اره فکر کنم همونه
اره فکر کنم همونه
قبل از اینکه پاکش کنی، مشکل ارور opengl توی angry birds رو حل کرده بود؟
بله حل کرده بود ولی چندتا مشکلم داشت اپدیتش 1.صفحه سیاه میشد 2.دما رفته بود بالا 3.تغییر گرافیک که میدادم بعضی از نوشته ها شطرنجی سیاه سفید میشد بعد یک اررور میداد یک مثلث زردم میومد کنار ساعت بعد که گرافیکم میرفت رو intel درست میشد 4. صفحه سوییچ کارت گرافیکم تغییر کرده بود
ببخشید اصلا حواصم نبود گرافیکم رو intel بود اررور opengl داد وقتی امتحان کردم.... الان که اپدیت گرافیک amd پاک کردم و گرافیکم رو همین amd گذاشتم اجرا شد قبلا هم مشکل opengl با گرافیک اصلیم نداشتم
اما angry birds من روی high performace است و همچنان مشکل ارور opengl رو دارم.
شما از device manager درایورتون و اپدیت کنین شاید درست بشه یا اگه میخواین اپدیت کنین با اون 300mb از swsetup درایو c رو cd یک نسخه کپی بگیرین ...
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
تنظیمات کارت گرافیک 6770 از قسمت plan رو بالاترین حالت برای شما یا باتری لایف؟؟؟
تنظیمات کارت گرافیکم درسته. من در حالت plugged in گذاشتم رو maximize performance. روی باتری بازی نمیکنم و گذاشتم روی maximize battery life و اصلا روی حالت باتری جوری تنظیم کردم که گرافیک اصلیم بره روی اینتل و حتی روی اینتل هم گذاشتم روی maximum battery life . آخه این مشکل فقط مشکل من نیست. خیلیها که dv6 دارن این مشکل رو دارن توی همین سایت و سایتهای دیگه و سایتهای خارجی.
کلا وقتی از برق استفاده میکنم سیستمو میذارم روی high performance و وقتی از باتری استفاده میکنم میذارم روی power save و هیچ وقت هم روی power save بازی نمیکنم. همیشه روی high performance بازی میکنم و با برق. حتما میدونید دیگه پروفایل تک تک قطعات چه روی high performance چه روی power save باز هم دو حالت داره: plugged in و on battery. یعنی high performance یا power save ی که با برق استفاده میکنید پروفایلش با high performance یا power save ی که با باتری استفاده میکنید فرق داره (یعنی چهار حالت) و البته میشه هر چهارتاشونو ادیت کرد. به هر حال، من وقتی میخوام بازی کنم میذارم روی high performance و اونم متصل به برق.
Last edited by The Auditor; 07-04-2012 at 19:12.
داش یافتم راه حلشومن الان با گرافیک intel هم میتونم بازی کنم دیگه اررور نمیده ... رو computer کلیک راست کن بعد manage بعد device manager از اونجا display adapter بعد گرافیک intelo اپدیت کن مشکل حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamidrezavictor; 07-04-2012 at 19:20.
هر جفتشونو زدم آپدیت کنه. میگه در حال حاضر بهترین درایور برای شما نصب است و در ادامه نوشته این درایور به روز است.
این هم درایور ورژنشون: 8.830.6.1000
مال شما چه ورژنیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)