دمت گرم خیلی خیلی خیلی باحالی
ســـــپاس
دمت گرم خیلی خیلی خیلی باحالی
ســـــپاس
متاسفانه فقط یکیشون کار کرد که اونم داخلی و آهنگ پخش میکنه البته دو دقیقه آهنگ دو دقیقه اخبار اونجور که تو سایتش نوشته بود :
رادیو فردا و رادیو آنلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من دربازی Euro Truck Simulator 2 وقتی درجاده درحال حرکت هستم ناگهان کامیون خراب میشه و دیگه روشن نمیشه...بعد تعمیر کردن دوباره همین اتفاق میافته.باید چیکار کنم؟
سلام من دربازی Euro Truck Simulator 2 وقتی درجاده درحال حرکت هستم ناگهان کامیون خراب میشه و دیگه روشن نمیشه...بعد تعمیر کردن دوباره همین اتفاق میافته.باید چیکار کنم؟
په نه په میخواستی چقدر مصرف کنه، یه آهنگ با کیفیت خوب که حدود 3-4 دقیقه است دانلود میکنی حجمش چقدره مگه تقریبا همون 3-4 مگه حالا این کیفیتش پایین تره هر 10 مین 3 مگ مصرف میکنه![]()
امین 009 من هم مثل تو این مشکل رو داشتم
یا بخاطر اینه که هردومون امین هستیم یا ...
ماشینم اول مان بود اینجوری میشد . بازی رو آن اینستال کردم و پوشه یورو تراک2 رو از داکیومنت پاک کردم دوباره نصب کردم بدون پتچ .
بدون اینکه هیچ وقت به اینترنت وصل باشم دوباره از اول با اسکانیا بازی کردم همون اسکانیا هم خریدم و تا حالا که لٍوٍل 9 هستم اینجوری نشد دوباره .
مد تغییر صدای باران و رعد و برق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین جان مرسی![]()
امین جان مرسی![]()
تشکر X شونصد
من تو بازی تستش نکردم ولی فایلش رو باز کردم و صداهاش رو گوش دادم خیلی جالب بود دقیقا صدای بارون که به پشت شیشه میخوره از صدای خود بازی بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)