تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 301 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همین کارو اگه زمانی که استقلال زودتر تیمشو جمع میکرد و تیم رقیب دیر به نقل و انتقال و تمرین. می پرداخت ، انجام میدادن .. صدای استقلالیا بلند میشد که اره سازمان لیگ و فلان سازمان و فردوسی پور و کل جامعه، پرسپولیسی هستند و فلان و بهمان ....
    حالا الان تیم رقیب حق داره که بلبشو ایجاد کنه و به هزار کس و ناکس تهمت آبی بودن و پارتی بازی بزنه...

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

همین کارو اگه زمانی که استقلال زودتر تیمشو جمع میکرد و تیم رقیب دیر به نقل و انتقال و تمرین. می پرداخت ، انجام میدادن .. صدای استقلالیا بلند میشد که اره سازمان لیگ و فلان سازمان و فردوسی پور و کل جامعه، پرسپولیسی هستند و فلان و بهمان ....
    حالا الان تیم رقیب حق داره که بلبشو ایجاد کنه و به هزار کس و ناکس تهمت آبی بودن و پارتی بازی بزنه...
    دوست عزیز اینا کاری برای استقلال نمیکنند خیالت راحت این تاخیر هم احتمالا به دلیل اینکه بازیکنان تیم ملی 2 هفته استراحت کنند انجام دادند

4. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجتبی جباری در راه تراکتورسازی

====================================

عصر ایران - مجتی جباری به همان اندازه که به لحاظ فنی مهره ای تاثیرگذار برای استقلال است، به همان میزان به تداوم رفتارهای آماتور گونه اش اصرار دارد.

شماره هشت تکنیکی استقلال و تیم ملی در 5 سال اخیر عادت کرده است که با امروز و فردا کردن شرایطی را به وجود بیاورد و عقد قرارداد را به روزهای آخر موکول کند تا از این طریق مجبور به تحمل فشار تمرینات پیش از فصل نباشد.

در شرایطی که مذاکرات جباری و اسقلال به بن بست خورده است، مدیر برنامه های رسمی این بازیکن به سایت گل گفت:مجتبی قطعا در استقلال نمی ماند. او از تراکتورسازی، سپاهان و دو تیم ایرانی دیگر پیشنهاد دارد اما هنوز تیم آینده اش را انتخاب نکرده است.

وی همچنین گفت:مبلغ قرارداد یکی از چهار تیمی که به جباری پیشنهاد داده دو برابر رقمی است که وی فصل قبل از استقلال گرفته اما این بازیکن هنوز به هیچ کدام از این پیشنهادها پاسخ مثبت نداده است.

شنیده های خبرنگار عصر ایران حاکی از آن است که مجتبی جباری و تراکتورسازی به توافق نهایی نزدیک شده اند و اگر مشکل خاصی به وجود نیاید، این بازیکن به همراه علی کریمی و جواد نکونام خط هاقبک سرخ های تبریز را تشکیل خواهند داد. البته اگر به مانند چند فصل گذشته در آخزین لحظات، جباری در استقلال ماندنی نشود!

6. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مهاجم پرسپوليس در تمرين استقلال

تمرين امروز استقلال با حضور کريم انصاري‌فرد برگزار شد.

تيم استقلال به منظور آماده‌سازي خود صبح امروز به آکادمي ملي المپيک رفت و بازيکنان اين تيم به مدت 40 دقيقه زيرنظر کادر فني به زدن وزنه‌هاي سبک و تست پرداختند.

نکته جالب در تمرين امروز استقلال حضور کريم انصاري فرد بود که در بين بازيکنان اين تيم ديده شد و با آنها به گرمي برخورد کرد. کريم انصاري فرد پس از انجام تمرين خود به سرعت محل آکادمي را ترک کرد.

استقلالي‌ها با ملي‌پوشان از رشته هاي مختلف هم روبرو شدند. ملي پوشاني از تيم هاي کاراته، جودو و واليبال نشسته.

تمرين عصر استقلال امروز ساعت 18 در کمپ مرحوم ناصر حجازي برگزار مي شود.

fars

8. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بحث درباره تیم حریف ممنوع هست. حالا به هر میزان و اندازه...

اگر تا الان برخودی صورت نگرفته بدلیل نرمشی بود که گویا داره جواب معکوس میده. از الان به بعد برخورد میشه.

10. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیش بینی سایت هواداران آسیا از بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا

استقلال ایران - کاشبوای ژاپن در فینال آسیا

**+* =***

FB
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 23-06-2013 at 17:23. دليل: ایجاد تنش-شکایت کاربران

12. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

احتمالات و نظر سنجی ها قابل احترام .
    اما واسه قهرمان آسیا شدن تیم با برنامه و قوی میخوایم.
    اگه با دقت و هوشیار باشیم می تونیم ستاره سوم رو به چنگ بیاریم

14. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نکونام در گفت‌وگو با ایسنا:

به دیدار فتح‌الله‌زاده می‌روم که بمانم/ استقلالی‌ها درباره من با طرفداران روراست باشند

جواد نکونام در استقلال می‌ماند یا نه؟ این سوالی است که هواداران استقلال این روزها به جواب آن نرسیده‌اند.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال اعلام کرد این بازیکن در لیست تیمش قرار دارد اما امیر قلعه‌نویی ترجیح داد همچنان مبهم درباره وضعیت او حرف بزند و بگوید: "ببینم خدا چه می‌خواهد."

نکونام در آستانه جلسه امشب با علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل استقلال به ایسنا می‌گوید: "ابتدا باید بگویم من در استقلال دیدگاه مالی نداشته و استقلال را دوست دارم. بارها این موضوع را گفته‌ام. باز هم می‌گویم دوست دارم در این تیم بمانم. من دنبال پول نیستم، کما اینکه فصل گذشته بالای 60 درصد از قرارداد خود را از استقلال نگرفتم. اگر دنبال پول بودم مثل خیلی از بازیکنان پیش از پایان فصل در رسانه‌ها اعتراض می‌کردم ولی گفتم حداقل استقلال از طرف من تحت فشار قرار نگیرد به همین دلیل پس از پایان رقابت‌های لیگ و در حالی که می‌دانستم در این شرایط رسیدن به پولم بسیار سخت است، حرف زدم. این نشان می‌دهد که من دیدگاه مالی نداشتم."

او در پاسخ به این سوال که آیا فصل آینده در استقلال می‌ماند توضیح می‌دهد: "طرفداران بدانند که من دوست دارم بمانم ولی حالا اگر استقلال من را نمی‌خواهد، این بحث دیگری است. نمی‌دانم چر استقلالی‌ها روشن درمورد من حرف نمی‌زنند و تناقض در حرف‌های مسئولان باشگاه وجود دارد."

نکونام با اشاره به فصل پیش‌رو می‌گوید: "فصل آینده برای من بسیار مهم است. خیلی دوست دارم با استقلال قهرمان آسیا شوم و بعد به جام جهانی بروم و بتوانم با تیم ملی کشورم افتخار بیافرینم."

امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال در مصاحبه اخیر خود درباره نکونام شفاف حرف نزند و تنها گفت: "جواد زحمت‌های زیادی کشیده اما یک سری مسائل است که باید رعایت کرد."

نکونام در پاسخ به این سوال که چه مسائلی را رعایت نکرده است، می‌گوید: "ابتدا امیدوارم درباره شرایط من روشن صحبت شود. درباره سوالی هم که کردید باید بگویم من سال‌ها در اسپانیا و باشگاه اوساسونا بازی کردم. این باشگاه در یکی از حرفه‌ای‌ترین لیگ‌های دنیا بازی می‌کند. در فوتبال اروپا بر خلاف ایران اگر بازیکن کوچک‌ترین تخلفی کند و بر خلاف چارچوب‌های باشگاه عمل کند، با او برخورد خواهد شد. قانون و چارچوب نیز برای همه یکسان است و نه فقط برای یک بازیکن. 6 سال در اسپانیا بودم و همیشه سعی کرده‌ام اصول را رعایت کنم و در چارچوب فوتبال حرفه‌ای برخورد کنم. به همین دلیل هیچ گاه مشکلی بین من و اوساسونا پیش نیامد. سال‌ها نیز برای تیم ملی و باشگاه‌های ایران بازی کرده‌ام و بازیکنان و مربیانی که با من بودند می‌توانند درباره اخلاق و رفتار من درون باشگاه و تیم شهادت بدهند. حتی طرفداران تیم ملی و استقلال هم می‌توانند شهادت بدهند که آیا رفتاری غیر حرفه‌ای با آن‌ها نیز داشته‌ام یا نه. همواره به همه و مربیانم احترام گذاشته‌ام و برای امیر قلعه‌نویی نیز ا حترام بسیار زیادی قائل هستم. چارچوب‌های فوتبال حرفه‌ای را می‌شناسم و می‌دانم چه کاری خوب است و چه کاری بد است. کارنامه من نیز مشخص است. نمی‌دانم شاید منظور از این حرف‌ها، مسائل خارج از این چارچوب باشد. به هر حال امیدوارم استقلالی‌ها درباره من و شرایطم حداقل با هواداران شفاف حرف بزنند و با آن‌ها روراست باشند."

او در پایان و در آستانه جلسه 20:30 امشب با فتح‌الله‌زاده در لارستان توضیح می‌دهد: "به احتمال زیاد جلسه‌ی امشب برگزار می‌شود. تاکید می‌کنم دوست دارم در استقلال بمانم و طرفداران بدانند اگر اتفاقی غیر از این افتاد، من مقصر نیستم."

16. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

18. 6 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اوه اوه چه بیانیه شدید الحنی داده باشگاه معلوم نیست تو جلسه چی گذشته که همچین بیانیه داده شده ....
    ولی این اتفاق شاید چند فصل قبل باید اتفاق می افتاد مجتبی خیلی هوادارا رو سر قرار دادش اذیت کرده...

20. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •