تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 507 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

از نامردا چیزی درخواست نکن

2. 11 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض یعنی چی مال و اموالت رو بپا همسایت رو دزد نکن ؟

سلام .
    وقتی میرید جائی برای خرید یا انجام کاری , هرگز موبایل یا کیفتون رو روی میز یا پیشخوان یا روی جنسها نذارید برای دیدن یا امتحان کردنِ یک جنس یا انجام کارتون .

کنار گذاشتنِ موبایل یا کیفتون همانا , فراموش کردنش هم همانا , دزدیده شدنش هم همانا .
    اگر تو جیبتون جا میشه بذارینش تویِ جیبتون . اگر بزرگه بذارینش زیر بغلتون و محکم نگهش دارین .
    اگر دسته داره بندازینش سر شونه .
    خلاصه جائی نذارینش .
    متاسفانه عده ای از مردم فقط منتظر یک لحظه فرصت هستند تا بزنند و ببرند .
    شما با رها نکردنِ اشیاء شخصیتون هم مال و اموالتون رو حفظ میکنید هم اینکه به کسی فرصت نمیدید که دزد بشه .
    چون بیشتر مردم به نیّتِ دزدی از خونه بیرون نمیان اما اگر فرصت دزدی براشون به وجود بیاد ردش نمیکنند چون وجدانِ درستی ندارند .

====================================
    وقتی زدند و بردند اونوقت به همه شک میکنید اما دیگه کار از کار گذشته .
    پس مال و اموالتون رو بپایید و همسایتون رو دزد نکنید

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دی وی دی princo بی کیفیت ترین dvd ، اینجور که فهمیدم ! بعد از پنج سال از این دی وی دی فقط الان اینجوری شدم که این رو شنیدم

یعنی یه عالمه دی وی دی خوب توی بازار وجود داشته و من فقط همین یه مارک رو میشناختم !!!

راجع به هر جنسی ، به مارکهای دیگه هم سر بزنید و مقایسه کنید و کیفیت سنجی کنید !

5. 8 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

20سال دیگه ایران پره از میانسال‌هایی که همگی چشماشون ضعیفه و مشکلات جدی‌ تو ناحیه‌ی کمر و باسن دارن. همش هم به خاطر اینترنته!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

20سال دیگه ایران پره از میانسال‌هایی که همگی چشماشون ضعیفه و مشکلات جدی‌ تو ناحیه‌ی کمر و باسن دارن. همش هم به خاطر اینترنته!
    مگه تو خارج نیست؟
    تو خارج هم اگه باشه چندین سال دیگه نتیجش معلوم میشه

8. 3 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقایون خانم ها اگه میبینید هوا بارونیه و شما ماشین سوارید و ملت زیر بارون دارن خیس میشن،سر جدتون کمکشون کنید.والا جای دوری نمیره.اونام هموطن شمان.اینقدر به زمین و زمان بدبین نباشید.
    من محض تعریف نمیگم اما باور کنید چند بار مردم رو سوار کردم و دعام کردن.
    چند روز پیش بود که نزدیک بود یه تصادف داشته باشم که اون لحظه دست خدارو دیدم که کمکم کرد.دلیلشم فکر میکنم دعای همون آدم هایی بود که یه روزی من کمکشون کردم و یه روزی هم خدا به من کمک کرد.اینو نگفتم که بگید فلانی مغروره و از خودش تعریف میکنه.نه!من قصدم تعریف نبود چون آدم تعریفی نیستم اما اینو گفتم که باورتون بشه خودم قبل از اینکه به شما بگم دارم اینکارو انجام میدم

داره خودمونی میشه Honor27's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیروز برای خرید لوازم عکاسی رفتم ناصر خسرو . از علافی توی مغازه که تا صاحب مغازه بخواد چیزهایی که میخواستم رو جور کنه بگذریم ( نزدیک 1 ساعت ) ، رفتن و برگشتنم با مترو واقعا اعصاب خورد کن بود تو اون ساعت ( 6 تا 9 شب ) واقعا خرید اینترنتی به شرطی که بشه تمام جزییات محصول رو دید و بشه با قیمت مناسب خرید کرد بهترین راهه به نظرم.

11. 8 کاربر از Honor27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

وقتی میرید خرید حواستون باشه چند به صاحب مغازه میدی.پول رو باز کنید تا اون هم ببینه چقدره.بعد مشکلی پیش نیاد...
    رفتم خرید من مطئن بودم چند بهش دادم ولی طرف گفت نه کمتر دادی و بقیه پول رو بهم نداد.... منم گفتم حلال نیست و زدم بیرون.......

13. 6 کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اگر تجربه ایی درباره خواستگاری و ازدواج و طلاق دارند لطفاً با بقیه در میان بگذارید

15. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقایون خانم ها اگه میبینید هوا بارونیه و شما ماشین سوارید و ملت زیر بارون دارن خیس میشن،سر جدتون کمکشون کنید.والا جای دوری نمیره.اونام هموطن شمان.اینقدر به زمین و زمان بدبین نباشید.
    باور کنید اگه ماشینتون غیر پراید و پژو و پیکان باشه توی ایران اعتماد نمیکنن سوار ماشینتون بشن.
    من وقتی بارون میاد یا توی تابستونا که هوا خیلی گرم بود میخواستم مردم رو سوار کنم چند بار ایستادم دیدم چپ چپ نگاه میکنن و سوار نمیشن دیگه این کارو نکردم.

17. 3 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •