یعنی پرسپولیس بهتر از سپاهان شده جمع کنید بابا !!!
یعنی پرسپولیس بهتر از سپاهان شده جمع کنید بابا !!!
داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردیاگه کلی بخوایم نگاه کنیم می بینیم که واقعا پرسپولیس اوله تو ایران : 10 تا قهرمانی لیگ بعدش استقلال 6 تا ، خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول . بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد . خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول
یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
یعنی تیمهایی مث رئال و آث میلان تو 30 تیم برتر دنیا در اون بازه زمانی نیستن؟ حالا درسته که میلان تو جام یوفا حذف شد ولی تو لیگ ایتالیا که دوم شد. یا تو این لیست مثلا گالاتاسارای از بشیکتاش بهتره درحالیکه بشیکتاش پارسال 3 تا جام تو ترکیه برده و به لیگ قهرمانان صعود کرده بود. یا مثلا تیم پورتو یا فولهام؟ این تیمها چه عنوان مهم اروپایی داشتن که تو این لیست قرار دارن؟
Last edited by davy jones; 04-03-2010 at 19:53.
پس اگه نتیجه است و قرار نیست ازش استنباط بشه، به نظر من بهتره، از مسائلی استنباط کنیم که این رنکینگ رو شکل میدن و اونو در ظاهر ارزشمند میکنن...رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید
انتخاب قهرمان یه لیگ فوتبال یا یه تورنمنت بین المللی هم انتخاب اتمی نیست... ولی باید یک فصل صبر کنی که بفهمی که کدوم تیم ویژگی های لازم رو برای بهترین شدن در کشورش داره... اونم با انجام کلی مسابقه...قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
صادقانه بگم...من بیشتر از 3 تا قهرمانی منچستر تو سال 2008 خوشحال شدم نه از این رده بندی اون سال... به نظر من رده بندی ثروتمند ترین تیم ها یا پردآمد ترین تیم ها ارزشمند تر از این رده بندی هستش...رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟
اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید),نمیدونم... احساس می کنم مخاطب نقل قول های بالا منم... اگر واقعا این حرف های شما به من باشه... واقعا...نمی دونم چرا شما فکر می کنید که کسی مثل من به خاطر تعصب به یه تیم از این رده بندی انتقاد می کنم... تا زمانی که شما این تفکر رو راجع به دیگران دارید، بحث کردن بی فایدس!4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.
یاعلی![]()
کاملا موافقمکاش تری از تیم ملی کنار بکشه تا کاپلو حساب کار دستش بیاد ...
باید یه مدت تری کنار بکشه تا قدرشو بدونن
Last edited by Sadeq_ME; 04-03-2010 at 23:19.
هم تیمی وین بریج در صحبتهایی اعلام کرده که تری در صورتی که بازیکنی آرژانتینی بود،به خاطر کاری که انجام داده شاید کشته می شد.
سایت گل - به نظر می رسد که جنجال آفرینی های تری در انگلیس همچنان ادامه دارد. پس از اتفاقی که در جریان دیدار هفته گذشته چلسی مقابل منچسترسیتی و دیدار تری و بریج رخ داد و بریج حاضر نشد با تری دست بدهد و به گفته خیلی ها کاپیتان چلسی را تحقیر کرد، هواداران تیم ملی انگلیس نیز شب گذشته و در ورزشگاه ومبلی تری را هو کردند و اکنون کارلوس تبس آخرین کسی است که در این رابطه و برعلیه تری صحبت کرده است.
مهاجم باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد:« اگر کسی در آرژانتین چنین کاری را انجام دهد، گویی که مرده است. بسیار سخت است که بخواهی در مورد کاری که تری با دوستش، بریج انجام داد اظهار نظر کنی. واقعا دردناک است که با همسر بازیکن دیگری رابطه نامشروع داشته باشی. تری اصلا اصول وجدانی را قبول ندارد و با این کاری که انجام داده نشان داده است که تعهدی به وجدان و اخلاق ندارد.»
تبس ادامه داد:« اگر در منطقه محل سکونت من، چنین رفتاری داشته باشی، دست و پایت را از دست می دهی و یا حتی بدتر، گاهی زنده نمی مانی.»
البته تبس در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برخورد او با تری در جریان این دیدار، اصلا ربطی به این ماجرا نداشته و گفت:« اصلا خودم را در این ماجرا دخالت نمی دهم. مشکلی در جریان این دیدار میان ما به وجود آمد، او پیراهن مرا کشید و از این بابت به شدت عصبانی شدم.»
2010/3/4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا که خودت رو به ما نچسبون ما خودمون یه قندون داداشیمداداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
ثانیا برو بشمار (البته اگه بیشتر از 6 تا بلدی بشماری )می بینی پرسپولیس تو لیگ برتر و لیگی که قبلا اسمش آزادگان بود 10 بار قهرمان شده
در اولین دوره جام تخت جمشید
در سال های ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ پرسپوليس دو بار پياپی به قهرمانی رسيد
پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
در سال ۱۳۸0 و 1386 در لیگ برتر دو قهرمانی دیگر
در ضمن تو دهه شصت هم یکبار پرسپولیس قهرمان تنها لیگ آن زمان یعنی جام تهران شد
همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
Last edited by alireza-sabz; 05-03-2010 at 01:41.
اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیمدر اولین دوره جام تخت جمشید
پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
من گفتم مدرک مثل این دو تا لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
اگر بلتی !!! دو تا رو با هم جمع بزن و ...
اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیمدر اولین دوره جام تخت جمشید
من گفتم مدرک مثل این سه تا لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
سومی هم تعداد قهرمانی ها و نایب قهرمانی های استقلال در لیگ قهرمانان رو نشون میده -2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی- (تو این یکی دنبال پرسپولیس نگرد که پیدا نمیکنی)
اگر بلتی !!! سه تا رو با هم جمع بزن و ...
Last edited by bleu2u4u; 05-03-2010 at 03:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)