تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 942 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه miliomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    کوچه پس کوچه های بی کسی

7 امان از دست این دولت ....

سلام
    یعنی چی ؟ داشتم پست ها رو می خوندم دیدم نوشته فیلتر MMS ؟ مگه میشه ؟ این دیگه کلا نا مردیه ... این یعنی تجاوز به حریم خصوصی مردم
    اون از فیلتر اینترنت حالا هم فیلتر MMS
    شاید من دلم بخواد یک عکس از خودم بفرستم بر فامیلام ... اینکه نمیشه هر کی از در اومد بشینه عکس منو نگاه کنه ....
    میترسم اگه 3G هم بیاد بشینن به صورت آنلاین مردم رو نگاه کنند
    فرداش هم احمدی نژاد بیاد بگه : واسه استفاده از سیستم 3G باید صیغه محرمیت خونده بشه
    که اگه اینجوری بشه خیلی خیلی بی شرمیه ....
    خیلی کار برا آدم انجام میدن حالا میخوان به زندگی خصوصی آدم هم وارد شن
    ولی عیب نداره ، تجربه ثابت کرده هر چی جلوی این مردم رو بگیری آخر سر خودشون ضایع میشن مثل فیلتر اینترنت که همه به راحتی میتونن با یه فیلتر شکن ساده دورش بزنن
    ببخشید زیاد حرف زدم
    بای
    Last edited by miliomid; 27-05-2007 at 05:33.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    کوچه پس کوچه های بی کسی

2

آقایون آخرش ما نفهمیدیم تعرفه ها چه جوری شد
    یکی بیاد کامل توضیح بده ( مکالمات - MMS - GPRS مکالمه از این خط به اون خط یا ثابت ، خلاصه همه چی )
    مرسی
    بای
    ---------------------
    راستی خیلی ها فکر میکنن من پسرم چون نام کاربری من توش omid داره ، ولی اینطوری نیست
    آخه بعضی ها شمارمو از اون موقعی که MMS بازی میکردیم پیدا کردن و برای من با MMS چیزای چرت و پرت میفرستن ،
    تو رو خدا نکنید این کارا رو
    Last edited by miliomid; 27-05-2007 at 05:09.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    کوچه پس کوچه های بی کسی

13

راستی یه چیز جالب
    الان ساعت 5:29 صبح است .
    الان یه اس ام اس از خط دا داشم ( TCI داره ) برایم اومد . Details رو که دیدم تاریخ ارسالش رو نوشته بود 5 روز پیش ساعت 1:45 بعد از ظهر
    مگه یه اس ام اس چند رو تو شبکه Stand By می مونه ؟
    آیا الکی نوشته یا واقعیت داره ؟

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب شما هرچیزی دلت خواست گفتی و میگی سینه جاک ایرانسل وکلای ایرانسل ایرانسل عشق منه از این حرفا مهم نیست شخسیت هر شخصی به خودش بستگر داره
    شما از ایرانسل ایراد نمیگیری که ماهم بگیم درست این ایراد داره حالا اعتراض کنیم یا چطور مشکل رو حل کنیم
    ایرانسل داره تعرفه رو پایین میاره بازم اعتراض میکنی و من اینو فهمیدم که تو فقط اعتراض میکنی
    يادمه در يکي از پستهات گفته بودي که هر موقع اسم TCI بيادوهر کسي که از آن تعريف کنه فشار خونم ميره بالا ، ولي اينجوري نيست شما هر وقت کسي از ايرانسل ايراد بگيره فشار خونت جا به جا ميشه و سريع بدنبال جواب دادن به آن ميگردي تازه جالبه که من هم هيچ وقت به TCI کاري نداشتم، تعصب، مشکل شماست که ايرادي نميبيني آن موقع که هم بريده ي ريز مکالمه رو بخاطر حساب کردن يک sms را که 20 بار حساب کردن و داخلي خودايرانسل 4 بار حساب کردن را برايتان مي گذاريم و خود 130 هم با اون سيم جيماش نميتونه جوابي براش پيدا کنه ميگي از( گوشيته )باز هم ايرادي نميبيني حال ديگه اعتراض کردن به ايرانسل پيشکشتون ،در ضمن پيشنهاد عوض کردن اسم تاپيک ، آن هم بخاطر اينکه بعضي ها نميتونن ايراد يا انتقادي به سيستم مود علاقشون گرفته بشه آن هم به دلايل بالا چه ربطي به شخصيت داره آخه ؟ باز هم در ضمن اعتراض من به چه ربطي به شما ودوستاتون داره که به شما برميخوره مگه شما ها ايرانسل هستيد ؟ اگه بله ، خوب همون تعصبه واگر هم نه خوب به شما ربطي نداره

جناب علیرضا خاجی جوابتو داد. راست میگه دیگه وقتی گفتن تعرفه میاد پایین باز هم اومدی برای خودت تبصره درست میکنی که نه اینجوری نیست؟ اگه انتقاد سازنده بکنی کی ایراد میگیره؟ من خودم مشکل اس ام اس داشتم ولی وقتی کاملا حل شده دلیلی برای دروغ گفتن و تلقین ندارم. چون واقعا تو 8 ثانیه همه ی اس ام اس هام دلیورد میشه. کی به کیه تو هم یه تاپیک بزن به نام عشق من تی سی آی یا انجمن سینه چاک ها ومخلصان تی سی آی !!!!!!!
    تعرفه ي 499 ريال که قراره از همون اول ثانيه اي بشه را با کلي حرف وحديث وجنگ زرگري 20تا 25 درصد بالا ميبرن و آنوقت ثانيه اي ميکنن وبعد ميبينن بازارشون خراب شد وعجب غلطي کردن دوباره با ساز وکرنا ميگن ميخوايم 20 تا25 در صد ارزونش کنيم ،اين يعني اينکه دوباره برگشتن به خونه اول ، ولي تازه آن هم با شرط وشروط ، اين ذوق کردن داره اين پائين آوردن تعرفه اس ؟ ببينم چند نفر از کساني که ايرانسل دارن با داخل شبکه تماس دارن که بابت برگشتن تعرفه به قبل، آن هم داخل شبکه ذوق کنن ؟ ، با قول قديميها به مرگ گرفتن تا به تب راضي بشيم اين بغير از کلک مرغابي براي فروش بيشتر معني ديگري ميدهد ؟
    بهرحال بارهاگفته ام سيمکارت ايرانسل خريده ام وخيال فروختن وخريدن سيمکارت ديگه اي ندارم وباز هم اگر ايراد وانتقادي ببينم ،ميگويم چه شما ودوستاتون خوشتون بياد چه بدتون بياد، شما هم با همون تعريف و تمجيد ها مشغول باشيد شما ودوستانتون حقي نداريد کسي رو بخاطر انتقاد از چيزي که شما خوشتون مياد سرزنش کنيد من ميگم چرا ايرانسل اين کارو ميکنه شماها ميگيد TCI فلان فلان شده اين کار و کرد فلان کارو کرد اگه ميتونيد جواب انتقاد با دليل وبرهان بدهيد که اينطور نيست، ما بديگران چکار داريم چرا الکي اپراتورهاي ديگه رو وسط ميکشيد ، بهرحال بقول قديميها ( شنونده بايد عاقل باشه ) بالاخره مخاطبان اين تاپيک خودشون فراخور حالشون و سطح آگاهيشون بهتر ميتونن قضاوت کنند که چي درسته وچي غلط کي درست ميگه کي نه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

يادمه در يکي از پستهات گفته بودي که هر موقع اسم TCI بيادوهر کسي که از آن تعريف کنه فشار خونم ميره بالا ، ولي اينجوري نيست شما هر وقت کسي از ايرانسل ايراد بگيره فشار خونت جا به جا ميشه و سريع بدنبال جواب دادن به آن ميگردي تازه جالبه که من هم هيچ وقت به TCI کاري نداشتم، تعصب، مشکل شماست که ايرادي نميبيني آن موقع که هم بريده ي ريز مکالمه رو بخاطر حساب کردن يک sms را که 20 بار حساب کردن و داخلي خودايرانسل 4 بار حساب کردن را برايتان مي گذاريم و خود 130 هم با اون سيم جيماش نميتونه جوابي براش پيدا کنه ميگي از( گوشيته )باز هم ايرادي نميبيني حال ديگه اعتراض کردن به ايرانسل پيشکشتون ،در ضمن پيشنهاد عوض کردن اسم تاپيک ، آن هم بخاطر اينکه بعضي ها نميتونن ايراد يا انتقادي به سيستم مود علاقشون گرفته بشه آن هم به دلايل بالا چه ربطي به شخصيت داره آخه ؟ باز هم در ضمن اعتراض من به چه ربطي به شما ودوستاتون داره که به شما برميخوره مگه شما ها ايرانسل هستيد ؟ اگه بله ، خوب همون تعصبه واگر هم نه خوب به شما ربطي نداره

تعرفه ي 499 ريال که قراره از همون اول ثانيه اي بشه را با کلي حرف وحديث وجنگ زرگري 20تا 25 درصد بالا ميبرن و آنوقت ثانيه اي ميکنن وبعد ميبينن بازارشون خراب شد وعجب غلطي کردن دوباره با ساز وکرنا ميگن ميخوايم 20 تا25 در صد ارزونش کنيم ،اين يعني اينکه دوباره برگشتن به خونه اول ، ولي تازه آن هم با شرط وشروط ، اين ذوق کردن داره اين پائين آوردن تعرفه اس ؟ ببينم چند نفر از کساني که ايرانسل دارن با داخل شبکه تماس دارن که بابت برگشتن تعرفه به قبل، آن هم داخل شبکه ذوق کنن ؟ ، با قول قديميها به مرگ گرفتن تا به تب راضي بشيم اين بغير از کلک مرغابي براي فروش بيشتر معني ديگري ميدهد ؟
    بهرحال بارهاگفته ام سيمکارت ايرانسل خريده ام وخيال فروختن وخريدن سيمکارت ديگه اي ندارم وباز هم اگر ايراد وانتقادي ببينم ،ميگويم چه شما ودوستاتون خوشتون بياد چه بدتون بياد، شما هم با همون تعريف و تمجيد ها مشغول باشيد شما ودوستانتون حقي نداريد کسي رو بخاطر انتقاد از چيزي که شما خوشتون مياد سرزنش کنيد من ميگم چرا ايرانسل اين کارو ميکنه شماها ميگيد TCI فلان فلان شده اين کار و کرد فلان کارو کرد اگه ميتونيد جواب انتقاد با دليل وبرهان بدهيد که اينطور نيست، ما بديگران چکار داريم چرا الکي اپراتورهاي ديگه رو وسط ميکشيد ، بهرحال بقول قديميها ( شنونده بايد عاقل باشه ) بالاخره مخاطبان اين تاپيک خودشون فراخور حالشون و سطح آگاهيشون بهتر ميتونن قضاوت کنند که چي درسته وچي غلط کي درست ميگه کي نه
    قبول کن یه ذره لحن انتقادی تندی داشتی , کسانی که تحمل نداشتند بریدند .
    به هر حال , این ایراد ها طبیعیه صبر کن یک سال بشه ( نمیگم 13 سال ) بعد از یک سال ببین اگه ایرادی دیدی اونوقت انتقاد که هیچ باید شکایت کرد .
    من هم که گفته بودم طرفدار کور نیستم اگه اپراتور بعدی با سرویسهای بهتری بیاد میرم اون رو میخرم .
    -----------------
    در ضمن دوست عزیزمون miliomid فراموش کرده اینجا ایرانه و دولت حتی اگه بخواد میتونه نفس کشیدن رو برای مردم پولی کنه یا اینکه برای باد روده شون مالیات ببنده , یا اینکه بری دستشویی باید چشم بند بذاری .
    یه وقت به کسی بر نخوره ولی فعلا این تیکه خاک به اسم ما خورده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خانم سارا گل.بالاخره ان 73 خریدین؟من یادمه تووی تاپیک ان 73 و کا 800 همه رو کلافه کرده بودین واسه انتخاب این دوتا گوشی.به هر حال مبارک باشه.(ربطی به تاپیک نداشت همین جوری گفتم تبریک بگم)
    مرسی دوست عزیز، همون بهمن پارسال خریدم.

ببخشید موضوع تاپیک عوض شد، حالا یه سوال جاش میپرسم

بالاخره نرخ دقیق یک دقیقه مکالمه با تعرفه ثانیه ای چقدر میشه ! ( با سیم کارت اعتباری )

اما جداً نجومی از اعتبار کسر میشه، یهو میبینی 200-300 تومن کسر شد، هیچیم حرف نزدی
    Last edited by saragol; 27-05-2007 at 09:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

مگه فقط اصفهان تاریخیه؟!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...
    من تصميم گرفتم كه يه مطلب در مورد مشكلات ايرانسل در اصفهان بنويسم و به خبرگزاري ها بفرستم تا يكمي هم جوسازي بشه، بلكه يكي به خوش اومد

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من تصميم گرفتم كه يه مطلب در مورد مشكلات ايرانسل در اصفهان بنويسم و به خبرگزاري ها بفرستم تا يكمي هم جوسازي بشه، بلكه يكي به خوش اومد
    اگر اینکار را بکنید خیلی ممنون میشم ... والا من که هر کاری از دستم بر می آمد کردم از ایمیل به برخی سایت ها تا تماس با انواع اپراتور های مختلف و مخابرات و ... ولی همانطور که دیدید فایده ای نداشت ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •