قید آپگریدو بزن...چون رجیسترش نابوووووووود میشه....حالا اگه لازم باشه ببر بیرون آخرین فریمور رو با باکس برات فلش کنن..(اگه گوشی مشکلی نداره این کارو نکن چون زیاد فرق نمیکنه..)
قید آپگریدو بزن...چون رجیسترش نابوووووووود میشه....حالا اگه لازم باشه ببر بیرون آخرین فریمور رو با باکس برات فلش کنن..(اگه گوشی مشکلی نداره این کارو نکن چون زیاد فرق نمیکنه..)
این دایوری که گذاشتی رو نتونستم بگیرم...عجب آپلودر مزخرفیه!!! اینی که من میزارم اورجینال فریمور جدیدست...یعنی این R4ED001 ....تست نکردم کدوم بهتره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پروفشنال راهنمایی کنن چجوری میشه از remote control گوشی استفاده کرد
باید کامپیوترت بلوتوث داشته باشه
چیزه جالبه ای است
لطفا یک لینک از بخش درخواست تم بگذارید
چرا ببره بيرون تا با باكس براش فلش كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نميشه تو خونه با فار يا هر چيز ديگه فلش كرد بعد بديم بيرون با باكس شماره سريال رو چنج كنن؟ ؟
» IMSI number
» SIM number
» ISPC number
اين شماره ها چيه؟
سلام دوستان من دنبال یه برنامه می گشتم که بشه با اون روی موبایل و قسمت ها ی مختلف مثل اس ام اس ها قفل گذاشت ....یکی از دوستان گفتن که اینجا می تونم پیدا کنم...حالا میشه کمکم کنید....راستی گوشی من w300 است......ممنون
تا الان فقط برنامه واسه قفل گذاشتن روي فايل اومده و نه چيز ديگري كه اون رو هم ميتوني توي تاپيك جاوا پيدا كني :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)