قطعی نیست ولی میگن درخواست خروجش از تیمش رو داده
قطعی نیست ولی میگن درخواست خروجش از تیمش رو داده
دوستان طوری درباره کارلتو صحبت میکنن انگار طرف بحثشون اکبر میثاقیانهتوی چلسی تو سال اول حضورش لیگ برتر و جام حذفی گرفت و دابل کرد امسال هم که پاری سن ژرمن قهرمان لیگ فرانسه کرد توی چمپونز لیگ هم که بازی تیمش مقابل بارسلونا همه دیدن که کار بارسا تو نیوکمپ چه گرهی خورده بود با اومدن مسی به زمین تونستن از پس پاری سن ژرمن بربیان 3بار هم که به عنوان سرمربی تیمش رسونده فینال چمپیونز لیگ که 2بار تیمش قهرمان کرده
میثاقیان
حالا چرا ناراحت میشی؟
تو خوب بودنش شکی نیست
فقط یه جورایی تو موفقیتش تو رئال امید ندارم
خوب خبر جدایی هم رسما اعلام شد.
واقعا چیزی نمیتونم بگم جزء بعضی از هواداران بی لیاقت که به جای طرفداری از تیم از X / Y .....طرفدارای کردن و باعث و بانی این اتفاق شدن ، البته خوده خوزه هم تقصیر کار بود ولی چه کنیم که هرچی میکشیم از دست این طرفداران نسبتا بی سواد ، و سطح پایین هست.طرف میگه که ما از ایکر و راموس و ....حمایت میکنیم و خواهیم کرد ، من یک سوالی دارم اونم اینکه همین ایکر و راموس یا امثال ایناها تو این یازده سال چه گلی به سر تیم زدن که حمایت میکنید؟ با غیرت هستند درست، اخلاق دارند درست ! ولی رسما هیچ مقامی برای تیم نیاوردند به جز بدست آوردن یک سری مقام های شخصی یا ملی....!
تو این مشلات به وجود اومده مارکا و آس هم کم مقصر نبودن شاید میشه گفت برای اولین بار در جهان دو تا نشریه موفق شدند مربی یک تیم رو با حاشیه سازی برکنار کنند.
فردا روز که یکی مثل آنجلوتی اومد اون موقع متوجه میشند که جناب X/Y مهم بود یا آقای خاص....![]()
ما که هرچی میگیم به یه نفر این وسط بر میخوره و آخرش هم با لحنی جواب ما رو میدن که آدم پشیمون میشه چرا سر از این تاپیک در آورده...
مگه اینکه از شما و سروش و دیگر کاربرای قدیمیه این تاپیک قبول کنن این حرف ها رو...
سال دیگه....
همین موقع...
میبینم پست های اون دسته از دوستانی که میگفتن مورینیو باید بره چون کاسیاس باید بازی کنه!!!!
داداش ما زبونمون مو در آورد بس که گفتیم ما نمیخوایم مورینیو بره به خاطر اینکه کاسیاس بازی کنه.ما که هرچی میگیم به یه نفر این وسط بر میخوره و آخرش هم با لحنی جواب ما رو میدن که آدم پشیمون میشه چرا سر از این تاپیک در آورده...قدیمیه این تاپیک قبول کنن این حرف ها رو...
مگه اینکه از شما و سروش و دیگر کاربرای
سال دیگه....
همین موقع...
میبینم پست های اون دسته از دوستانی که میگفتن مورینیو باید بره چون کاسیاس باید بازی کنه!!!!
اسم منو سرچ کن همه پستای منو تو تاپیک میاره... ببین چند بار گفتم مورینیو رو خیلی دوست دارم بمونه ولی با این رفتارای حاشیه ای نه.
من که با خود شما مشکلی ندارم .... فقط اختلاف نظر داریم.... اگرم تند صحبت کردم ازتون معذرت میخوام![]()
مورینیو رو ول کنید...رفت که رفت...
دیروز تولد مقدس بود...آورین به پرز...کادو خوبی بهش داد..
تیم که مهم نیست...باید بازیکن ها شاد باشن..بخصوص مقدس هاش...
حالا فردا بنیتز و اینا اومدن و دوباره به لیون ها باختیم که اهمیت نداریم..
تا مقدسات رو داریم، مشکلی رو نداریم...
زندگی با وجود مقدسات زیباست...
من واقعا واقعا متاسفم برای طرفداری که از الان منتظر آینده اس و امیدواره تیم نتیجه نگیره تا حرفش ثابت بشهاونوقت بیاد حرفش رو چماق کنه بزنه تو سر بقیه این به هیچ عنوان طرفداری نیست کسایی که چنین تفکری دارند اگه فصل دیگه تیم نتیجه نگیره به اندازه مقصرین امروز مقصرن
خوش باشید با تفکراتتون
موهاش تو این سه سال چقدر سفید شد در راه جنجال سازی و ایجاد تفرقه!
ترتیب از بالا سمت راست تا پایین ...
چهره ی اول مربوط به شکست 5-0 و در ادامه که خودتون بهتر میدونید!
در بزرگیت همین بس که خبر رفتنت شیرین تر از خبر قهرمانی واسه بعضی تیم ها شد!
امیدوارم با کاسیاس و راموس و سایر مقدسات ، فصل بعد شیش جامه شیم
با همه ی این مسائل ،
من از اون دسته آدما نیستم که بشینم ببینم فصل بعد نتیجه نگیریم بعد بیام بگم دیدید کی رو از دست دادیم؟
نه ، آدما میان و میرن و مقدسات بازنشسته میشن و ... ولی این رئال مادریده که باقی میمونه ...
به امید موفقیت تیم...
Last edited by CRIS Joon CR7; 21-05-2013 at 10:48.
دوست داشتم مورینیو میموند و حاشیه ها رفع می شدند چون واقعا بهترینه جهانه و تونست رئال رو دوباره یه تیم بزرگ بکنه .
ولی خوب دیگه آقای خاص رو نداریم متاسفانه ولی برخلاف خیلی از دوستان به نظر من حتی با آنجلوتی باز هم تبدیل به اون رئال ضعیف قبل نمی شیم اینو میدونم . (مسلما رئال مورینیو هم نمی شیم حداقل تا یه مدت)
من ایکر رو خیلی دوست دارم ولی ترجیح می دادم حاشیه ها رفع بشن حتی اگه به قیمت نیمکت نشین شدن ایکر مقدس باشه(چون لوپز واقعا خوب ظاهر شده و تیم اصلی جای اسم و رسم نیست و عملکرد هست که مهمه) ولی در بحث های فعلی بین دوستان(اصلا منظورم شخص خاصی نیست کلیه) به این نتیجه رسیدم که دیگه بعضی دوستان جای رئالی مورینیویی بودند تو این تاپیک ( و اگه فردا مورینیو بره بارسا "بارسایی" میشن) .
به امید روز های بهتر برای هم رئال هم آقای خاص دوست داشتنی .
پ.ن : با جمله زیر از یکی از دوستان خیلی حال کردم :
(منظورم این نیست که چرا از گذشته حرف می زنیم , نه چون خوب باید یادمون بمونه چه قدر ضعیف شده بودیم , منظورم معدود صحبت هایی هستن که بیشتر به جای آینده رئال و تیممون شده بودند جبهه گیری دو عده : مورینیویی و رئالی اونم به سبک همون بحث های بارسایی رئالی)نمیدونم چرا همش دوستان به اصطلاح رئالی! سال های کم فروغ رئال رو میکوبن تو سرمون برای دفاع از مورینیو! باریکلا رئالی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)