دوستان ببخشید سوالم به موضوع تاپیک ربط نداره
ولی...
Enamad چه سایتی؟
اعتبار خود ای نماد رو کی تظمین میکنه؟
اصلا سایت هایی که مورد تایید ای نماد هستند ،چه مزیتی دارن؟
دوستان ببخشید سوالم به موضوع تاپیک ربط نداره
ولی...
Enamad چه سایتی؟
اعتبار خود ای نماد رو کی تظمین میکنه؟
اصلا سایت هایی که مورد تایید ای نماد هستند ،چه مزیتی دارن؟
سلام.دوستان متخصص میشه نظرتونو راجع به beyerdynamic dt 770 pro بدونم؟ مرسی.توو این رنج قیمت دیگه چی پیشنهاد میدین؟ حدود 800 تومن m50 چجوریه نسبت به این؟من شفافیت صدا برام خیلی مهمه.در ضمن یه سایت هست که تقدیمتون می کنم تقریبا بزرگترین آرشیو FLAC برای دانلود رو داره.الان ف ی ل ت ره ولی سعیتونو بکنید میارزه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rogera75; 20-06-2013 at 12:20.
اینم سایت جالبیه از دست ندین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FLAC همون آهنگ های FLAT هستش؟
کاربردش چیه؟
شرمنده نمی خواستم تاپیکو منحرف کنم.flac مخفف free losless audio codec هست.فرمت ریپ شده صوتی با کیفیت همانند سی دی ارجینال و حجم و بیت ریت بالا.
پسوند Flac مخفف Free Lossless Audio Codec می باشد و یک فرمت صوتی متن باز جهت کدک کردن فایل های صوتی در دنیای دیجیتال است. این فرمت امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده . همه می دانیم فرمت mp3 با حذف یکسری از جزییات فایل صوتی مستر، اقدام به کاهش حجم آن می کند؛ درنتیجه کیفیت فایل صوتی کاهش پیدا می کند. مهمترین برتری Flac نسبت به mp3 حذف نکردن داده ها از فایل صوتی مستر (wave ,AIFF و …) می باشد و صدا تقریبا بدون افت کیفیت فشرده می شود. اما باید در نظر داشت به در ازای برتری که نسبت به mp3 دارد، از حجم بیشتری نسبت به آن بر خوردار است. از دیگر مزایای Flac، متن باز بودن آن است که باعث شده این فرمت خیلی زود شناخته شده و اشکالات آن برطرف شود و به سطح مناسبی از پایداری برسد. ضمن آنکه با داشتن سورس برنامه ،نرم افزارهای متعددی از آن پشتیبانی می کنند. همچنین شرکت های مولتی مدیا هم می توانند دستگاه های سخت افزاری خود را با این فرمت سازگار کنند. مهمترین موردی که برتری این فرمت را نسبت به mp3 بیشتر نمایان می کند این است که به جهت عدم حذف جزییات فایل صوتی مرجع ، می توان در صورت نیاز آن را از حالت فشرده خارج نمود و به فرمت صدای مرجع باز گرداند. دقیقا همانند چیزی که در فشره سازی zip و rar رخ می دهد. همچنین این فرمت برای شنوندگان حرفه ای موزیک نیز بسیار کاربردی و پر اهمیت است ، چرا که هم می توانند از آلبوم های موسیقی اوریجینال خود بک آپ تهیه کنند و هم، علاوه بر اینکه حجم فایل به دست آمده کاهش پیدا می کند، کیفیت آن دست نخورده باقیمانده و می توان فایل فشرده را در اکثر نرم افزار ها پخش کرد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بلاخره ایر فون پاناسونیک HJE350 گرفتم
وضوح صداش فوق العدست
اصلا حس نمیکنی که چیزی توی گوشته و صدا از اونا پخش میشه،من هندزفری N8 هم دارم که اصلا با این هدفون پاناسونیک قابل قیاس نیست، ار گونومی بسیار توپی هم داره و توی گوش قشنگ جا میشه و در نمیاد
ممنونم از دوستانی که من رو راهنمایی کردن مخصوصا اقا سالار
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید پست شماره 25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید. و اگر می خواید صدا رو جدی دنبال کنید کل مطالب رو با دقت بخونید.
موفق باشید
ببینید m50 یه هدفون بسیار بسیار عالی و همه چی تمومه و بهترین هدفون مونیتورینگ سال ۲۰۱۱ هم انتخاب شده تو لیست Top 10 headphones هم که هست .m35 هم به عنوان داداش کوچیکتر یه کلاس \ایین تز اون قرار داره .اگه بودجشو دارید و میخوایید یه بار هزینه کنید و براتون ۵۰۰ تومان با ۷۰۰ تومان فرقی نداره خوب m50 ولی اگه نهایت بودجتون همون ۵۰۰ هست m35 بگیرید و فکر نکنید که m50 قدرتش دو برابر m35 هست فقط یه کلاس بالاتره همین .
ببینید dt770 pro یه هدفونی هست با کلاس رقابتی بسیار بالا .ساخت انحصاری کشور آلمان .قطعات و کیفیت ساخت بی نظیر و آمپدانش بسیار بالای ۲۵۰ !!!
در عوض m50 یه هدفون ارزان قیمت که خود دا در دل همه اهالی موسیقی باز کرد و بهترین هدفون ۲۰۱۱ هم انتخاب شد و آمپدانس ۳۸ !
تقریبا میشه گفت وزن برابر کاربرد برابر درایور های ۴۵ .یه جورایی میشه گفت در یک سطح ولی :
{از این به بعد نظر خودمه ممکنه کاملا نظر دوستان برعکس این باشه و من اشتباه میکنم !!!}
من قدرت بیس و استواری m50 رو ترجیح دادم
ولی وضوح و کیفیت صدای dt770 شاید یه ۱۰٪ بهتر باشه
من m50 رو برای مصرف خونگی و هم برای مصرف کاری پیشنهاد میدم ولی dt770 رو برای استفاده صرفا جهت گوش کردن موسیقی مناسب نمیبینم
m50 یه هدفونیه که ۳ ساله تو بازاره امتحان خودشو پس داره و از آماتور ترین شنونده تا یه شنونده حرفه ای و کسی که کارش موسیقیه پسند کردن .به عنوان یه شنونده موسیقی جرات نمیکنم هدفون 250 اهمی بگیرم ولی این چیری از ارزش های بسیار بالای dt770 که شاهکار این کمپانی به شمار میره و طرفداران بیشماری داره کم نمیکنه
از خرید M50 هیچگاه پشیمان نخواهید شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)