اخر نتونستم این مرحلرو تمام کنم revealing the unseen نمیدونم چه کار کنم همه کار کردم همه راهی رو رفتم دیگه فکری به سرم نمیزنه نورا تو سقف چسبیدن
اخر نتونستم این مرحلرو تمام کنم revealing the unseen نمیدونم چه کار کنم همه کار کردم همه راهی رو رفتم دیگه فکری به سرم نمیزنه نورا تو سقف چسبیدن
کسی میتونه کمکی بکنه؟دوستان من توی ماموریت Locate the elder scrole گیر کردم، توی ماموریت میگه که برو winterhold و از اون orc که کتابخونه داره بپرس، وقتی میرم پیشش همه صحبتهایی که میتونم باهاش داشته باشم رو انجام میدم ولی هیچ اتفاقی نمیفته! نه میگه که برو از کس دیگه ای بپرس نه میگه که فلان کارو بکن، کلا هیچی نمیشه! از کس دیگه ای باید بپرسم یا کار دیگه ای باید بکنم؟ ممنون
داداش یعنی چی نداره اژدها اخر بازی رو میگم(alduin) یه قدرتی داره که از اسمون گولهای اتیش میاد رو زمین میخواستم بدونم این shout از کجا گیر بیارم؟؟کسی اکه میدونه بکه ممنون میشم
کجاها برای فروش ایتم بهتر هستند؟ (جاهایی که انواع ایتم ها رو بخرن)
میتونید خودتون هم بوسیله دستگاه Tanning Rack بسازید, البته به پوست حیوانات (مثل Wolf Pelt) نیاز داریدlether
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش یعنی چی نداره اژدها اخر بازی رو میگم(alduin) یه قدرتی داره که از اسمون گولهای اتیش میاد رو زمین میخواستم بدونم این shout از کجا گیر بیارم؟؟کسی اکه میدونه بکه ممنون میشم
توانایی متفاوتی وجود داره به نام Dragon Shout یا همون Shout که برای استفاده از این Shout ها باید روح اژدها رو جذب کنی (با کشتن اژدها) توضیحات کامل تر تو لینک بالا است. فقط همینو بگم که برای استفاده از shot باید کلید "تب" رو بزنید, گزینه جادو رو انتخاب کنید بعد برید قسمت shot و هرکدوم رو که نیاز داشتی (و فعالشون کرده بودید) رو انتخاب کنید و در بازی با کلید z ازش استفاده کنید6-وقتی ازدها رو میکشیم یه اتفاقی میافته(نورانی میشیم) این یعنی چی؟
Last edited by G.D.ragon.Ir; 01-02-2012 at 08:10.
سلام دوستان یه جای خیلی باحال پیدا کردم کسی اینجا رفته ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: واسه کسایی که میخوان اینجا برن :
__________________________________________________ ____
یه چیز دیگه هم این :
به نظرتون این مجسمه شبیه یه کاراکتر توی جنگ ستارگان نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قدرت رو نمیتونید به دست بیارید ولی یه قدرت دیگه هست که شبیه همینه رعد و برق میزنه اسمش Storm call هست. فکر کنم الان اون قدرت رو داشته باشی.داداش یعنی چی نداره اژدها اخر بازی رو میگم(alduin) یه قدرتی داره که از اسمون گولهای اتیش میاد رو زمین میخواستم بدونم این shout از کجا گیر بیارم؟؟کسی اکه میدونه بکه ممنون میشم
وقتی که صحبت کردی باهاش بعدش میره دو تا کتاب میذاره روی میز اون دو تا رو بخون و دوباره باهاش صحبت کن.کسی میتونه کمکی بکنه؟
1. فکر نکنم.1-من الان حدودا 47 تا کوئست رو تموم کردم.میدونم که بازم هست.چیتی نیست که کوئست ها بیاد تو لیستم بعد برمشون(نه اینکه کوئستو بگیرم)
2-اینکه لباس ها ست باشه یا نه فرق داره؟ چون من از هر قسمتی که قویتر بود رو دارم استفاده میکنم
3-من بعضی از این غار های nord ها (اگه درست گفته باشم) رو تا آخر رفتم ولی علامت clear بغلش نیومد. چه کاری نکردم؟(کلفتشون رو کشتم+اون ورد مخضوص رو هم پیدا کردم)
4-میشه یه جادو رو از رو اصلحه برداشت؟
5-یه جا به یه در رسیدم که جادویی شده و وقتی میخوام بازش کنم میگه نمیشه! چه جوری باید جادوش رو بردارم؟(البته با چیت ازش رد شدم)
6-وقتی ازدها رو میکشیم یه اتفاقی میافته(نورانی میشیم) این یعنی چی؟
7-اینکه دوستان خرتو پرت هارو با هم ترکیب میکنن و یه چیز خفن درست میکنن چه جوریه؟ منم میخوام
8-غیر از تمرین و کتاب و افرادی که یاد میدن. راهی نیست که مهارت آهنگری رو بشع برد بالا؟
9-بازی چند تا لول داره؟ بی نهایته؟
10-من این بازی رو روزی 11 ساعت بازی میکنم. به نظر شما کمه![]()
2. فقط از لحاظ heavy armor و light armor بودن فرق میکنه. مثلا اگه perk heavy armor گرفتی باید کلا heavy armor بپوشی.
3. اطلاعاتی در این مورد ندارم. شاید باید یه کوئست رو تکمیل کنی تا اون غار clear بشه.
4. نه. ولی میشه با disenchant یه جادو رو از اسلحه یا لباس یاد بگیری و توی اسلحه های و لباس های دیگه دیگه بکار ببری. البته اسلحه یا لباس به کلی نابود میشه.
5. اشتباه کردی. فکر کنم کوئست رو خراب کردی. اون در وقتی باز میشه که یه کوئست بهت میدن و بعدش میری اونجا یه روح رو باید دنبال کنی بعدش وقتی داری برمی گردی همون روح در رو برات باز میکنه.
6. dragon soul بدست میاری یعنی روح اژدها بدست میاری. وقتی که Shout یاد گرفتی با دکمه R یک Dragon soul رو برای همون Shout مصرف می کنی. هر Shout از سه تا قسمت تشکیل شده و هر قسمت هم یک dragon soul لازم داره.
7. باید خودت یاد بگیری
8. بله هرچی میتونی iron dagger بساز.
9. وقتی تمام مهارت ها رو 100 کنی تا لول 81 میتونی بری بعد از اون دیگه لول آپ نمیشی.
10. بسیار کمه![]()
Last edited by aristocrat; 01-02-2012 at 15:58.
اگر perk زیر رو گرفته باشید فرق میکنه2-اینکه لباس ها ست باشه یا نه فرق داره؟ چون من از هر قسمتی که قویتر بود رو دارم استفاده میکنم
Matching Set: Additional 25% Armor bonus if wearing a matched set of Heavy Armor
Matching Set: Additional 25% Armor bonus if wearing a matched set of Light Armor
perk زیر, حالت کلی داره
Well Fitted: 25% Armor bonus if wearing all Heavy Armor: head, chest, hands, feet
Custom Fit: 25% Armor bonus if wearing all Light Armor: head, chest, hands, feet
آقا یه خواهش دارم و یه سوال
خواهش :
میشه یکی این مد تابستون رو 7 مگم بیشتر نیست واسه ما یه جا آپ کنه؟ از سرور خودش نمیشه گرفت خیلی کنده سرعتش..
سوال :
یه ماموریت گرفتم میگه برو خون دارک الف و نمیدونم یه ارک و یه وود الف و اینا رو بیار..از کجا این ها رو پیدا کنم؟ را بیفتم دونه به دونه شهر ها رو بگردم که ببینم کی دارک الفه؟ مگه الافم؟
نمی خواد دنبالشون بگردید. همینطور که بازی کنید کم کم همه رو پیدا می کنید. من که بعد از یکی دو روز دیدم خودش پیام داد این کوئست انجام شده یعنی همینطور که داشتم می گشتم کم کم از همه نمونشون کشتم![]()
سلام دوستان لول تا چند میتونیم ببریم بالا؟کلا چند تا perk میتونیم استفاده کنیم؟؟لطفا یکی دقیق بگه چند تا perk میتونیم بزنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)