تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 396 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

لگه یک نرم افزاری چیزی بود که میشد باهاش پول به اولتیمیت تیم اصافه کرد بار میشد آدم دل خوش کنه به این قسمت
    یک سری چیز ها تو یوتیوب بود همشو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نداد
    همش ارور نت فریمورک میداد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

واقعا اون کسی که اولتیمیت تیم رو ساخته با په عقلی اومده این کارو کرده که بازیکن ها قرارداد هاشون بعد 3-4 تا بازی تموم میشه و باز باید بری تمدید کنی ؟!!!!!

اینجوری هر چی پول جمع میکنی که باید بری قرارداد بخری که ! اونم واسه یک مشت بازیکن آشغال که توپ بلد نیستن استپ کنن

جدا خیلی خیلی مسخرس ! یک بازی میکنی بعدش میبینی 8 تا بازکنت قرار دادشون تومو شده با این 3-4 بازی قبل همرو تمدید کردی

بعدم هرچی پول گیرت اومده باید بری پک بخری که توش آیا 2-3 تا قرار داد باشه و مشت بازیکن آشغال دیگه
    نه برعکس خیلی هم عالیه . فکر کن یک کسی که اصلا بازیش بده یه کارت بازیکن طلایی به صورت شانسی میگیره . بعد اگه اون بازیکن قراردادش تموم نشه یا طولانی باشه خوب طرف برای همیشه میتونه از اون بازیکن استفاده کنه در حالی که اکثر بازی ها رو میبازه .

نکته ای رو که باید بگم اینه که بازیکنهای طلایی قراردادشون کمتر تمدید میشه . یعنی با یک کارت برنزی شاید یک یا دوتا بازی همش میتونه بازی کنه .

تو هم که بازیت خوبه . توی هر بازی بیس پولی که بهت میده 500 تاست . پس نگران چی هستی . نمیشه که به همین سرعت پیشرفت کرد . UT باید کلی زحمت بکشی تا بتونی یه تیم طلایی توپ جمع کنی .

کسایی که میخوان سریع پولدار بشن برن توی بازار سیاه UT . کارت خوب با قیمت کم بخرین و برین بفروشین به قیمت بالا . من پارسال توی یک سایتی دیدم که طرف تعریف میکرد روزی سه چهار تا بازی بیشتر نمیزنه اما اکثر وقتشو توی بازار میچرخه و از اون طریق پولدار شده بود .

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها کسی رفته تو کار fifa creation centre...میگن تیم های قدیمی بیدا میشه توش...

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

بچه ها کسی رفته تو کار fifa creation centre...میگن تیم های قدیمی بیدا میشه توش...
    سلام.
    آره همه جور تیمی داخلش پیدا میشه . اول باید بری داخل سایتش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . بعد با اکانتت لوگین کن. اونجا میتونی بگردی دنباله تیمی که مد نظرته مثلا " ستارگان لالیگا " یا مثلا " برزیل سال 98 " . بعد که گیر آوردی میندازی داخل Favorite و بعد با کنسول میری تو قسمت CC و دانلودشون میکنی.

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

نه برعکس خیلی هم عالیه . فکر کن یک کسی که اصلا بازیش بده یه کارت بازیکن طلایی به صورت شانسی میگیره . بعد اگه اون بازیکن قراردادش تموم نشه یا طولانی باشه خوب طرف برای همیشه میتونه از اون بازیکن استفاده کنه در حالی که اکثر بازی ها رو میبازه .

نکته ای رو که باید بگم اینه که بازیکنهای طلایی قراردادشون کمتر تمدید میشه . یعنی با یک کارت برنزی شاید یک یا دوتا بازی همش میتونه بازی کنه .

تو هم که بازیت خوبه . توی هر بازی بیس پولی که بهت میده 500 تاست . پس نگران چی هستی . نمیشه که به همین سرعت پیشرفت کرد . UT باید کلی زحمت بکشی تا بتونی یه تیم طلایی توپ جمع کنی .

کسایی که میخوان سریع پولدار بشن برن توی بازار سیاه UT . کارت خوب با قیمت کم بخرین و برین بفروشین به قیمت بالا . من پارسال توی یک سایتی دیدم که طرف تعریف میکرد روزی سه چهار تا بازی بیشتر نمیزنه اما اکثر وقتشو توی بازار میچرخه و از اون طریق پولدار شده بود .
    من اگه بازیم خوب باشه حوصلم در این زمینه ها اصلا خوب نیست !
    حالا این بازار سیاه کجا هست ؟ تا حالا ندیدم همچین جایی !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من اگه بازیم خوب باشه حوصلم در این زمینه ها اصلا خوب نیست !
    حالا این بازار سیاه کجا هست ؟ تا حالا ندیدم همچین جایی !
    خوب پس چی ؟ این خوبه که با تیم ضعیف شروع کنی و تیمت رو کم کم قوی کنی . از همون اول که قوی باشه بدرد نمیخوره . اگه اونطوری میخوای خوب همون سیزن برو . UT حوصله میخواد که به قول خودت نداری .

بازار سیاه هم مثل دنیای واقعیه . چیزی به نام بازار سیاه وجود نداره . تو وقتی میری توی بازار UT و دنبال کارتهای خوب و بسیار ارزون میگردی و میخری و بعد میری اونو دوباره میفروشی به قیمت بالاتر از خرید خوب این میشه بازار سیاه دیگه .
    مثلا یه نفر یه کارت اشتباه خریده یا یه پک خریده که یه کارت رو نمیخواد میاد همینجوری توی بازار سریع به پایین ترین قیمت میزاره حراج . خوب اگه تو سریع بجنبی میتونی اون کارت رو بخری و بعد با قیمت واقعی اون کارت رو بفروشی . من خودم یه مدت همین کار رو میکردم منتهی خیلی وقت میبره . چون باید صبر کنی تا یه همچین کارتی پیدا بشه و رو هوا بزنیش .

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خوب برای اوناییکه بازیشون خیلی خوب نیست چی؟؟؟ من چطوری میتونم تو UT پول جمع کنم و موفق بشم؟:(

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خوب برای اوناییکه بازیشون خیلی خوب نیست چی؟؟؟ من چطوری میتونم تو UT پول جمع کنم و موفق بشم؟:(
    البته بازیت هم خوب نباشه باز هم پول زاحت میتونی جمع کنی . من توی دو سه هفته بازی کردن به راحتی یه تیم کامل نقره ای دستم اومد . بازیم هم اونقدرها خوب نیست که همه بازی ها رو ببرم . کلی dc داشتم و کلی هم میباختم . اگه ببازی حداقلش فکر کنم یه 500 تایی بهت پول بده . که فقط خرج خریدن قراردادهات باهاش در میاد .
    اما اگه چند تایی رو هم ببری خوب میشه . در ضمن میتونی از همون روش بازار سیاهی کردن استفاده کنی . بگرد دنبال کارتهای خوب و ارزون و بعد که خریدی به قیمت بالا بفروش .

9. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

می خواستم بدونم با کیبورد با چه دکمه هایی و از چه طریقی میشه تکنیک زد یا مثلا دریبل کرد؟ یا اصلا با کیبورد امکانش نیست؟

با تشکر

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت پاسهای توی عمق که میدم خیلی زیاده ، اصلا به بازیکنم نمیرسه. میشه لطفا راهنمای کنین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •