تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 364 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با سلام.
    من یه تلویزیون میخواستم بگیرم 40 یا 42 اینچ
    قیمتش مهم نیست ( مهم کیفیته کاره و اینکه عمر بکنه)
    اول میخواستم سونی بگیرم چون الان یه سونی داریم که عالیه البته سه بعدی نیست و LCD هست
    اما بعد از مرور توی همین فروم ها متوجه شدم برای ایران خوب نیست . فارسی رو ساپورت نمیکنه . تو زیرنویس مشکل داره ساعتش به وقت تهران نمیشه . تو تلویزون دیجیتالم کمی مشکل داره
    حال میخواستم بدونم تو مدلای ال جی بهترین توی 42 اینچ چی هس؟؟
    MKV رو ساپور بکنه . زیرنویس فارسی ساپورت کنه . انتن دیجیتالشم مشکلی نداشته باشه.
    از همه مهمتر عمر کنه و خراب نشه و ایا سونی بهتره یا ال جی از نظر کیفیت تصاویر و سه بعدی بودن . سرعت تلیزیونم شرطه چون بعضی تی وی ها تا یه کانال میخوای عوض کنی کلی طول میکشه؟
    تفاوت LED با EDGE LED چیه؟ ( کیفیت کدوم بهتره) ایا سه بعدی اکتیو خوبه یا پسیو؟
    دوست عزیز من تا حالا سونی نداشتم که بتونم مقایسه کنم . ال جی 42 گرفتم (LM62000) که البته حدود یکماهه دارمش. در کل به نظرم امکاناتش خیلی خوبه، فارسی رو ساپورت می کنه ، زیر نویس فارسی که تا حالا به مشکلی برنخوردم. کیفیت تصویر سه بعدیش هم خوبه. سرعتش تو تعویض کانال یه خورده پایینه که البته شاید هم طبیعی باشه. بزرگترین حسنش هم به نظرم پشتیبانی از اکثر فرمتهای تصویریه که تا حالا هرچی رو از رو فلش امتحان کردم جواب داده. تا اونجا که میدونم پسیو در کل مزایای بیشتری داره.

2. 2 کاربر از LM62000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان اینی که میگن 3بعدی جا نیفتاده هنوز راسته ؟!

مثلا میگن قابلیت 2d به 3d یه چیز الکیه و اون سه بعدی که انتظار داری نیست !

تعداد فیلم های سه بعدی هم که خیلی کمه الان...

داستان چیه ما بین ساده و سه بعدی موندیم ! یه هزینه ای بکنیم بعد زیادم بدرد نخوره !

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان اینی که میگن 3بعدی جا نیفتاده هنوز راسته ؟!

مثلا میگن قابلیت 2d به 3d یه چیز الکیه و اون سه بعدی که انتظار داری نیست !

تعداد فیلم های سه بعدی هم که خیلی کمه الان...

داستان چیه ما بین ساده و سه بعدی موندیم ! یه هزینه ای بکنیم بعد زیادم بدرد نخوره !

اون قبلا بود که جانیفتاده بود الان همه جا پر از فیلم ,مستند,.......

دو بعدی به سه بعدی که زیاد تعریفی نداره الان کلا فیلم های سه بعدی خیلی بیشتر شدن
    هر فیلمی که ساخته میشه 3d هم هست

اگه میتونی یه تیوی با قابلیت 3d بگیر که صدرصد بدر میخوره الان بازیهای المپیک 3d هم هست یا فوتبال ها تو بعضی جاها
    3d فیلم برداری میشه

5. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام ایا می شه وبکم به سمارت تی وی وصل کرد و به وسیله ان چت کر
    اکثر برندها وبکم دارن یعنی باید بخری هر وبکمی جواب نمبده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوباره سلام می خواستم ببینم تلوزیون های Cinema Screen سه بعدی بعتری ارایه می دهد یا همان تلوزیون های قاب دار با تلوزیون های Cinema Screen تفاوتی ندلرد لطفا زود جواب دهید
    Last edited by moeen77; 23-08-2012 at 20:19.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوباره سلام می خواستم ببینم تلوزیون های Cinema Screen سه بعدی بعتری ارایه می دهد یا همان تلوزیون های قاب دار با تلوزیون های Cinema Screen تفاوتی ندلرد لطفا زود جواب دهید
    مدلهای2012 که با LM شروع میشن همون Cinema Screen هستند که بسته به اندکی تغییر در ظاهر و گاهی کمی تبلیغ در مورد بالا تر بودن هرتز تصویر در قیمت مقداری متفاوت هستند.
    ولی درطراحی و سه بعدی وکیفیت تصویر از مدلهای قبلی LW بهتر هستند.
    ولی در مقایسه با هم خیلی اختلاف ندارند. مثلآ 66100 و67100 فقط در رنگ دور قاب با هم فرق دارند
    شما بسته به سلیقه شخصی یکی از مدلهای 2012 را بخرید.
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام دوست عزیز من یکled 42Lw45000 دارم و الان قصد خرید یک ----- دارم می خواستم اگه ممکن راهنمایی کنید چه مدل رسیوری بگیرم که بتونم شبکه های 3d از طریق ----- بتونم روی تلوزیون تماشا کنم دو ستان ----- های استار ست fullhd خریداری کردند تصویر به صورت ساید بای ساید نمایش میده و لی شبکه سه بعدی روی تلوزیون مچ نمیشه حتی ایکس کروزم که قیمتش طرفای 330 هزار تومن و سیستم لیونکسی اونم تصویر به صورت ساید بای ساید نمایش میده ولی روی تلوزیون مچ نمیشه می حواستم اگه ممکن راهنمایی کنید که اصلان با ----- میشه 3d دید اگه میشه مدلش به من بگید که خریداری کنم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنون میشم پاسخم بدید اگر هم امتحان نکردید همچین موردی اونم برام ارسال کنید ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام دوست عزیز من یکled 42Lw45000 دارم و الان قصد خرید یک ----- دارم می خواستم اگه ممکن راهنمایی کنید چه مدل رسیوری بگیرم که بتونم شبکه های 3d از طریق ----- بتونم روی تلوزیون تماشا کنم دو ستان ----- های استار ست fullhd خریداری کردند تصویر به صورت ساید بای ساید نمایش میده و لی شبکه سه بعدی روی تلوزیون مچ نمیشه حتی ایکس کروزم که قیمتش طرفای 330 هزار تومن و سیستم لیونکسی اونم تصویر به صورت ساید بای ساید نمایش میده ولی روی تلوزیون مچ نمیشه می حواستم اگه ممکن راهنمایی کنید که اصلان با ----- میشه 3d دید اگه میشه مدلش به من بگید که خریداری کنم ممنون
    دوست عزیز
    تاجایی که من اطلاع دارم توی این سایت در این مورد کنکاشی نشده واصلا تاپیکی در این مورد نداره.
    واسه اطلاع به سایتهای ری سی ور مراجعه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز
    تاجایی که من اطلاع دارم توی این سایت در این مورد کنکاشی نشده واصلا تاپیکی در این مورد نداره.
    واسه اطلاع به سایتهای ری سی ور مراجعه کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •