دوستان جواب منم بدین
دوستان جواب منم بدین
سلام
در مورد قسمت اول سوالت كه ميخاي با تيم مستر بازي كني رو نميدونم چون باهاش سر و كار نداشتم تا حالا زياد
براي بازي با تيماي اصلي توي مستر بايد بري تو اكسترا كنتنت و انلاكش كني البته برو اين فايل رو كه خيلي كم حجمه دان كن همه ايتماي اكسترا كنتنت باز ميشه كه داخلش همون افزايش پول مستر هم هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال اخرت هم نميدونم
راستي اينو بگم بهت كه پچاي كونامي معمولا لباسا رو درست نميكنن بلكه تو گيم پلي و نقل و انتقالات تاثير داره
اگه ميتوني برو پچ پس اديت رو دان كن كامله همه چي رو داره لباس تيم و لوگو و ..... كامله كامل
Last edited by SuperSt@r; 07-02-2012 at 21:11.
دوستان کسی در مورد خرید بازیکن تو مستر ایگ توضیح میده؟ من از لیگ دسته دو انگلیس اومدم لیگ برتر هرچی پیشنهاد میدم رد میشه؟ تازه اون گزینه خرید مستقیم بدون دردسرم on کردم..همونیکه از گالری بازی میخری پول و.. زیاد میکنه؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
اگه میخوای با تیمی که داری باهاش مسترلیگ میری رو توی حالت exhibition بیاری برو توی مسترلیگت و وقتی میخوای save کنی گزینه save team data رو بزن
فقط یادت باشه هروقت که مسترلیگت رو رفتی جلوتر این گزینه رو بزنی![]()
دوستان گزینه master negatiator تو مستر لیگ یعنی چی؟ من on کردم ولی هرچی پیشنهاد میدم نمیان؟
یه سوال از دوستان رئال باز (!)
چه سیستم و ترکیبی رو میچینن واسه تیمشون ؟
من خیلی زیاد با رئال بازی کردم ولی هنوز نتونستم یه سیستمی واسه این تیم پیدا کنم که حداکثر کارایی رو داشته باشه ..
سلام شرمنده ولي به نظرم بارسا رو بردار برو حالشو ببر من كه با رفيقام بازي ميكنيم با اينكه شايد طرفدار رئال باشه بازم بارسا رو برميداره و بارسا با بارسا بازي ميكنيم چون بارسا فوق العاده قويه
آخه قبلآ با بارسا رفتم همه جامارو هم درو کردم واسه همین این سری با رئال میخوام برم لیگو ولی هنوز ترکیب درست و حسابی ای واسش پیدا نکردم !
سلام
آقایون فوتبالیست چکار باید کرد که این دروازه بان موقع حمله تیم مقابل مثل .... بیرون نیاد
در بیشتر مواقع از دروازه میاد بیرون و گل میخورم
کار خاصی میشه انجام داد یا باید گلرو خورد؟؟؟؟؟
ویندوز عوض کردم. بازی رو دوباره تصب کردم. سپس پچ 2.7 رو نصب کردم. همین
حالا داخل بازی که میرم لوگوی . لباس تیم ها درست نشده. فقط اسم بازیکنان درست شده. بعد تا تیم رو انتخاب میکنم از بازی میاد بیرون و باید dont send رو بزنم. ویندوز XP دارم. هیچ مشکل سخت افزاری هم ندارم. چون قبل از نصب ویندوز به راحتی بازی میکردم
حالا فریاد رسی هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)