاید مغازه دار از قبل داشته هارد اصل رو و بهتون داده چون تایلند هم هست
هارد منم دقیقاً زیرش همین شکلی هست و مشکی هم هست. اما روی اون پیچ که یک لیبل براق داره و نوشته MicrosoftT ، یک برچسب زرد زده شده که قسمتی از اون لیبل رو پوشونده.
هارد داخلش هم Hitachi هست. مگه به جز WD هارد دیگه ای هم ه ک میشه که بخوان مثل WD هکش کنن؟
اگه اصل باشه احتمالاً دسته دو بوده اینجوری پیچیدنش فروختن که بازم اگه اصل باشه خوبه .gif)
کسی تاحالا قاب هاردش رو باز کرده ببینه هارد داخلش چه مارکی هست؟.gif)
پ.ن: فکر کنم اصل باشه چون اینجا هم هاردش مثل مال من هست:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== =======================
آقا این Forza 4 عجب گرافیک خفنی داره. قشنگ این کف بود که از دهان ما Overflow می شد.
ولی کاش مثل hot pursuit بود نه مثلا shift.
اون قسمت autovista ش که با Kinect کنترل میشه خیلی باحاله. همینطور رانندگی با Kinect.
اما یک چیز عجیبه! اولین بار که دیسک رو گذاشتم تو Autovista ماشین لامبورگینی سستو المنتو داشت ولی الان دیگه نداره .gif)
و یک چیز دیگه. این بازی های XGD3 مثل forza 4 و GOW3 ،همش این xbox پیغام میداد دیسک خرابه و از بازی میومد بیرون . وقتی دستگاه رو افقی گذاشتم دیگه این پیغام واسه هیچ کدوم از بازیا نیومد و مشکل حل شد.