سنجش واسه تکمیل ظرفیت مراکز تربیت معلم هم اطلاعیه داده.من که صد در صد اضافه ش میکنم به انتخابام.ماهی 300-400 تومن حقوق،معافیت سربازی و ... کم چیزی نیست
سنجش واسه تکمیل ظرفیت مراکز تربیت معلم هم اطلاعیه داده.من که صد در صد اضافه ش میکنم به انتخابام.ماهی 300-400 تومن حقوق،معافیت سربازی و ... کم چیزی نیست
دوستان کسی که در آزمون سراسری مجاز به انتخاب رشته روزانه یا شبانه نشده باشه.ولی مجاز به انتخاب رشته پیام نور و غیر انتفائی باشه.آیا میتونه تو تکمیل ظرفیت انتخاب رشته کنه برای روزانه یا شبانه؟
ممنونم شمام همینطور دوستم![]()
کسی خبر نداره نتایج تکمیل ظرفیت رو کی میزنن؟
یه سوال(لطفا راهنماییم کنید)
من تا دو ماه دیگه فارغ التحصیل کاردانی it رو میگیرم
به دلایلی من امتحان سراسری رو دادم ولی در گرایش نرم افزار کامپیوتر و غیر انتفاهی مهندسی نرم افزار قبول شدم و در شهریور انتخاب رشته کردم ولی به دلیل مشکلاتی نتونستم برم...!
حالا میخوام با تکمیل ظرفیت رشته خودمو یعنی مهندسی ICT رو انتخاب کنم!
بنظرتون درسته اینکارو انجام بدم؟؟ یعنی می تونم رشته ICT رو در کارشناسی دنبال کنم؟؟!
پ.ن
نمره کلم در کارنامه هم 371 شدم
مهلتم انتخاب رشتم تا فرداست!
یه راهنمایی کوچیک فقط.....!!
سلام دوست من
ابتدا در کارنامه نهایی ببینید که ایا در انتخابهای بعدی تونستید جزو قبولی ها بشوید یا خیر.
و اگر در انتخابهای بعدی نمره قبولی را گرفتید میتوانید در تکمیل ظرفیت با خیال راحت اون رو بزنید هرچند که بعضا تقاضا برای ان نیز بیشتر میشود....
ببینید اگر به ای سی تی علاقه دارید و میتونید در اون موفق بشوید رشته دلخواهتون رو بزنید
پیروز باشید
دوستان مجازی فناوری اطلاعات قبول شدم نظرتون چیه تورو خدا راهنمایی کنید
رشته رو دوست دارم ولی نمیدونم مجازی چطوریه
سلام
رشته های مجازی مانند رشته های دیگر حضور در کلاس را ندارند.
و فرد با شیوه اموزش الکترونیک در کلاس حاضر میشود.
و فقط برای امتحان نهایی و میان ترم فقط به صورت حضوری شرکت باد بکنند
پیروز باشید
ممنون.... راحته میشه خوند؟ همیشه باید سر کامپیوتر باشم؟ اینترنت پرسرعت میخواد؟ همیشه باید در دسترس باشم؟
مزایای بقیه دانشجو هارو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)