ممنون از دوستان
یعنی کلا این سیستم عامل نسخه سروری نداشته از اول؟؟مطمئنید؟؟
دوستان راهنمایی که بشه کلا کار تو این سیستم عامل رو داشته باشه سراغ ندارن؟؟بخصوص بحثهای مربوط به شبکه کردن این سیستم رو با یک سیستم دیگه توی محیط مجازی؟؟
باتشکر
ممنون از دوستان
یعنی کلا این سیستم عامل نسخه سروری نداشته از اول؟؟مطمئنید؟؟
دوستان راهنمایی که بشه کلا کار تو این سیستم عامل رو داشته باشه سراغ ندارن؟؟بخصوص بحثهای مربوط به شبکه کردن این سیستم رو با یک سیستم دیگه توی محیط مجازی؟؟
باتشکر
اصلاْ سولاریس برای سرور درست شده. برای کامپیوترهای شرکت سان.
اون که گفتم نداره مربوط به نسخه آزاد اپن ایندیانا بود.
الآن امتحان کردم اصلاْ با آیپی ایران سایتش باز نمیشه. (فیلـتر نیست. تحریمه)
در ویکیپدیا نوشته استفاده اش مجانیه؛ ولی پچها و آپدیتهاش قرارداد خرید میخواد. نصب سالانه اش مجانیه.
ممنون
خود سیستم عامل رو از تورنت گرفتم
فقط اگه راهنمای ساده ای باشه که بشه کار با سیستم عامل و تنظیمات شبکه کردن رو بخصوص داشته باشه بسیار عالیست . اگه دوستان سراغ دارن ممنون میشم
باتشکر
در گوگل بگردید؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم بجز این بازهم هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اوراکل هم اگه باز بشه به انگلیسی متون کامل را داره.
سلام به دوستان لینوکس باز
بالاخره بعد از سر و کله ردن با چندتا از توزیع های مختلف لینوکس و پاک کردن اونها در کم تر از یکروز توزیع مورد علاقم رو پیدا کردم
Elementary OS زیبا و سرعتی و مناسب برای شخصی سازی
یه سوال داشتم: انواع دسکتاپ هایی که روی Ubuntu کار میکنه روی این یکی هم کار میکنه؟ مثل kde و...
و اینکه نصب کردن برنامه های زیاد روی لینوکس هم مشابه ویندوز سرعت رو کاهش میده یا اینکه تاثیری نداره و یا اینکه تاثیرش کم تره؟
و اینکه یه لیست سورس مناسب واسه نصب برنامه ها بهم میدین و همچنین طرز وارد کردنش در ترمینال؟
خیلی خیلی ممنون پیشاپیش![]()
المنتری خیلی خوشگله واقعا! پایدار که بشه عالی میشه. فعلا توش کرشهای گاه و بیگاه داریم که برام مناسب نیست.
واسه نصب برنامه منظورت چیه؟ اسم برنامه میخوای یا مخزن؟
اگه دنبال برنامه واسه کار خاصی هستی اینجا بگو بچه ها کمک کنن.
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
باگاش مثل اینکه همون باگای قدیمی اوبونتو هستش به هر مشکلی میخورم سرچ میکنم میبینم قبلا تو اوبونتو بوده و به راحتی قابل رفع هستش حداقل تا اینجا که بوده
دقیقا منظورم مخزنه / و اینکه چطوری باید مخزن رو وارد کرد؟
البته لزومی به اینکار هست یا مخازن پیش فرض کافیه؟
ممنون
مخزناش همون مخازن اوبونتوه و کافیه. حداقل من که باهاش مشکلی نداشتم.
ببخشید یک سوال ابتدایی
مخزنهای لینولس دقیقا چی هستن؟یعنی مخزن نرمافزارهای جانبی؟
حالا مثلا من که از مینت استفاده میکنم ایا مخزن خاصی باید بهش اضافه کنم
مخزن یعنی مخزن برنامه ها
یعنی برنامه هایی که نصب میکنید از اون مخزن میاد
بعضی توزیعها مخازن خودشونو دارن مثل اوبونتو
بعضی هم مثل مینت از مخازن توزیع پایشون استفاده میکنن
نیازی هم به کاری نیست. سیستم عامل خودش مخازن رو به روز نگه میداره و شما لازم نیست چیزی اضافه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)