منظورت از اسلایدر چیه از کجا تنظیم کنیم و روی چه گزینه ای ؟![]()
منظورت از اسلایدر چیه از کجا تنظیم کنیم و روی چه گزینه ای ؟![]()
دوستان کسی نسخه نسل بعد رو امتحان کرده ؟!
اگه بین دوستان کسی هست بیاد یک توضیحی بده چه فرقی کرده و کلا چه ویژگی های به اون اضافه شده و کلا چه برتری ها و نقاط ضعفی داره .
رسما از نسخه نسل بعد هیچی نمیدونیم![]()
Last edited by B3HZ@D; 27-11-2013 at 22:01.
فیفا 14 کنسول های نسل 8 رو میگن ( xbox one و ps4 )
قسمت setting بازی برو تب اخر یکیش اسلایدرهای cpu و یکیش اسلایدرهای user هست . واسه تنظیماتی که بازی رو نسبتا واقعیتر میکنه این تنظیمات رو به کار ببر . البته معتبر نیست ولی کاچی به از هیچی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا تو فیفا نمیشه کاپیتان رو بین دو نیمه یا حین بازی عوض کرد نه؟
نه متاسفانه . این مشکل ابدی فیفاست مثل این که . از موقعی که به یاد دارم در حین بازی نمیشد کاپیتان رو عوض کرد !
یک مشکل خیلی ابتدایی ولی همیشگی و بدجور روی اعصابه .
فیفا یه مشکل اعصاب خورد کن دیگه داره
مثلا تو لیگها و تورنمت های مختلف نماد و لوگوی اون تورنمت روی بازوی لباس تیمها نصب میشه...مثلا تو چمپیونز لیگ لوگوی چمپیونز لیگ و برا سری آ لوگوی سری آ....ولی تو فیفا تو چمپیونز لیگ همون لوگوی سری آ و نماد لیگ خود اون تیم نصبه...از همه ضایع تر تیمی که مثلا از دسته ی دوم میاد دسته اول همون نماد دسته ی دوم رو لباسش حک شده...مثلا چارلتون بیاد لیگ برتر با همون نماد دسته 2 میاد...واقعا عذاب آوره...
واقعا به نظر شما این مشکلات اعصاب خورد کن حساب میشه ؟![]()
سایت IGN یه دیویو از xbox one گذاشته که یه صحنه کوچیک از fifa 14 توش داره . انقدر گرافیکش خوب بود که واقعا انگار داری فوتبال واقعی lیبینی تو tv .
حالا رندر فبلی بود یا خوده بازی من نمیونم ولی اگه واقا این باشه گرافیکش به خاطره همین فیفا من یه کنسول نسل جدید میخرم ، البته ps4![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)