یک توصیه! همیشه برنامه های امنیتی، مرورگر و ویندوز خود را به روز نگهدارید.
بله! فعلا نسخه ی 2013 پیشنهاد میشه، بخاطر مشکلاتی که فعلا در نسخه ی 2014 وجود داره!
یک توصیه! همیشه برنامه های امنیتی، مرورگر و ویندوز خود را به روز نگهدارید.
بله! فعلا نسخه ی 2013 پیشنهاد میشه، بخاطر مشکلاتی که فعلا در نسخه ی 2014 وجود داره!
نسخه آنتی ویروس من:
Internet Security 2013 ----- v13.0.14190
تو تاپیک اول پیدا نکردم!!!!
می خوام ببینم اگه اون کرک یا کلید رو اجرا کنم دقیقاً چه اتفاقی می افته...!
آزمایشگاه کسپرسکی اولین محصول ضد تروجان برای UEFI که میتواند از رایانه کاربر قبل از شروع بارگذاری سیستم عامل حفاظت نماید را ارائه کرد.
به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، UEFI یا Unified Extensible Firmware Interface یک ویژگی نرمافزاری رابط بین سیستمعامل و پلاتفرم سخت افزار میباشد. این ویژگی جایگزین رابط سختافزار بایوس است.
در حال حاضر در تمام کامپیوترهای شخصی سازگار با آی بیام ارائه شدهاست. ویژگی UEFI، تمامی خدمات بایوس را پشتیبانی میکند. به وسیله این ویژگی میتوان عیب یابی و تعمیرات (یا تنظیمات امنیتی) را بدون نیاز به هیچگونه سیستمعاملی انجام داد.
پیش از این rootkits و bootkits میتوانستند با پنهان سازی خود در سیستمعامل میتوانستند قبل از شروع هرگونه فعالیت آنتیتروجانها، خود را بارگذاری نمایند.
این محصول قادراست با بارگذاری از روی تراشه ROM، فایلها و آدرسهای ازقبل تععین شده را قبل از بارگذاری سیستمعامل اسکن نماید و با توجه به شدت تهدید به کاربر هشدار و یا از بوت شدن جلوگیری نماید.
منبع: سافت گذر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما کلید رو اجرا نمیکنید! کلید رو بعد از نصب و اجرای آنتی ویروس، به آنتی ویروس معرفی میکنید
اگه کلید جدید به آنتی ویروس وارد کنید، در صورتی که بلاک نشده باشد، آنتی ویروس شما فعال میشه، مثلا شاید 40 روز شاید 200 روز، مونده که چه کلیدی نصیبه شما بشه!
کاسپراسکی پچ i رو برا ورژن 2013 ارائه کرد که شامل سازگاریه تمامیه افزونه ها با فایرفکس شده است
Kaspersky Internet Security 2013 Patch i
محتوای مخفی: Click to view
محتوای مخفی: Kaspersky Lab releases a new patch I for Kaspersky Internet Security 2013
Last edited by Captain; 11-10-2013 at 12:59.
سلام دوستان
کسپر پچ b رو برای 2014 هم منتشر کرد ( البته خیلی وقته که منتشر کرده ولی ستاپش رو داده ) ولی نمیدونم 8.1 رو هم ساپورت میکنه یا نه؟
چون توی توضیحات سافت98 چیزی ننوشته بود:
اینترنت سکوریتی 2014کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سافت98 رو بجای اون -------- بذارید
سلام
نیازی به دانلود از سایتهای دیگر نیست خود سایت کاسپرسکی(USA) نسخه های حاوی Patch B را که با ویندوز 8.1 سازگار است منتشر کرده است:
KIS 2014 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KAV 2014 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لینک سایت اصلی
دوستان عزیز من مدت مدیدی بود eset استفاده میکردم اما اخیرا خیلی افتضاح شده و میخوام به Kasper رو بیارم. سوالم اینه KIS و KAV چه فرقی با هم دارن؟ و به نظر شما چه نسخه ای رو دانلود کنم؟
من یه لپتاپ دارم که تقریبا همیشه وصله به اینترنت و همه نوع برنامه ازش استفاده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه شما همیشه به اینترنت وصل هستین باید از Kaspersky Internet Security استفاده کنید
چون هم آنتی ویروس و هم فایروال در آن موجود میباشد
امنیت شما بسیار تامین میشه
فقط مشکل عمده ای که کاسپر داره، کند کردن سرعت سیستم بخاطر استفاده از منابع زیاد سیستم و اسکن لحظه ای برنامه ها و فایل ها میباشد
اگه بازم هر سوالی داشتین در خدمتیم
برای راهنمایی بیشتر، پست اول و پست دوم همین تاپیک رو مطالعه کنید تا بیشتر با محصولات کاسپر و امکاناتش آشنا بشین
![]()
با.سلام .ورژن 2014 اینترنت سکوریتی را الان دیگه میشه دانلود کرد یا هنوز مشکلاتی داره.ورژن فعلی13.0.1.4190
چون من همیشه اپدیت کردم دیتا بیس اش به روز شده نیست؟
پس من این را پاک کنم 2013 بریزم؟
تا الان مشکلی نداشتم
Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)