chera daran ki gofte nadaran???????????
برای یه نفر ساکن تهران، همین ترکیبی که نوشتی، درسته و توصیه میشه. چون این دانشگاه ها به جز دوتای آخر تو مقطع لیسانس در یه سطح هستن البته بهشتی چون صنعتی نیست و رشته های فنیش هم زیاد مطرح نیستن میتونه بره بعد صنعتی اصفهان
بین شیراز ومشهد هم، اگه میخوای گرایش قدرت بری فردوسی مشهد خیلی بهتره و اگه الکترونیک میخوای بری بعدا شیراز احتمال داره بهتر باشه.
شما هر چه سریعتر این مسئله رو پیگیری کن و سازمان سنجش خبر بده چون بعدا احتمالا از ثبت نامت ممانعت بشه . شما به جای شهرمشهد، اشتباها بخش رضویه که یکی از بخش های اطراف مشهد هست رو انتخاب کردی. و اگه الان نفهمن وبعدها بفهمن ممکنه محرومیت هایی رو در پی داشته باشه.
ضمنا با رتبه 862منطقه سه انسانی به نظر نمیتونی روانشناسی یا حقوق فردوسی رو بیاری.
من که خودم مهندسی ام و شاید از رشته های انسانی زیاد سررشته ندارم ولی خب رشته های روانشناسی وحقوق تاپ ترین رشته های انسانی اون هم تو دانشگاه فردوسی مشهد که رشته های انسانیش جزو بهترین ها وقطب هستن تو کشور، به نظر مقدور نباشه
والا من تو پیام نور وغیرانتفاعی ها سررشته ندارم ولی به نظرم غیرانتفاعی های خوب مشهد مثل سجاد، خیام، امام رضا(ع) و حتی خاوران رو که مخصوصا سه تای اول تو کشور مطرح هستن و حتی از بعضی دولتی های شهرهای دور هم رتبه بهتری رو میگیرن نشه مهندسی های خوبش رو آورد ولی شاید رشته های دیگه شون رو بشه
جواب دو سوال بعدی چی؟ میشی لطف کنید بگیدسلام
شانس قبولی در دانشگاه تهران که خیلی کمه.
برای سایر دانشگاه ها هم این تصویر را ببینید. صفحه ای از یادگار ماندگار کانون هستش
چقدر این یادگار ماندگار چرته!
قبولی فیزیک شریف رو زده حدود 650! پارسال با 2300 قبول شدنند!!!
Last edited by The master; 06-08-2011 at 21:41.
آیا کسایی که معافیت پزشکی دارن میتونن تو رشته پزشکی تحصیل کنن؟
این برنامه مشکل داره. بهتره صبر کنید فردا یا پس فردا جدیدش میاد رو سایتشون.
مثلا من الان با همین برنامه ای که گذاشتین، اولویت اولم رو برق میزنم، بعد تو نتایج ، اولویت اولم رو مهندسی شیمی زده !!! دوبار هم امتحان کردم. شما هم می تونید امتحان کنید.
مصاحبه نفر اول ریاضی:
مصاحبه نفر اول تجربی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من سال قبل این کارو کردم وقتی نتیجه نهایی اومد خودشون از صفحه انتخاب رشته حذفش کرده بودند یعنی اصلا به حساب نمیاد که بخوای قبول شی!
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
احتمالش زیاده دانشگاه تهران قبول شی. شیراز که دیگه حتمیه.دوستان من 4650 منطقه 1-تهرانم
فیزیک دانشگاه تهران قبول میشم؟
دانشگاه شیراز چی قبول میشم؟
قزوین چی؟
ممنون
موفق باشی.
سلام ، امسال انتخاب رشته مجازی سایت سنجش اصلا وجود داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)