تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 280 اولاول ... 179229269275276277278279280 آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

در آغاز فعالیت *AMORE*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

رویانیان: عالمان دینی اجازه دهند در ماه رمضان در لیگ شرکت نمی‌کنیم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از سفرش به قم و عدم شرکت این تیم در لیگ در ماه مبارک رمضان در صورت اجازه علما خبر داد.

محمد رویانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: در هفته جاری نزد علمای قم مشرف خواهم شد و پس از ارائه توضیحات در صورت تاکید این عزیزان و اجازه آنها،‌ در ماه مبارک رمضان در لیگ برتر شرکت نخواهیم کرد.
    رویانیان ادامه داد: درباره این موضوع در آینده بیشتر با هواداران صحبت خواهم کرد و درباره تصمیم و دیدارهایم، مسائل را ریز به ریز توضیح خواهم داد. به دنبال حفظ ارزش‌های دینی و الهی هستیم و برای ما این موضوع اهمیت صد چندان دارد.

به گزارش فارس دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال از پنجشنبه هفته جاری (29 تیر)آغاز می‌شود. برای مشاهده برنامه 7 هفته اول این رقابت‌ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

رویانیان: عالمان دینی اجازه دهند در ماه رمضان در لیگ شرکت نمی‌کنیم
    خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از سفرش به قم و عدم شرکت این تیم در لیگ در ماه مبارک رمضان در صورت اجازه علما خبر داد.

محمد رویانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: در هفته جاری نزد علمای قم مشرف خواهم شد و پس از ارائه توضیحات در صورت تاکید این عزیزان و اجازه آنها،‌ در ماه مبارک رمضان در لیگ برتر شرکت نخواهیم کرد.
    رویانیان ادامه داد: درباره این موضوع در آینده بیشتر با هواداران صحبت خواهم کرد و درباره تصمیم و دیدارهایم، مسائل را ریز به ریز توضیح خواهم داد. به دنبال حفظ ارزش‌های دینی و الهی هستیم و برای ما این موضوع اهمیت صد چندان دارد.

به گزارش فارس دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال از پنجشنبه هفته جاری (29 تیر)آغاز می‌شود. برای مشاهده برنامه 7 هفته اول این رقابت‌ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.

آره دیگه کسی‌ که از فوتبال چیزی نمیدونه همینه دیگه

خودش میره بازیکن میگیره بعد تازه میاد دنبال مربی‌
    مربی‌ که باید بازیکن میگرفته
    خودشون هم فهمیدن چه گندی داره بالا میاد حالا افتادن به رته پته

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

با وجود اینکه رویانیان رو در تمام زمینه‌ها تا اینجا تحسین کردم و تیم امسالمون رو مدیون زحمات و تفکراتش می‌دونم، اما نمیشه نسبت به این اقدام آخریش (تعطیلی لیگ تو ماه رمضون و حواشی مرتبط با اون) ساکت موند ...

این مقاله‌ی فرهاد عشوندی در این زمینه عالیه ...

تمام حرفایی که می‌خواستم بزنم در این باره ...

انتقادیه که باید نسبت به این مدیر خوب وارد بشه ...

پرسپولیس نمی خواهد در لیگ حاضر شود چون سردار رویانیان معتقد است برگزاری لیگ در ماه مبارک به انجام فرایض دینی بازیکنان ضربه می زند. ایشان اولین انتقاد رسمی شان را برای بازی های لیگ - مسابقاتی که تقویم برگزاری اش از اسفند ماه گذشته اعلام شده بود – 4 روز قبل از اعلام نام سرمربی تیمش در جمع رسانه ها مطرح کرد. همان جایی که گفت:« به یک قهر کروش جام حذفی را حذف می کنند ، ماه رمضان که ماه عبادت است را با برگزاری لیگ...»
    لیگ برتر ایران حداقل 5 دوره است که در ماه مبارک رمضان به صورت منظم و بعد از اقطار برگزار می شود و آمار نشان می دهد میزان استقبال خانواده ها از بازی های لیگ برتر در این ماه به مراتب بیش از ماه های دیگر سال است. تجربه شیرین بازی های پر از تماشاگر در هفته های اول لیگ در این سال ها با کمترین حد از بی احترامی به بازیکنان ، داوران و ... تنها گویای حقیقتی شیرین است؛ مردم به حرمت ماه مبارک رمضان هم که شده ، فضای ورزشگاه را پاک نگه می دارند . اتفاقی خوشایند که این بار به دلیل ناراحتی سردار دوست داشتنی طرفداران پرسپولیس باید تعطیلش کنیم.
    آقای رویانیان شما از آزردگی خاطر علمای گرانقدر در این باره سخن گفته اید. اتفاقی که پس از انتقادات شما به عنوان چهره ای متشرع تشدید شد و خاطر این بزرگواران را آزرده کرد. آزرده از اینکه که مبادا گروهی برای رسیدن به موفقیت بازیکنان شان را ترغیب به روزه خواری در ملاء عام و پیش چشم مردم کنند.
    آیا شما از این دست مدیران هستید؟ آیا بازیکنان تان را سوار بر اتوبوس تا فاصله 8 فرسخی از شهر می برید و بر می گردانید تا مسافر باشند؟ شما که مجموعه ورزشی تان یکی از مجهزترین استادیوم های تمرینی ایران است و مشکلی از بابت نور ندارد ، چرا برای مسابقاتی که قرار است ساعت 22 شب برگزار شود ، در همان ساعت از شب تمرین نمی کنید تا بازیکنان تان هم بتوانند مسابقات شان را برگزار کنند و هم به فرایض دینی شان در دیگر ساعات روز برسند؟
    اصلا اگر به احترام گفته شما لیگ برای یک ماه تعطیل شود ، تمرینات تیم تان را تعطیل می کنید؟ یک ماه بازیکنان تان می روند تا به فرایض دینی شان برسند؟ سرمربی گرانقیمت پرتغالی تان به کشورش می رود ؟ پرسپولیس تعطیل می شود یا بازیکنان حرفه ای تان تمرین خواهند داشت؟ تمرینات تان در این ماه در چه ساعتی برگزار می شود؟ قبل یا بعد از افطار؟ تمرینات تان حتما بعد از ساعت افطار است؟ پس شما که آن ساعت تمرین می کنید حتما مشکلی بابت برگزاری مسابقه ندارید.
    آقای رویانان ؛ تنها لحظه ای خود را جای کارگرانی بگذارید که در همین گرمای هوا همین طور که فرایض دینی شان را به جای می آورند ، پای کوره سوزان ایستاده اند و کار می کنند. آنها که به عکس بازیکنان شما شاید حتی توان خوردن 2 وعده مرغ در ماه را در کنار خانواده های شان نداشته باشند.
    سردار دوست داشتنی ؛ هم شما و هم ما می دانیم که نگرانی مراجع و علمای گرانقدر را می توان با تشریح حقایق درباره مسابقات لیگ برطرف کرد نه اینکه با حساسیت زایی بحرانی جدید برای فوتبال ملی مان به راه انداخت. شما دوست بزرگوار که از میان هزاران مربی حرفه ای ، کسی را به تیم تان آوردید که قصه دشمنی اش با مربی تیم ملی را حتی خواجه حافظ شیرازی هم شنیده فکر نمی کنید با کمی همدلی می توان کمک کرد تا فوتبال مان راهی جام جهانی شود و می شود شرایط را بدتر از این نکرد. وقتی عربستانی ها می توانند در ماه مبارک رمضان بازی های شان را برگزار کنند ؛ وقتی در 5 سال گذشته این مسابقات بی هیچ مشکلی برگزار شده است چرا چنین فضا را متشنج کنیم. خدای ناکرده مشکل از زمانی نیست که پرسپولیس برای انتخاب مربی از دست داده؟ نکند پرسپولیس کهکشانی تان آماده نیست؟

فرهاد عشوندی / خبرآنلاین
    Last edited by Kurosh; 14-07-2012 at 20:56.

4. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض پروين: پرسپوليس يک دروازه‌بان ديگر مي‌خواهد

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، علي پروين در حاشيه نشست امروز پيشکسوتان پرسپوليس گفت: هواداران بايد صبور باشند و به تيم زمان بدهند تا جفت و جور بشود. آن وقت اين تيم جواب خوبي مي‌دهد. اين‌ها صحبت‌هاي علي پروين است که سرد و گرم اين فوتبال را چشيده است. پروين اين روزها در صحبت‌هاي خود از هواداران مي‌خواهد زمان کافي را به تيم بدهند. گفت و گوي پروين را بخوانيد:

پرسپوليس در سومين بازي تدارکاتي خود برابر فولاد خوزستان به پيروزي رسيد، آيا اين نتيجه را به معناي آمادگي تيم براي شروع ليگ مي‌دانيد؟

بازي‌هاي تدارکاتي زياد مهم نيست. نه روي باختش بايد حساب کنيم و نه روي پيروزي در آن. بازي تدارکاتي براي شناخت تيم است. من اعتقاد دارم پرسپوليس بايد در بازي‌هاي اول و دوم ليگ خودش را بشناسد.

ارزيابي شما در خصوص جايگاه واقعي پرسپوليس چيست؟

زمان خود ما در بازي‌هاي اول امتياز مي‌داديم، اما در همان فصل راحت قهرمان مي‌شديم. در بازي‌هاي اول مربي تازه مي‌خواهد بازيکنان را بشناسد. با اين تيمي که بسته شده، توقع مردم بالا رفته است ولي بايد کمي زمان بدهيم. ما مي‌خواهيم پرسپوليس را به جايگاه واقعي خودش برسانيم و به اميد خدا بعد از هفته‌هاي اول با 4، 5 پيروزي، خستگي را از تن همه ما بويژه سردار رويانيان خارج کنند.

شما هميشه از پرسپوليس دهه 60 به عنوان پرسپوليس رويايي ياد کرده ايد، فکر مي‌کنيد تيم فعلي بتواند بخشي از آن خاطرات را زنده کند؟

الان فوتبال تغيير کرده است، فاصله‌ها کمتر شده است. من دلم مي‌خواهد اين تيم سختي‌هاي چند سال اخير را جبران کند اما دهه 50 و 60 يک چيز ديگر بود. پرسپوليس الان هم يک چند سالي مي‌شود که از قهرماني دور شده است ولي به اميد خدا با کارهايي که انجام شده، بتوانيم همان پرسپوليسي را ببينيم که همه را خوشحال مي‌کرد.

در حالي که همکاري خوبي بين شما و رويانيان وجود دارد، بعضي مسائلي را مطرح مي‌کنند که با حضور مربي خارجي نقش شما کمتر خواهد شد، در اين باره چه نظري داريد؟

به اين حرف‌ها توجه نکنيد. ما آمده‌ايم که با هم دوباره پرسپوليس را بسازيم. من همانطور که حضور دارم که در زمان دنيزلي بودم. مي‌روم و به تمرينات سرکشي مي‌کنم. نظر من اين بود که پرسپوليس يک مربي درجه يک مي‌خواهد. پرونده آقاي مانوئل هم خوب است. حالا همه چيز بستگي به نتايج دارد ولي با اين بازيکنان منتظر نتايج خوب هستيم.

وقتي پرسپوليس در حال جذب بازيکنان بود جو‌سازي‌هاي زيادي شد، اما در مورد ساير تيم‌ها اينطور نيست؟

سردار در برنامه ورزش و مردم حرف قشنگي زد. وقتي قرار است باشگاه 40 تا 50 درصد بودجه را تامين کند، بايد يک حرکتي از خودش نشان بدهد. اين حر‌ ها که پول نفت و بنزين است، معني ندارد و حرف بي‌ربطي است. اگر حرکتي نشود، پول از کجا بيايد؟

چرا الان که بعضي باشگاه‌ها در حال جذب بازيکنان ميلياردي هستند کسي حرفي نمي‌زند؟شايد به اين خاطر است که بازيکنان ما بيشتر به چشم مي آمده‌اند.

به نظر شما الان تيم از نظر مهره کامل است؟

تيم خوبي بسته شده اما يک گلر خوب ديگر مي‌خواهيم. البته آقاي گردان خوب است ولي براي خود او هم بهتر است که يک دروازه بان خوب ديگر کنارش باشد.

براي هواداران صحبتي داريد؟

هواداران بايد صبور باشند. بايد حوصله کنند و طاقت‌شان را بالا ببرند. الان تيم خوبي بسته شده است، هم بازيکن خوب داريم، هم مربي خوب، ولي کمي زمان مي‌برد تا همه اينها با هم جور بشوند. مطمئنا اگر هواداران حمايت کنند، اين تيم خواسته آنها را بر آورده مي‌کند.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اینطور که هست اگه پرسپولیس تو لیگ هم شرکت کنه سردار بازیکنان را مجبور میکنه تو ماه رمضان روزه بگیرن
    تو حالت عادی با این گرما نمیشه روزه گرفت چه برسه بخواهی تمرین کنی و مسابقه بدی

7. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض امیر عابدزاده به پرسپولیس پیوست/ رویانیان: امیر یک پرسپولیسی تمام عیار مانند پدرش است

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس؛ امیر فرزند احمد رضا عابدزاده که مدت ها منتظر فرصت برای پیوستن به تیم پرسپولیس بود، پس از مذاکره با مدیر عامل باشگاه با قراردادی سه ساله به جمع سرخپوشان پایتخت پیوست.امیر عابدزاده در این خصوص گفت: چون دوست ندارم در آمریکا فعالیت کنم، تصمیم گرفتم به وطن بازگشته و در تیم محبوبم پرسپولیس بازی کنم.فرزنده عقاب آسیا که یک پرسپولیسی تمام عیار است پس از حضور در ایران قراردادی سه ساله با باشگاه پرسپولیس به امضاء خواهد رساند.امور اداری برای جذب این بازیکن در حال انجام است و امیر به زودی در تمرینات پرسپولیس حضور خواهد یافت.امیر عابدزاده یک پرسپولیسی تمام عیار مانند پدرش است و دوست داشت فوتبالش را در ایران دنبال کند. امیدواریم در آینده با کسب تجربه و درخشش در میادین گوناگون، بخشی از خاطرات پدرش را برای هواداران پرسپولیس زنده کند.

9. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض معدنچي: ژوزه مرا تأييد کرد

مهرزاد معدنچي در خصوص آخرين وضعيتش اظهار داشت: پس از اينکه روز پنجشنبه با سردار رويانيان ديدار داشتم همراه شيريني معاون باشگاه و سرپرست موقت تيم و زايد به ورزشگاه درفشي‌فر رفتم تا بازي با فولاد را ببينم. پس از اين اتفاقات قرارداد داخلي‌ام را بستم و هيچ مشکلي نبود.

وي افزود: پس از اين اتفاق، سعيد شيريني به من گفت با توجه به اينکه بازيکن آزاد هستم مشکلي براي ثبت قراردادم وجود ندارد و با خيال راحت تمرينم را شروع کردم. روز گذشته پس از اينکه همه چيز امضا شده بود سرپرست پرسپوليس به من گفت به دليل گرفتاري امروز قرارداد من در هيئت فوتبال ثبت مي‌شود. امروز شيريني را در تمرين ديدم اما ديگر با او حرفي نزدم چون قرارداد داخلي‌ام را امضا کردم و تا اول مرداد وقت است که قراردادم را ثبت کنم. هر موقع صلاح بود براي ثبت قراردادم آماده‌ام.

معدنچي خاطرنشان کرد: وقتي در بازي فولاد وارد ورزشگاه درفشي‌فر شدم و لطف هواداران را ديدم به اين واقعيت پي بردم که يکي از بهترين انتخاب‌هاي خودم را انجام دادم. در پرسپوليس دو سال بازي کردم و خاطرات خوبي دارم و اکنون هم با تمام انگيزه‌ام مي‌خواهم دوباره در اين تيم سال موفقي داشته باشم. رابطه من و پرسپوليس قلبي است. من يک سال در شرايط فوتبالي نبودم اما حالا آمده‌ام که جواب مثبتي به اعتماد باشگاه، کادر فني و هواداران خونگرم اين تيم بدهم.

وي در پاسخ به اين سؤال که مي‌گويند مصدوم هستي، گفت: واقعاً نمي‌دانم اين حرف‌ها از کجا آمده و چرا زده مي‌شود. پس از جلسه امروز و بعد از اينکه قراردادم را بستم ديداري خصوصي با ژوزه داشتم. او حرفي به من زد که واقعاً من را سورپرايز کرد. به من گفت واقعاً در تمرين امروز که پا به توپ شدي، با نشاط و با انگيزه بودي. حتي در فوتبال امروز دو گل زدم و ژوزه از من راضي بود.

اين بازيکن افزود: بايد به آمادگي بدني لازم برسم، حتي روز جمعه که تمرينات تعطيل بود من و زايد تمرينات اختصاصي انجام داديم. مطمئن باشيد از نظر پا هيچ مشکلي ندارم و ژوزه نيز آنقدر حرفه‌اي است که مي‌داند چه بازيکناني را لازم دارد.

معدنچي تاکيد کرد: ژوزه به من گفت تو را آرام آرام مي‌خواهم، عجله نکن و راحت به شرايط آرماني برس. من تو را در هفته دوم و سوم با توجه به اينکه تأييدت کرده‌ام لازم دارم.

معدنچي با اشاره به تماس يک ماه پيش رويانيان اظهار داشت: حدود يک ماه پيش از پرسپوليس با من تماس گرفتند و گفتند در ليست دنيزلي جاي داري. دکتر فريد زحمت کشيدند و از من تست پزشکي گرفتند، 10 جلسه هم با چيذري تمرين کردم و عکس‌هاي مختلفي هم از پايم گرفته شد و خدا را شکر مشکلي نداشتم اما شرايط طوري شد که دنيزلي به ايران نيامد.

معدنچي با تشکر از رويانيان تأکيد کرد: جا دارد از مردانگي رويانيان تشکر کنم چون سر حرفش ماند. رويانيان به من گفت اگر در تست پزشکي خوب باشي تو با مايي. علي‌رغم اينکه دنيزلي رفت او مردانگي کرد و به قولش عمل کرد. خيلي از مديران هستند که نظرشان ساعتي تغيير مي‌کند اما من به رويانيان يک قول مي‌دهم و آن هم اينکه با تمام وجودم به پرسپوليس خدمت خواهم کرد.
    ورزش 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری پرسپولیس: محسن بنگر گفت: الان هر صحبتی داشته باشیم فقط حرف است، اما آخر فصل معلوم می شود چه کسی جام را می گیرد و رو سیاهی به چه کسانی می ماند. مدافع میانی پرسپولیس گفت: کاری نداریم که سایر تیم ها چگونه بسته شده اند و چه نفراتی در اختیار گرفته اند. آنچه اهمیت دارد این است که پرسپولیس با هدف قهرمانی بسته شده است. ما به بازی ها و عملکرد خودمان نگاه می کنیم. الان هر صحبتی فقط حرف است اما آخر فصل معلوم می شود چه کسی جام می گیرد و رو سیاهی به چه کسانی می ماند. وی با اشاره به برخوردهای متفاوت با رویدادهای نقل و انتقالات گفت: نمی دانم این تبعیض ها از کجا ناشی می شود. وقتی ما با پرسپولیس قرارداد می بستیم طوری برخورد شد که گویی این پول حرام است اما حالا نقل و انتقال های میلیاردی حلال است. احتمالا هر کس بر اساس سقف پول بگیرد، محکوم می شود. بنگر در ارتباط با شرایط تیم با توجه به نزدیکی اولین مسابقه لیگ برتر تصریح کرد: همه چیز خیلی خوب پیش رفته است. تمرینات تاکتیکی خوبی داشتیم و تقریبا آماده هستیم. به هر حال همه تیم ها بعد از هفته های دوم و سوم تازه جا می افتند و این مساله برای پرسپولیس هم وجود دارد، چون تغییرات زیادی داشته ایم، اما این بدان معنی نیست که از همین بازی اول دنبال کمتر از سه امتیاز باشیم. با حضور آقای مانوئل همه چیز خوب پیش می رود.
    +
    پ‌ن: خیلی حال کردم با حرفاش
    اونا میلیاردی خرج میکنن میشه درایت مدیرشون،
    واسه ما میشه پول بیت‌المال!
    ایشالا تو زمین برتریمون رو بهشون نشون میدیم
    Last edited by Alinho; 15-07-2012 at 19:11.

12. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرجع خبری پرسپولیس: دوستاني كه حالا هزار نفر هزار نفر از ظرفيت آزادي مي‌كاهند، نه تنها قدرت احداث سازه‌اي با ده درصد عظمت آن را ندارند، بلكه گاهي حتي نمي‌توانند از درهاي ورودي و خروجي اين بنا به درستي استفاده كنند.
    1- دو روز پيش سايت معتبر و آمريكايي بليچر ريپورت كه تخصصش عمدتا پرداختن به رشته‌هاي پرهوادار و حرفه‌اي ينگه‌دنيا مثل بسكتبال NBA و هاكي NHL است، فهرستي جديد از 50 ورزشگاه برتر دنيا را ارايه كرد كه در ميان اسامي ذكر شده در آن، نامي ديرآشنا و به شدت دوست‌داشتني براي ايرانيان به چشم مي‌خورد؛ استاديوم آزادي تهران! اين پايگاه اينترنتي مشهور، از ورزشگاه قديمي و خاطره‌انگيز پايتخت ايران، به عنوان يكي از 50 استاديومي نام برده است كه هواداران فوتبال قبل از مرگ‌شان بايد آنها را ببينند. كرنش مراجع بين‌المللي و موثق خبري – تحليلي در قبال آزادي 40 ساله ايرانيان، در حالي همچنان ادامه دارد كه اين ورزشگاه به تازگي آماج حملات بي‌رحمانه برخي از مسوولان كشور خودمان قرار گرفته است. الان مدت‌هاست كه دعوا بر سر كاستن از ظرفيت آزادي ادامه دارد و هر روز تخمين تحقيرآميز جديدي در اين مورد به گوش مي‌رسد؛ اول مي‌گفتند 90 هزار نفري است، بعد رفته رفته كاشف به عمل آمد كه اين بناي عظيم ورزشي 80 تا 85 هزار نفر گنجايش دارد و تازگي‌ها حتي اعدادي مثل 75 هزار نفر هم به گوش مي‌رسد! در مملكتي كه مديران پرمدعايش حتي توانايي يك دور چاپ و توزيع دقيق بليت براي آگاهي از گنجايش واقعي استاديوم آزادي را ندارند، آقايان هر روز به حربه‌اي جديد براي كوچك جلوه دادن اين ورزشگاه متوسل مي‌شوند. يك روز سكوها را متر مي‌گيرند و عدد حاصله را بر ابعاد بدن انسان تقسيم مي‌كنند و روزي ديگر، دست به دامان «گوگل‌ارث» مي‌شوند تا ثابت كنند اجداد ما چقدر ساده‌لوح بودند كه اسم اين بنا را گذاشته بودند «يكصد هزار نفري»! اگر اين تقلاها و به در و ديوار كوبيدن‌ها صرفا جنبه علمي و حقيقت‌جويانه داشت، مي‌شد راحت‌تر تحمل‌شان كرد، اما لحن تحقيرآميز بسياري از اين دوستان محاسبه‌گر، نشان مي‌دهد مشكل احتمالا از جاي ديگري است و نوعي لجاجت و عناد در اين ميان به چشم مي‌خورد.
    2- اينكه «ورزشگاه آزادي واقعا چقدر جا دارد؟» مي‌تواند يك پرسش طبيعي و منطقي باشد كه يافتن پاسخش با راهكارهاي نه چندان پيچيده جاري نيز ممكن است. با اين وجود بعيد است بتوان دريافت جواب درست اين سوال را از كساني توقع كرد كه حتي قدرت برنامه‌ريزي براي پنج بازي جام حذفي را هم ندارند و همان‌جا، روي كاغذ يكي، دو مسابقه كم و زياد مي‌آورند تا مثلا داربي تهران ناگهان دو ماه جلو بيفتد. پاسخ‌ها و تحليل‌هاي كنوني ارايه شده از سوي آقايان مسوول در فدراسيون فوتبال پيرامون گنجايش استاديوم آزادي، همان‌قدر دقيق و قابل استناد به نظر مي‌رسند كه ارقام كيلويي و فله‌اي اعلام شده در مورد تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه‌ها! فارغ از اين كشمكش‌ها اما، پرسش مهم ديگري كه در واكنش به كوشش‌هاي امروز دست‌اندركاران فوتبال ايران به وجود مي‌آيد آن است كه مگر ما در اين سال‌ها چه كرده‌ايم و چه ساخته‌ايم كه حالا همه قدرت‌مان را صرف هر چه كوچكتر نشان دادن تنها ورزشگاه استاندارد كشورمان مي‌كنيم؟ آنها كه امروز خط‌كش دست‌شان گرفته‌اند و به جان سانتي‌مترها افتاده‌اند تا شايد چند صد نفر ديگر از ظرفيت آزادي كم كنند و همان‌ها كه هنگام محاسبات مثلا ميليمتري‌شان يادشان مي‌رود سهمي هم براي هزاران ساكن سرگردان راهروها و راه‌پله‌هاي آزادي در مسابقات مهم كنار بگذارند، مي‌توانند توضيح بدهند در اين سال‌ها چه دستاوردي در حوزه زيرساخت‌هاي ورزشي براي ايران‌زمين به ارمغان آورده‌اند كه حالا فقط بار «يكصد هزار نفري» بودن آزادي روي گرده‌شان سنگيني مي‌كند؟ آيا غير از اين است كه فقر شديد كشورمان در اين حوزه همين حالا باعث شده است استان پهناور لرستان حتي يك استاديوم كوچك نيمه‌استاندارد هم نداشته باشد و تيم تازه صعود كرده اين خطه، در بدو كارش مجبور به خانه به دوشي شود؟ پروژه پرسر و صداي احداث استاديوم‌هاي 15 هزار نفري در دولت قبلي به كجا انجاميد كه اكنون برخي از دوستان همه زورشان را مي‌زنند تا ملي‌ترين سازه ورزشي ايران را كه با امكانات 40 سال پيش احداث شده، محقر جلوه بدهند؟
    3- بليچر ريپورت به كاربرانش توصيه مي‌كند قبل از مرگ‌شان ورزشگاه آزادي را ببينند، اما شايد مسوولان اين سايت ندانند كه برخي سوءمديريت‌هاي حاكم بر اداره همين استاديوم زيبا و رويايي باعث شده خيلي‌ها بلافاصله بعد از تماشاي آن در آغوش مرگ جا بگيرند! دوستاني كه حالا هزار نفر هزار نفر از ظرفيت آزادي مي‌كاهند، نه تنها قدرت احداث سازه‌اي با ده درصد عظمت آن را ندارند، بلكه گاهي حتي نمي‌توانند از درهاي ورودي و خروجي اين بنا به درستي استفاده كنند؛ چه، اگر غير از اين بود، هفت هموطن بي‌گناه‌مان به دليل بي‌نظمي در باز و بسته شدن همين درها، غريبانه جان نمي‌دادند و نونا پسانين، دونده نوجوان و معصوم ايراني زير بار يكي از همين درهاي زهوار در رفته و فرسوده نخاعش را از دست نمي‌داد. شايد بتوان با «آزادي» معامله‌هاي ديگري غير از تحقير گنجايشش انجام داد؛ مثلا موتورخانه‌اش را تعمير اساسي كرد تا ديگر جان كارمندي را تنها يك هفته قبل از فرا رسيدن دوران بازنشستگي‌اش نگيرد يا شايد بتوان دستي به سر و گوش سقفش كشيد تا خريداران بليت‌هاي 10 هزار توماني‌اش، «چكه‌باران» نشوند!
    4- «آزادي» ايراني، در حالي در داخل كشور خودمان هر روز آب مي‌رود كه اعتبارش نزد محاكم منصف و موثق بين‌المللي كماكان پابرجاست. حظ تماشاي فوتبال در بزرگترين ورزشگاه خاورميانه، همه جاي دنيا همچنان به رسميت شناخته مي‌شود، حتي اگر عده‌اي در ايران ارج و قرب استاديومي را كه چهار دهه قبل طي فقط سه سال ساخته شده و به بهره‌برداري رسيده دست‌كم بگيرند و هر روز ضربه‌اي كاري‌تر بر سرش بكوبند.
    Last edited by Alinho; 17-07-2012 at 00:13.

14. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

سید جلال حسینی:

ژوزه خشن نیست،‌جدی است/تا دیروز چه می‌گفتند،حالا چه قراردادهایی می‌بندند!
    خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: آنهایی که دیگران را متهم می‌کردند حالا چگونه عمل می‌کنند و چه قراردادهایی می‌بندند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، سید جلال حسینی گفت: با تمرینات حساب شده‌ای که آقای مانوئل برنامه ریزی کرده‌اند، برای شروع لیگ آماده شده‌ایم و با ادامه این روند هواداران هر هفته عملکرد بهتری را از تیم می‌بینند. برنامه بدنسازی خوبی داشتیم. بعد از اینکه مانوئل ژوزه آمد تمرینات برنامه ریزی شده‌ای برای ایجاد هماهنگی تیمی و تاکتیکی صورت گرفت. زمان ما کمی محدود بود، اما با توجه به اینکه تیم زود جمع شد و انگیزه بالایی هم وجود داشت، سریع پیشرفت کرده‌ایم.

مدافع ملی پوش پرسپولیس در ارتباط با توقعاتی که از خط دفاع وجود دارد و میزان هماهنگی با سایر نفرات، تصریح کرد: دفاع کردن یک کار تیمی است و همه نفرات تیم در آن دخیل هستند. در واقع تمام نفرات یک تیم با هم گل می‌خورند و با هم گل می‌زنند. یعنی اینکه عملکرد همه بازیکنان در نتیجه نهایی موثر است.
    حسینی ادامه داد: از نظر هماهنگی خط دفاع، با توجه به اینکه در تیم ملی کنار هم بازی کرده‌ایم، نسبت به یکدیگر شناخت داریم ولی هماهنگی بین ما و سایر نفرات، بازی به بازی بیشتر خواهد شد. در واقع زمان مشکل را حل می‌کند و این هماهنگی با گذشت هر روز، بیشتر می‌شود.
    وی در ارتباط با عملکرد مانوئل گفت: در واقع این مربی است که درباره بازیکنان نظر می‌دهد، اما درباره اینکه می‌گویند او خشن است، باید بگویم تا اینجا که خشونتی ندیدیم اما جدیت فوق العاده‌ای دارد و بسیار سخت گیر است که شاید با خشونت اشتباه گرفته شود اما پرسپولیس به این نیاز دارد. به هر حال، فوتبال ورزشی سخت است و مربیگری هم از سخت‌ترین کارها است. او در تیم‌های بزرگ و پر مسئولیت کار کرده و همین باعث شده تا خیلی جدی باشد.
    حسینی در پایان درباره تفاوت برخوردها با قرارداد او و قراردادهایی که این روزها صحبت از آن در میان است، گفت: سوال خیلی خوبی است. فکر می‌کنم الان سکوت بهترین پاسخ است، چون مردم بهتر از هر کسی می‌توانند به این سوال جواب بدهند. آنها بهترین قاضی درباره اشخاصی هستند که تا دیروز یک حرف‌هایی می‌زدند و دیگران را متهم می‌کردند ولی حالا همه می‌بینند که چگونه عمل می‌کنند و چه قراردادهایی می‌بندند.

16. 3 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •