از نامردا چیزی درخواست نکن
از نامردا چیزی درخواست نکن
سلام .
وقتی میرید جائی برای خرید یا انجام کاری , هرگز موبایل یا کیفتون رو روی میز یا پیشخوان یا روی جنسها نذارید برای دیدن یا امتحان کردنِ یک جنس یا انجام کارتون .
کنار گذاشتنِ موبایل یا کیفتون همانا , فراموش کردنش هم همانا , دزدیده شدنش هم همانا .
اگر تو جیبتون جا میشه بذارینش تویِ جیبتون . اگر بزرگه بذارینش زیر بغلتون و محکم نگهش دارین .
اگر دسته داره بندازینش سر شونه .
خلاصه جائی نذارینش .
متاسفانه عده ای از مردم فقط منتظر یک لحظه فرصت هستند تا بزنند و ببرند .
شما با رها نکردنِ اشیاء شخصیتون هم مال و اموالتون رو حفظ میکنید هم اینکه به کسی فرصت نمیدید که دزد بشه .
چون بیشتر مردم به نیّتِ دزدی از خونه بیرون نمیان اما اگر فرصت دزدی براشون به وجود بیاد ردش نمیکنند چون وجدانِ درستی ندارند .
====================================
وقتی زدند و بردند اونوقت به همه شک میکنید اما دیگه کار از کار گذشته .
پس مال و اموالتون رو بپایید و همسایتون رو دزد نکنید
دی وی دی princo بی کیفیت ترین dvd ، اینجور که فهمیدم ! بعد از پنج سال از این دی وی دی فقط الان اینجوری شدم که این رو شنیدم
یعنی یه عالمه دی وی دی خوب توی بازار وجود داشته و من فقط همین یه مارک رو میشناختم !!!
راجع به هر جنسی ، به مارکهای دیگه هم سر بزنید و مقایسه کنید و کیفیت سنجی کنید !![]()
20سال دیگه ایران پره از میانسالهایی که همگی چشماشون ضعیفه و مشکلات جدی تو ناحیهی کمر و باسن دارن. همش هم به خاطر اینترنته!![]()
مگه تو خارج نیست؟
تو خارج هم اگه باشه چندین سال دیگه نتیجش معلوم میشه
آقایون خانم ها اگه میبینید هوا بارونیه و شما ماشین سوارید و ملت زیر بارون دارن خیس میشن،سر جدتون کمکشون کنید.والا جای دوری نمیره.اونام هموطن شمان.اینقدر به زمین و زمان بدبین نباشید.
من محض تعریف نمیگم اما باور کنید چند بار مردم رو سوار کردم و دعام کردن.
چند روز پیش بود که نزدیک بود یه تصادف داشته باشم که اون لحظه دست خدارو دیدم که کمکم کرد.دلیلشم فکر میکنم دعای همون آدم هایی بود که یه روزی من کمکشون کردم و یه روزی هم خدا به من کمک کرد.اینو نگفتم که بگید فلانی مغروره و از خودش تعریف میکنه.نه!من قصدم تعریف نبود چون آدم تعریفی نیستم اما اینو گفتم که باورتون بشه خودم قبل از اینکه به شما بگم دارم اینکارو انجام میدم
دیروز برای خرید لوازم عکاسی رفتم ناصر خسرو . از علافی توی مغازه که تا صاحب مغازه بخواد چیزهایی که میخواستم رو جور کنه بگذریم ( نزدیک 1 ساعت ) ، رفتن و برگشتنم با مترو واقعا اعصاب خورد کن بود تو اون ساعت ( 6 تا 9 شب ) واقعا خرید اینترنتی به شرطی که بشه تمام جزییات محصول رو دید و بشه با قیمت مناسب خرید کرد بهترین راهه به نظرم.
وقتی میرید خرید حواستون باشه چند به صاحب مغازه میدی.پول رو باز کنید تا اون هم ببینه چقدره.بعد مشکلی پیش نیاد...
رفتم خرید من مطئن بودم چند بهش دادم ولی طرف گفت نه کمتر دادی و بقیه پول رو بهم نداد.... منم گفتم حلال نیست و زدم بیرون.......
دوستان اگر تجربه ایی درباره خواستگاری و ازدواج و طلاق دارند لطفاً با بقیه در میان بگذارید
باور کنید اگه ماشینتون غیر پراید و پژو و پیکان باشه توی ایران اعتماد نمیکنن سوار ماشینتون بشن.
من وقتی بارون میاد یا توی تابستونا که هوا خیلی گرم بود میخواستم مردم رو سوار کنم چند بار ایستادم دیدم چپ چپ نگاه میکنن و سوار نمیشن دیگه این کارو نکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)