تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 457 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام

دوستان شما هم نمی تونید هیچ فایلی برای کومودو ارسال کنید ؟

چون الان من میخوام از طریق ارسال فایل یه مخربر براشون ارسال کنم تا به دیتابیس اضافه کنند ولی ارور میده خیلی وقته اینجوریه
    درود
    دوست عزیز جناب Jadda در این پست جوابتون رو دادن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای فرستادن مخرب هم من قبلا از جناب Jadda این سوال رو پرسیدم و ایشون این جواب رو دادند . شما هم از این روش استفاده کنید :

در مورد نحوه ارسال مخرب یکی از بهترین روشها گزارش در انجمن کومودو است.

برای این کار:

توی انجمن کومودو عضو شو.

ابزار VirusTotal Uploader را از این لینک دریافت و نصب کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد روی ویروس کلیک راست کن و Sent to --> Virus Total

بعد در انجمن کومودو در این تاپیک:

کد:

یک پست بده و فقط لینک ویروس توتال را اونجا کپی کن.

مثلا پست من:

کد:

Last edited by Malware; 24-12-2013 at 12:16.

2. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    نصب دو محصول از دو برند مختلف باید با توجهات بیشتری همراه باشه.
    مثلا ممکنه یک فایل توسط فایروال مسدود بشه اما توسط آنتی ویروس اجازه دسترسی داشته باشه و کاربر فقط نکته دوم رو بدونه و موقع اجرا با مشکل مواجه میشه
    در کل کاربر در مورد یک فایل،باید هم عکس العمل آنتی ویروس رو بدونه و هم فایروال رو،تازه در مواقعی که هردو محصول کاملا باهم سازگارباشند
    -------------------------
    تنها در صورتیکه با راهنمایی جناب jadda در پست قبل مشکل برطرف نشد،ادامه پست رو انجام بده
    اما مشکلات شما:

این یعنی در سوالاتی که از شما شده احتمال زیاد،قانون درستی برای explorer.exe قرار ندادی.ضمنا باید مشخص بشه دقیقا چه اروری میده.
    اگر ارور COM surrogate هنوز نمایش داده میشه دقیقا این کارها رو انجام بده:
      محتوای مخفی: نمایش 

روی computer در دسکتاپ کلیک راست کرده(و یا روی آیکون start کلیک کرده و روی computer کلیک راست کرده) و به propertis برو

حالا روی advanced system settings کلیک کرده و در پنجره جدید در همون تب advanced روی اولین setting کلیک کن

در پنجره بعدی به تب Data execution prevention رفته و گزینه رو انتخاب کن.یعنی turn on DEP for all programs and services except those I select

حالا روی add کلیک کرده و از مسیر زیر فایل dllhost.exe رو انتخاب و open کن:
    در ویندوز 32 بیتی:
    C:\Windows\System32\dllhost.exe
    در ویندوز 64 بیتی:
    C:\Windows\SysWOW64\dllhost.exe
    (نکته:اگر در ویندوز 64 بیتی،با مسیر دوم مشکل برطرف نشد،همه مراحل مجددا انجام شود و اینبار مسیر اول انتخاب شود)

حالا باید این وضعیت باشد:

در این شرایط،دیگه نباید ارور com surrogate مشاهده شود.
    نکته:
    تمام مراحل یکبار قبل از اقدامی که موجب نمایش ارور میشد انجام شود،اگر ارور دوباره مشاهده شد،بدون بستن پنجره ارور،تمام کارها انجام شود

خوب روش اول رو در safe mode اجرا کردم و پوشه های کومودو در program file و program file x86 رو پاک کردم و اون فایل رو اجرا و تا مرحله 3 رفتم ولی هنوز هم ارور رو دارم و هم در کنترل پنل و منوی استارت کومودو موجوده .

ولی یه فایده داشت و اونم اینه که تعداد ارورها کمتر شده . قبلا با سیستم کار نمی کردی همینجوری برای خودش ارور میداد ولی الان با باز کردن پنجره ها یا باز کردن برنامه این ارور میاد و یا اولش که سیستم رو روشن یا ری استارت میکنی و میخواد دسکتاپ بالا بیاد. کل آیتم های کنار ساعت رو قفل کرده .
    -------------------------------------------------------------
    تشخیص شما درسته که مربوط به دسکتاپ هست اما
    روش شما :
    تا روی my computer راست کلیک م کنم و پروپرتیس می زنیم و میرم تو اون صفحه و روی advanced system settings کلیک می کنم همون ارور میاد و می بندشم ولی اتفاقی نمی افته و مانع انجام سایر امور میشه .

----------------------------------------------------------------

آیا با رپیر ویندوز مشکل حل میشه ؟یا حتما دیگه عوضش کنیم ؟
    Last edited by TimeWarp; 24-12-2013 at 14:56.

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

سلام

ممنون بابت راهنمایی ها

برنامه نصب شد و کامل باهاش آشنا شدم که روند عملکردش چجوری هست و باید فایل هایی که گیر میده را امن معرفی کنید و غیره . . .
    تا الانم راضیم و به مشکل خاصی نخوردم.

Hips >>> حالت امن
    فایروال >>> حالت کاربر
    اتوسندباکس >>> محدودیت کم
    پیکربندی>>> ProActive

می خواستم بدونم فرق پیکربندی proactive با Internet Security چیه؟

الان که متوجه روش عملکرد کومودو شدم بگذارم روی Internet Security یا نه؟
    و اینکه از 4 وضعیت بالا لازم هست تغییری بدم یا نه بگذارم روی همین ها بمونه؟

سپاس

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تنظیماتت تقریبا خوب هست فقط اگه دوست داشتی سن باکس رو کلا غیر فعال کن Hips خودش کارش درسته
    در مورد پیکر بندی فرقش رو بارها علی اقا توضیح داده که الان دقیق یادم نیست ولی حالت proactive کاملتر هست و بزار روی همون بمونه (تفاوت های جزیی با Internet Security داره)

6. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

خوب روش اول رو در safe mode اجرا کردم و پوشه های کومودو در program file و program file x86 رو پاک کردم و اون فایل رو اجرا و تا مرحله 3 رفتم ولی هنوز هم ارور رو دارم و هم در کنترل پنل و منوی استارت کومودو موجوده .

ولی یه فایده داشت و اونم اینه که تعداد ارورها کمتر شده . قبلا با سیستم کار نمی کردی همینجوری برای خودش ارور میداد ولی الان با باز کردن پنجره ها یا باز کردن برنامه این ارور میاد و یا اولش که سیستم رو روشن یا ری استارت میکنی و میخواد دسکتاپ بالا بیاد. کل آیتم های کنار ساعت رو قفل کرده .
    روش شما :
    تا روی my computer راست کلیک م کنم و پروپرتیس می زنیم و میرم تو اون صفحه و روی advanced system settings کلیک می کنم همون ارور میاد و می بندشم ولی اتفاقی نمی افته و مانع انجام سایر امور میشه .

هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه . در کل هیچ یک از محصولات کومودو به درد لای جرز هم نمی خوره. از صدتا ویروس بدتره . اون از آنتی ویروسش که هیچ نرم افزار امنیتی (آنتی ویروس و ..) رو سیستمم نداشتم ، دقیقا بعد نصب نزدیک بود سیستم رو به فنا بده و اینم از فایروالش که سیستم رو نابود کرد ، هیچ .با هیچ راه حلی پاکم نمیشه

دوستانی که تازه با محصولات کومودو آشنا شدید و می خواید تستش کنید به هیچ وجه اینکار رو نکنید که اگه بکنید ، چنان بلایی سرتون میاد که از کردتون پشیمان میشید .

8. 2 کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

براتون ارسال کردم .. اُمیدوارم مشکلش حل شه

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه
    TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن ببینم تو کامپیوترت چه خبره

اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست
    Last edited by pedram_01; 25-12-2013 at 16:44.

11. 4 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

هیچ کس که نتونست به ما کمک کنه . در کل هیچ یک از محصولات کومودو به درد لای جرز هم نمی خوره. از صدتا ویروس بدتره . اون از آنتی ویروسش که هیچ نرم افزار امنیتی (آنتی ویروس و ..) رو سیستمم نداشتم ، دقیقا بعد نصب نزدیک بود سیستم رو به فنا بده و اینم از فایروالش که سیستم رو نابود کرد ، هیچ .با هیچ راه حلی پاکم نمیشه

دوستانی که تازه با محصولات کومودو آشنا شدید و می خواید تستش کنید به هیچ وجه اینکار رو نکنید که اگه بکنید ، چنان بلایی سرتون میاد که از کردتون پشیمان میشید .

ایشون درست میگن. چنان بلایی سر ما اومده که اصلا نمیزاره دل بکنیم از کومودو. آخرین باری که ویروسی شدم رو یادم نمیاد
    دوست گل، اگر سیستم شما به مشکل برخورده چه تقصیر کومودو باشه یا نباشه. این همه آدم دارن استفاده میکنن. نمیتونین بگین فقط بخاطر اینکه سیستم من مشکلی داشت یا حتی کومودو مشکلی ایجاد کرده(تازه اگر) پس محصول بدرد نخوری هست. من مشکلاتی برام طی استفاده از برخی محصولات پیش آمده شاید بدتر از مشکل شما هم بوده باشه.

13. 7 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

روش شما :

یعنی فقط تا advanced پیش رفتی و بقیه مراحل رو نتونستی انجام بدی؟چه اروری اومد؟
    الان کلا چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصبه؟

15. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

ایشون درست میگن. چنان بلایی سر ما اومده که اصلا نمیزاره دل بکنیم از کومودو. آخرین باری که ویروسی شدم رو یادم نمیاد
    دوست گل، اگر سیستم شما به مشکل برخورده چه تقصیر کومودو باشه یا نباشه. این همه آدم دارن استفاده میکنن. نمیتونین بگین فقط بخاطر اینکه سیستم من مشکلی داشت یا حتی کومودو مشکلی ایجاد کرده(تازه اگر) پس محصول بدرد نخوری هست. من مشکلاتی برام طی استفاده از برخی محصولات پیش آمده شاید بدتر از مشکل شما هم بوده باشه.
    عزیز من این چه نرم افزار امنیتی خوبی هست که فقط یه تعداد خاص دارن ازش بهره می برن ؟!!! اگه اینقدر عالی بود که شما می گید چرا تا حالا فراگیر نشده و اصلا مطرح نیست ؟ بنده نظر خودم رو گفتم به عنوان یه مصرف کننده و بلاهایی که سر من آورده و این تجربه رو در اختیار سایر دوستان قرار خواهم داد تا هرگز گرفتار چنین مشکلاتی نشن.

TeamViewer این نرم افزار رو دانلود و نصب کن ببینم تو کامپیوترت چه خبره

اینم اموزش نصب حجمش 1 مگابایت هست
    یعنی فقط تا advanced پیش رفتی و بقیه مراحل رو نتونستی انجام بدی؟چه اروری اومد؟
    الان کلا چه آنتی ویروس و فایروالی رو سیستم نصبه؟
    با تشکر از دو دوست عزیز به خاطر پیگیری و پاسخ گویی تون ولی چون عجله داشتم ویندوز عوض کردم و یه اینترنت سکوریتی تراس پورت خرجش کردم و این آخرین پستم تو این تایپکه و اگه کلاهم هم اینورا بیفتده ، نمیام اینجا تا برش دارم
    -------------------------------

همون ارور رو میداد و مانع انجام سایر مراحل میشد . کلا زده بود سیستم رو به فنا داده بود.
    آنتی ویروس تراس پورت داشتم که فایروال کومودو کنارش نصب کردم ، اینجوری شد.
    Last edited by TimeWarp; 26-12-2013 at 01:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •