سلام.اين هم دو تا سايت واسه دانلود مپ كانتر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام.اين هم دو تا سايت واسه دانلود مپ كانتر.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
بچه ها اگر میشه تنظیمات خودتونو واسه مسابقات بذارین .تنظیم نشونه و هر چیزه دیگه ای که استفاده میکنین . چیت نباشه
ممنون میشم![]()
سلام به همه
بچه ها اگر میشه تنظیمات خودتونو واسه مسابقات بذارین .تنظیم نشونه و هر چیزه دیگه ای که استفاده میکنین . چیت نباشه
ممنون میشم
دست درنکنه؟میگم چرا وقتی می خوام اسکین اسلحه رو عوض کنم تو custom game عوض نمیشه ولی تو اون بازی مرحله ای عوض میشه ؟
Last edited by shinyboy; 30-09-2007 at 16:42.
در ضمن من این پچو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی وقتی برنامرو اجرا کردم این خطا رو داد؟
حالا چیکار کنم؟
دوست عزیز احتمال زیاد این پچی که شما گرفتی و نصب کردی مخصوص این ورژن نبوده چون این ارور میگه که فایل ها خراب شده .در ضمن من این پچو نصب کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی وقتی برنامرو اجرا کردم این خطا رو داد؟
حالا چیکار کنم؟
سلام من میخوام کانتر 1.6 رو تو گیم نت دوستم نصب کنم
باید حتما patch هم نصب بشه مثلا patch 1.29 یا 1.23
این 2تا رو دارم
و چه فرقی میکنه وقتی پچ رو نصب میکنم هیچ چیزی تغییر نمیکنه
اصلا این پچ ها به چه دردی میخوره البته به غیر از اینکه میشه باهاش online بازی کرد
یه سوالم داشتم.
این کانترها که منوها و پنجره هاشون فرق میکنه مثلا شیشه ای هستند رو شون mod یا patch چیزی نصب
میشه یا کلا کانترشون اون جوری؟
مشکلم حل شد.
Last edited by Elrond; 01-10-2007 at 15:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)