سلام
من کدهای تغییر منو به فارسی و تغییر منوهای دیگه و عکسهای منوها و تغییر استادیومها را میخواستم لطفا کمکم کنید
ممنون میشم
سلام
من کدهای تغییر منو به فارسی و تغییر منوهای دیگه و عکسهای منوها و تغییر استادیومها را میخواستم لطفا کمکم کنید
ممنون میشم
راستی یه برنامه بدین که بشه بیشتر جاهی soccer 6 را تغییر داد اگه با آموزشش بدین که بهتر ممنون
سلام . تو این آدرس که فیلی نیست میشه تو ضیح بدین که چه فایلی رو باید بگیرم و چه طوری باید بزارمش تو بازی![]()
دوستان خواهشا خواهشا جدیدترین آپشن فایل رو بذارید
اگه میتونی برام بفرست ممنون میشم.اگه دوست داری یک چیز های در مورد ساکر بدونی که کسی نمیدونه باهام تماس بگیر 09177828179 bourne![]()
ایول هنوز این تاپیک زندست!
شاید یه 6 ماهی میشد نیومده بودم تو این تاپیک ! من هنوز دارم ساکر 6 می زنماصلا خسته نشدم . هرچی بازی میکنم بیشتر باهاش حال میکنم
جواب دوستانی که سیو و از این چیزا می خوان رو هم به زودی میدم
فعلا...![]()
2 تا دریبل جدید : بازیکن را ثابت کنید و دو بار سریع فلش بالا را بزنید یا اینکه یه بار بالا و یه بار پایین را بزنید.
بفرمایید : بهترین اپشن فایل که مخصوص یورو 2008 میباشد . خیلی عالیه حتما بگیرین :
تو صفحه ای که باز میشه فایل euro 2008 رو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداوکیلی بهترین بازی تاریخه این pes 6 . من یه ماه pes 2008 زدم ازش خسته شدم ولی ساکر 6 همیشه زنده خواهد ماند! حیف که من همین چندروز میتونم بازی کنم و دوباره خداحافظی با pes 6......
دقیقا ! ..
کاملا درسته ..
به نظر من این 2008 اصلا ارزش نصب کردن هم نداره .. !
فقط PES 6 .. خدای فوتباله ..
یا حق
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)