یعنی دولت جدید باعث شد ظرفیت ها کم بشه؟
یعنی دولت جدید باعث شد ظرفیت ها کم بشه؟
سلام روی سایت قرارا دادند ...
خیر ...
یک رتبه رو هم که بدونید کافی هست
حدود اون همیشه مشابه هست هست ....
دوست عزيز اگه اينطوريه پس چرا بيش از 50 هزار پزشك بيكار داريم ؟ (خود وزارت بهداشت به 40 هزار تاش اعتراف كرده )
در ضمن اولا هركسي پزشك خانواده نشده ثانيا تو چندتا شهر پزشك خانواده اجرا شده و بقيه شهرها اجرا نشده و تهران هم كلا متوقف شده برنامش.
هيچ جا به پزشك عمومي كه تازه فارغ التحصيل شده باشه ماهي 2 تومن نميدن. اصلا شما تازه دانشگاه رو تموم كردي 2سال بايد بري طرح بعدش هم كه اومدي بايد چندسال بري دهات و اطراف و مناطق محروم كار كني و امتياز جمع كني تا اجازه مطب شهري بهت بدن وگرنه بايد توي درمانگاه ها و كلنيك ها كار كني كه هيچكدومش ماهي 2 تومن نيست. مگر اينكه دو شيف در روز كار كتي !
شما خوت قضاوت كن ببين اينهمه درس و مجاني كار كردن و كشيك مجاني كشيدن و چندين سال مناطق محروم زندگي كردن و .... تحمل كني آخرشم 18 ساعت كار در روز با ماهي 2 تومن به چه دردي ميخوره ! اونم نه كار كارمندي كه بشيني همش پشت ميز !
توي كارنامه من زير قسمت زير گرو ها نوشته :
شما مشمول سوابق تحصيلي مي باشيد اما نمرات شما از طرف اموزش پرورش ارسال نشده !!!
وات ؟ يعني چي ؟ مگه داريم ؟ چيكار كنم من ..يعني هيچ نمره اي از من ندارن ...اين خوبه برام يا بد ..معدل كتبيم رو درست زده 14 و خورده اي ولي هيچ نمره اي موجود نيست چيكار ميتونم بكنم ...؟ برم اموزش پرورش .؟ فكر نكنم الان ديگه جواب بده .
هر چند امسال فقط ميخوام انتخاب رشته كنم ولي از كجا معلوم سال ديگه همين اتفاق نيفته ؟
سلام
دفترچه های ثبت نام سری بعدی دولتی (کارشناسی ناپیوسته) کی میاد دوستان ؟!
مگه موقع ثبتنام کدی رو که باید از آموزش پرورش میگرفتید وارد نکردید؟! یعنی چه! احتمالا بشه از طریق آموزش و پرورش پیگیر شد ولی باید بجنبید.توي كارنامه من زير قسمت زير گرو ها نوشته :
شما مشمول سوابق تحصيلي مي باشيد اما نمرات شما از طرف اموزش پرورش ارسال نشده !!!
وات ؟ يعني چي ؟ مگه داريم ؟ چيكار كنم من ..يعني هيچ نمره اي از من ندارن ...اين خوبه برام يا بد ..معدل كتبيم رو درست زده 14 و خورده اي ولي هيچ نمره اي موجود نيست چيكار ميتونم بكنم ...؟ برم اموزش پرورش .؟ فكر نكنم الان ديگه جواب بده .
هر چند امسال فقط ميخوام انتخاب رشته كنم ولي از كجا معلوم سال ديگه همين اتفاق نيفته ؟
Last edited by Haj_Amoo; 05-08-2013 at 20:12.
من نمیدونم باید چیکار کنی ، اما هر چی هست احساس میکنم دهنت سرویسه![]()
برای کسی که میخواد مهندسی نفت بره ، رتبه در زیر گروه 2 ملاکه ؟
دقيقا منم همين حسو دارم ...از يه طرف سنجش ؛ اموزش و پرورش رو به يه ورش هم حساب نميكنهميدونم تهش نمراتم پاس كاري ميشه و تهش هيچ كدوم قبول نميكنن كم كاري كردن
هميشه جز اقليت بودم ..اينم از شانس ما كسي نميدونه اصلا مشكل از كجاست ولي حتما پيگير ميشم نمرات طلاييم (!)رو پس بگيرم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)