به یکی از شعبه های بانک ملت که توش حساب دارید مراجعه کنید. شعبه های دیگه نمی تونن رمز بدهند
به یکی از شعبه های بانک ملت که توش حساب دارید مراجعه کنید. شعبه های دیگه نمی تونن رمز بدهند
حتما باید بری شعبه ای که حساب داری
Last edited by cotgnx; 01-01-2014 at 00:52.
دوست عزیز، با سیاستایی که بانک مرکزی داره و هر روز یه طرحو اجرا میکنه، یهو دیدی گفتش که مجوز اینا رو هم تمدید نکردو گفتش که باید با هم ادغام بشن، مثل همین قضیهای که امسال رخ دادو شد بانک رسالت.
حالا خودت حساب کن وقتی سرمایهت تو اون بانک بوده، چقدر بهت استرس وارد میشه، حتی اگه پولت هاپولی نشه.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
از دوستان کسی اینترنت بانک سینا استفاده کرده ؟ چطوره ؟
ما یه دوستی داشیتم به اسم فرزاد.صادقی میگفت کارمنده بانک سینا هستش (راست و دروغش پای خودش)میگفت بانک سینا جز بهترین بانک الکترونیکی هست از هر لحاظ
اون دوست شما تو فروم همسایه خودشو با بانک سینا ....... . بله!!
الان اینترنت بانک اکثر بانک ها تمام امکانات رو دارن. من از اینترنت بانک سامان، پاسارگاد، ملت، پارسیان، گردشگری دارم استفاده می کنم و همشون عالی هستن و تمام امکانات کارت به کارت، ساتنا، پایا، صورت حساب، خرید شارژ و پرداخت قبض و خیلی چیزای دیگه رو به صورت عالی دارن ساپورت می کنن.
الان بانکی نیست که بگی اینترنت بانکش ار بقیه بهتره. تقریبا خدمات اینترنت بانک اکثر بانک ها مشابه هم هست.
Last edited by cotgnx; 02-01-2014 at 13:31.
الان شما شادمغزی؟
کارت به کارت از بانک A به بانک B از طریق بانک C چقدر کارمزد داره؟
دوستان اینا رو ولش کنین.
بانک صادرات طرح 5 سالش 172 درصد سود میده پارسیان هم طرح خورشید ممتاز رو 180 درصد و انصار هم 179 درصد.
حالا دوستان کدوم بانک قابل اعتمادتر>؟
یعنی دولت حمایتش میکنه؟
اخه بره چیپس این سوال رو موکونی
وای شادمغزیسم به پی سی ورد هم رسیده
بستگی به نوع بانک داره ولی اکثرا 500 تومن هستند
راستی از کارت ملت به ملت یا مثلا ملی به ملی کارت به کارت بازم کارمزد داره؟
آره فرقی نداره برای هر انتقال 500 کم میکنه فقط بانک پاسارگاد کم نمیکنه فقط داخلی البته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)