انحصار هنوز دست مخابراته؟ از وقتی آذری جهرمی اومد انگار فیبر کشی تموم شد قبل از جهرمی یادمه با سرعت خیلی زیاد همه جا داشت فیبر میشد از وقتی جهرمی اومده تعطیل کرده انگار
انحصار هنوز دست مخابراته؟ از وقتی آذری جهرمی اومد انگار فیبر کشی تموم شد قبل از جهرمی یادمه با سرعت خیلی زیاد همه جا داشت فیبر میشد از وقتی جهرمی اومده تعطیل کرده انگار
سلام دوستان
مخابرات تو منطقه ما کابل برگردان کرده و شماره تلفنمون عوض شده و کافو رو تغییر دادن به کافو نوری. الان از صبانت سرویس دارم و کشش خطم بعد کابل برگردان از 8 مگ شده 1 تا حداکثر 2 مگ.
زنگ زدم برای تانوما گفت خطتون تا کافو، نوری شده و بعدش مسی هست و نمیتونیم تانوما بدیم.
حالا اگه دوستان تجربه ای داشتن یا اطلاعاتی دارن لطفا راهنمایی کنن که آیا واقعا نمیتونم تانوما بگیرم یا منو از سرشون وا کردن؟
دوم اینکه اگه از مخابرات ADSL بگیرم سرعت اینترنتم زیاد میشه یا همین 2 مگ میمونه؟
این مطلب رو من تو نت پیدا کردم حالا دوستان واردتر هم میتونن نظر بدن
خطوط فیبر: در این خطوط چون نیمی از خط فیبر نوری و نیمی سیم مسی است برای تبدیل و وصل کردن این دو به هم یک دستگاه مبدل قرار میگیرد که این مبدل برای تبدیل صوت مشکلی نداره اما برای تبدیل دیتا ADSL مشکل داره و نمیتونه پهنای باندی بیشتر از 2 مگ رو بده (البته این 2مگ در زمان نوشتن این نکته است شاید در آینده این مبدل پیشرفت کنه) این تجهیزات و مبدلها مربوط به اداره مخابرات است و به همین دلیل اگر خط شما فیبر باشه فقط و فقط باید از اداره مخابرات ADSL بگیرین و از 2 مگ بیشتر هم سرویسی به شما ارائه نمیده
شما اگر فاصله تون تا کافو زیاد نیست از مخابرات VDSL بگیرید. پهنای باند سرویس هاشون باز هست بنا به گفته خودشون.
تعریف vdsl میشه از مرکز مخابراتی تا کافو فیبر نوری و از کافو به بعد مسی؟اونوقت تعریف fttc هم که همینه اونوقت جفتش یکیه یا دوتاست ؟![]()
VDSL بر بستر FTTC ارائه میشه تو کشور.
FTTH از مرکز تا خونه فیبره
ولی VDSL رو بستر FTTC هست که از مرکز تا کابینت مخابراتی فیبر و از کابینت تا خونه سیم مسیه
پس با این حساب تا اون جایی که من میدونم فیبر نوری تا 60 کیلومتر جوابگوست و در vdsl فاصله مرکز مخابراتی تا کافو چون فیبره مهم نیست و فاصله از کافو تا پریز تلفنه که مهمه چون مسیه اونوقت سوالی که پیش میاد اینه که مثل ای دی اس ال این فاصله باید زیر یک کیلومتر باشه تا خوب جواب بده یا اینجا مسئله فرق میکنه ؟
در مورد قضیه vdsl حساسیت به فاصله از کافو یا مخابرات خیلی بیشتره ،مثلا میگم در adsl شاید تا ۲,۳ کیلومتر هم تفاوت خیلی چشمگیری در کیفیت به وجود نیاد ولی vdsl بهترین کیفیت تا زیر ۳۰۰ متر و از ۱۰۰۰ متر به بعد عملا adsl بهتر هست چون کیفیت افت چشمگیری پیدا میکنه
آره تو VDSL مسئله فاصله خانه تا کابینت خیابون هست... آره زیر 400 متر باشه میشه 80 مگابیت رو کامل گرفت، در پایین عکسی رو در این مورد قرار میدم مربوط به رابطه فاصله (خونه از کابینت خیابون) با سرعت دریافتی در VDSL (بر بستر FTTC) هست:
![]()
Last edited by alottadamage; 03-09-2020 at 15:33.
اونوقت برای فیبر که فاصله زیاد مطرح نیست ولی این طور که شما میگید فاصله کافو تا مخابرات که فیبره مهمه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)