بگو چون کسی نیست بهم بگه به خاطر من نکشدر جواب کسی که میگه : چرا سیگار میکشی ؟ چی باید گفت ؟![]()
![]()
بگو چون کسی نیست بهم بگه به خاطر من نکشدر جواب کسی که میگه : چرا سیگار میکشی ؟ چی باید گفت ؟![]()
![]()
بگید تن سالم حیفه بدم به خاک![]()
اول اینکه راست میگه حیف تو نیست سیگار میکشی؟
دوم اینکه بگو دلم میخاد.
ریه خودمه بدن خودمه اختیارشو دارم!
سیگار نکشیم از زمونه باید بکشیم!
به کسی که گدایی میکنه و میخواهیم جواب رد منفی بدهیم چی باید بگوییم؟
سلام.
لازم نیست چیزی بگید. معمولا اینجور مواقع بدون حرف سریع رد میشن. چون عبارت جالبی برای جواب منفی دادن به یک گدا نیست.
مگه بخوای وایسی نصیحتش کنی که گدایی فلانه و بهمان ... !!!
Last edited by Demon King; 28-01-2015 at 22:59. دليل: تصحیح
اگر زنگ در خونه را بزنه چی بگیم؟ نمیشه حرف نزد و گوشی را گذاشت!
من فکر کردم در خیابون رو میگید،
اگه زنگ در خونه رو زد جوابی که جناب راسل دادن جالبه:« پول پیشم نیست. »
بگو پول خورد ندارم اگه گفت خودم دارم بگو 50 تومنیه کسی هم که گدایی میکنه نباید پنجاه تومن خورد داشته باشه اگه داشت هم معلومه از خودت وضعش بهترهبه کسی که گدایی میکنه و میخواهیم جواب رد منفی بدهیم چی باید بگوییم؟![]()
فرض کنین شما از یه دختر خوشتون میاد . ولی اون دختر نسبت به شما حس رقابت داره و به همین دلیل حس تنفر و یا ترس از شما درونش قرار گرفته .
در اینگونه موارد برای جذب طرف مقابل چه نوع واکنشی نشون میدین ؟
و آیا به نظرتون درسته آدم با دختری ازدواج کنه که در محل کار رئیس یا بالا دستش محصوب میشه ؟
Last edited by Public Enemy; 03-02-2015 at 15:23.
خوب اخه بستگی به شرایط و موقعیت و شخصیت و اخلاق طرف مقابل فرق میکنه که چیکار کنیم و چه واکنشی نشون بدیم خوب یه سری هستن بعد از شکست خوردن حس رقابتشون کم میشه یک سری برعکس بیشتر میشه یک سری عوض نمیشه خوب مثلا من به شمت بگم که حالشو خوب بگیر یک بار بعد بلافاصله مثل بهش بگو خسته نباشید خوب الان من نمیدونم با این کار طرف مقابل چه حسی داره که قدم بعدی بگم چیه و چیکار باید کرد خودتون یه شناختی نسبت بهش پیدا کنید و ببینید از چی خوشش میاد مثلا تو رقابت میبینید بعد از شکست حالش خیلی گرفته میشه ولی مثلا از کمک گرفتن توی اون موقع بدش نیاد یا مثلا موقع رفتن ازش یه خداحافظی بکنید یه همچین کار هایی یه خورده سیاست کاری و ... انجام بده مثلا من یه بغل دستی دارم مثل موش ازمایشگاهیمه رقابت میکنه با ادم بعد مثلا موقع هایی که شکست میخوره اگر مثلا یه خورده بخواهی سر به سرش بزاری جدی میگیره و عصبی میشه ولی مثلا اگر یه خورده باهاش راه اومدی و ... واکنشش کاملا برعکسه یه جورایی مثل ایینه عمل میکنه خودتون ببینید چیکار باید کرد اول طرف رو بشناسید یه خورده کار سختی هم نیست مثلا همون موقعی که تو یه موقعیتی قرار میگیره قابل شناساییه رفتارش و واکنش هاش رو میتونید بفهمید تو موقعیت های مشابه مثلا میشه گفت رفتارش نسبت به پسر های دیگه یا مثلا نسبت به بقیه رقیب هاش و مثلا رفتارش با دوستاش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)