تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 400 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

من دیروز از روی Cell_ID دیدم مودم به یکی دیگه وصل شده و سرعت خیلی بهتر شده حدود 50 مگ ، خب این یعنی حداقل 2 تا دکل TDD اطراف من هست ، ولی هنوز از + خبری نست ، حالا نمیدونم تجمیع انجام میشه ولی + نمیزنه ؟ ولی فک کنم روی فریم ویر اصلی ایرانسل 196 روی TDD اگه تجمیع بشه + بزنه ،
    Last edited by _Mehran; 04-02-2019 at 09:27.

2. 2 کاربر از _Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من دیروز از روی Cell_ID دیدم مودم به یکی دیگه وصل شده و سرعت خیلی بهتر شده حدود 50 مگ ، خب این یعنی حداقل 2 تا دکل TDD اطراف من هست ، ولی هنوز از + خبری نست ، حالا نمیدونم تجمیع انجام میشه ولی + نمیزنه ؟ ولی فک کنم روی فریم ویر اصلی ایرانسل 196 روی TDD اگه تجمیع بشه + بزنه ،
    بله رو فریمور 196 ایرانسل و در شبکه tdd اگه تجمیع کنه علامت + ظاهر میشه . احتمالا منطقه شما هنوز راه نیفتاده .

4. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بله رو فریمور 196 ایرانسل و در شبکه tdd اگه تجمیع کنه علامت + ظاهر میشه . احتمالا منطقه شما هنوز راه نیفتاده .
    اینو نمیشه زنگ زد به امورمشترکین سوال کرد ؟ یا درخواست بدیم به ایرانسل که فعال کنه ؟؟ جایی هم نداره بفهمیم تجمیع هست تو این منطقه یا نه !

6. 2 کاربر از _Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اینو نمیشه زنگ زد به امورمشترکین سوال کرد ؟ یا درخواست بدیم به ایرانسل که فعال کنه ؟؟ جایی هم نداره بفهمیم تجمیع هست تو این منطقه یا نه !
    جواب نمیدن و فقط الکی از خودشون مهندس بازی در میارن . کمی صبور باشید همه جای ایران بلاخره راه میندازن .

8. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام .مودم من لاک هستش و اینکه توی اون بازه ی زمانی که آپدیت داد ایرانسل روشن نبوده اصلا. الان چطور بفهمم اپدیت شده یا نه و اگر نشده چجوری دستی باید اپدیت کرد. ممنون

10. 2 کاربر از ramin1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام .مودم من لاک هستش و اینکه توی اون بازه ی زمانی که آپدیت داد ایرانسل روشن نبوده اصلا. الان چطور بفهمم اپدیت شده یا نه و اگر نشده چجوری دستی باید اپدیت کرد. ممنون
    به صفحه اطلاعات مودم مراجعه و ببنید فریمور نصب شده چه نسخه ای هست و برای اپدیت دستی میتونید نسخه 196 بدون دستکاری موجود در انجمن رو دانلود و از طریق لوکال اپدیت خود مودم انتقال دهید .

12. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

از دوستان کسی از مدلی که برا اسیاتک شخصی سازی شده خریداری کرده ؟
    Last edited by saber73; 06-02-2019 at 16:43.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

داداش دمت گرم مودم من با این روش درست شد
    WPS+RESET+POWER زدم یه سیمکارت ایرانسل هم گذاشتم رو مودم بعدش مودم از طریق اینترنت سیمکارت ایرانسل آپدیت شد و مودم بالا اومد
    واقعا دمت گرم بالاخره مودم من بالا اومد
    کسی این روش رو برای مبین نت با ورژن 196 لاک امتحان کرده . کلا با این کار مبین نت به چه ورژنی اپدیت میشه 196 یا 192 ؟

داره خودمونی میشه rezajahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

کسی این روش رو برای مبین نت با ورژن 196 لاک امتحان کرده . کلا با این کار مبین نت به چه ورژنی اپدیت میشه 196 یا 192 ؟

من یه مودم مبین نت ورژن 196 دارم اگه هر روشی یه ذهنت میرسه بگو روش انجام بدم مهم نیس مودم خراب شه شاید تونستیم یه راهی پیدا کنیم واسه انلاکش

16. این کاربر از rezajahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezajahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

اقا صابر من یه روش رو تست زدم حتی پورت هم روشن شد ولی فریمور رو قبول نکرد عکس هم میزارم ببین

کابل یو اس بی رو وصل کردم به سیستم بعد WPS+RESET+POWER رو نگه داشتم مودم خاموش روشن شد و دیوایس منیجر رو نگاه کردم دیدم پورتش اومده ولی فریمور رو زدم قبول نکرد

اولش چراغای دوم و سوم روشن شد ولی بعد از چند ثانیه چراغا همگی روشن میشه و دوباره خاموش میشه دوبار تکرار میشه تا مودم میاد بالا

18. این کاربر از rezajahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •