تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 279 از 372 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یعنی پرسپولیس بهتر از سپاهان شده جمع کنید بابا !!!

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه کلی بخوایم نگاه کنیم می بینیم که واقعا پرسپولیس اوله تو ایران : 10 تا قهرمانی لیگ بعدش استقلال 6 تا ، خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول . بعدش هم به نتایج سال گذشته هم ربط داره . پرسپولیس حداقل تونست تا مرحله بعد بره بالا . اما مثلا استقلال تو چهر تیم پنجم شد . خب معلومه پرسپولیس رو میزارن اول
    داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
    یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

یعنی تیمهایی مث رئال و آث میلان تو 30 تیم برتر دنیا در اون بازه زمانی نیستن؟ حالا درسته که میلان تو جام یوفا حذف شد ولی تو لیگ ایتالیا که دوم شد. یا تو این لیست مثلا گالاتاسارای از بشیکتاش بهتره درحالیکه بشیکتاش پارسال 3 تا جام تو ترکیه برده و به لیگ قهرمانان صعود کرده بود. یا مثلا تیم پورتو یا فولهام؟ این تیمها چه عنوان مهم اروپایی داشتن که تو این لیست قرار دارن؟
    Last edited by davy jones; 04-03-2010 at 19:53.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

رنکینگ خودش نتیجه است. قرار نیست از روش استنباط کنید
    پس اگه نتیجه است و قرار نیست ازش استنباط بشه، به نظر من بهتره، از مسائلی استنباط کنیم که این رنکینگ رو شکل میدن و اونو در ظاهر ارزشمند میکنن...
    قرار نیست انتخاب اتمی باشه. هر کدوم از انتخاب های فوتبالی چه بازیکن و چه تیم روششون منتقد داره.
    انتخاب قهرمان یه لیگ فوتبال یا یه تورنمنت بین المللی هم انتخاب اتمی نیست... ولی باید یک فصل صبر کنی که بفهمی که کدوم تیم ویژگی های لازم رو برای بهترین شدن در کشورش داره... اونم با انجام کلی مسابقه...
    رنکینگ باشگاه ها و برترین تیم جهان دو دهه است ارائه میشه. شما به عنوان یک هوادار منچستر سال قبل که اعلام شد Manchester United اوله اظهار خوشجالی کردید یا نوشتید من منتقد روش هستم و به فلان دلایل رنکینگ بی ارزشه؟
    صادقانه بگم...من بیشتر از 3 تا قهرمانی منچستر تو سال 2008 خوشحال شدم نه از این رده بندی اون سال... به نظر من رده بندی ثروتمند ترین تیم ها یا پردآمد ترین تیم ها ارزشمند تر از این رده بندی هستش...

اما نه اینکه فرد تا حالا موافق بوده, هیچ بحثی نداشته و اخبار برترین تیم ها و بازیکنان جهان رو پیگیری میکرده, امسال بنویسه از نظر من بی ارزشه و تازه یادش افتاده معیارها رو زیر سوال ببره. (همچین فردی احتمالا خودشم میدونه که این احساس واقعیش نسبت به رنکینگ نیست و بخاطر تنفر می نویسه. آرزوی این رو هم داشته باشه که تیم مورد علاقه اش دوباره جایگاه خوبی کسب کنه).
    تعصب و علاقه هم هست (که ممکنه باعث بشه علارغم موفقیت بی نظیر تیمی عادلانه درباره اش نظر ندید),
    4- طبیعیه, چون نتایج, رنکینگ رو مشخص می کنند. اما وقتی یک هوادار بخاطر تعصب و علاقه حاضر نباشه با وجود بازی ها به حقیقت اعتراف کنه, یادآوری رنکینگ رسمی حرف نهاییه.
    نمیدونم... احساس می کنم مخاطب نقل قول های بالا منم... اگر واقعا این حرف های شما به من باشه... واقعا...نمی دونم چرا شما فکر می کنید که کسی مثل من به خاطر تعصب به یه تیم از این رده بندی انتقاد می کنم... تا زمانی که شما این تفکر رو راجع به دیگران دارید، بحث کردن بی فایدس!
    یاعلی

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

کاش تری از تیم ملی کنار بکشه تا کاپلو حساب کار دستش بیاد ...
    کاملا موافقم
    باید یه مدت تری کنار بکشه تا قدرشو بدونن
    Last edited by Sadeq_ME; 04-03-2010 at 23:19.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تبس: تری اگر در آرژانتین بود، مرده بود

هم تیمی وین بریج در صحبتهایی اعلام کرده که تری در صورتی که بازیکنی آرژانتینی بود،به خاطر کاری که انجام داده شاید کشته می شد.

سایت گل - به نظر می رسد که جنجال آفرینی های تری در انگلیس همچنان ادامه دارد. پس از اتفاقی که در جریان دیدار هفته گذشته چلسی مقابل منچسترسیتی و دیدار تری و بریج رخ داد و بریج حاضر نشد با تری دست بدهد و به گفته خیلی ها کاپیتان چلسی را تحقیر کرد، هواداران تیم ملی انگلیس نیز شب گذشته و در ورزشگاه ومبلی تری را هو کردند و اکنون کارلوس تبس آخرین کسی است که در این رابطه و برعلیه تری صحبت کرده است.

مهاجم باشگاه منچسترسیتی در صحبتهایی اعلام کرد:« اگر کسی در آرژانتین چنین کاری را انجام دهد، گویی که مرده است. بسیار سخت است که بخواهی در مورد کاری که تری با دوستش، بریج انجام داد اظهار نظر کنی. واقعا دردناک است که با همسر بازیکن دیگری رابطه نامشروع داشته باشی. تری اصلا اصول وجدانی را قبول ندارد و با این کاری که انجام داده نشان داده است که تعهدی به وجدان و اخلاق ندارد.»

تبس ادامه داد:« اگر در منطقه محل سکونت من، چنین رفتاری داشته باشی، دست و پایت را از دست می دهی و یا حتی بدتر، گاهی زنده نمی مانی.»

البته تبس در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که برخورد او با تری در جریان این دیدار، اصلا ربطی به این ماجرا نداشته و گفت:« اصلا خودم را در این ماجرا دخالت نمی دهم. مشکلی در جریان این دیدار میان ما به وجود آمد، او پیراهن مرا کشید و از این بابت به شدت عصبانی شدم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

داداش میشه بگی این امار رو از کجا اوردی
    یه مدرک بده تا ما دهنمون رو ببندیم به شما تعظیم کنیم وگرنه ... شو
    اولا که خودت رو به ما نچسبون ما خودمون یه قندون داداشیم
    ثانیا برو بشمار (البته اگه بیشتر از 6 تا بلدی بشماری )می بینی پرسپولیس تو لیگ برتر و لیگی که قبلا اسمش آزادگان بود 10 بار قهرمان شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان سبز کشورم

پيش فرض

در اولین دوره جام تخت جمشید
    در سال های ۱۳۷۴ و ۱۳۷۵ پرسپوليس دو بار پياپی به قهرمانی رسيد
    پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
    در سال ۱۳۸0 و 1386 در لیگ برتر دو قهرمانی دیگر
    در ضمن تو دهه شصت هم یکبار پرسپولیس قهرمان تنها لیگ آن زمان یعنی جام تهران شد
    همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
    Last edited by alireza-sabz; 05-03-2010 at 01:41.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرسپوليس در سال ۱۳۷۷ با اختلاف ۱۲ امتيازی نسبت به استقلال سومين قهرمانی خود را بدست آورد و سال بعد (۱۳۷۸) بار ديگر بطور پياپی و با اختلاف ۷ امتيازی نسبت به رقيب ديرينش، به چهارمين قهرمانی خود دست يافت.
    همه ی اینها به علاوه قهرمانی های جام حذفی پریپولیس رو پر افتخارترین تیم ایران کرده
    اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیم
    من گفتم مدرک مثل این دو تا لینک
    کد:
    کد:
    که اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردن
    و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
    اگر بلتی !!! دو تا رو با هم جمع بزن و ...

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه قرار به افسانه سرایی باشه که ما خودمون یه پا فردوسیم
    من گفتم مدرک مثل این سه تا لینک
    کد:
    کد:
    کد:
    که اولی میگه پرسپولیس 8 قهرمانی و اس اس 6 قهرمانی در طول ادوار لیگهای کشور بدست اوردن
    و دومی هم تعداد قهرمانی های دو تیم در جام حذفی رو نشون میده که پرسپولیس 3 و اس اس 5 قهرمانی بدست اوردن
    سومی هم تعداد قهرمانی ها و نایب قهرمانی های استقلال در لیگ قهرمانان رو نشون میده -2 قهرمانی و 2 نایب قهرمانی- (تو این یکی دنبال پرسپولیس نگرد که پیدا نمیکنی)
    اگر بلتی !!! سه تا رو با هم جمع بزن و ...
    Last edited by bleu2u4u; 05-03-2010 at 03:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •