البته من اینو تست نکردم ولی diesel fuel for life for men همونی که روی شیشه یه جلد چرمی (قهوه ای) داره را تست کردم خیلی خوشبو وفرش بود و با ماندگاری بالا فقط قیمتش خیلی زیاد بود میگفت 95 تومن یه 75 میلش رو![]()
البته من اینو تست نکردم ولی diesel fuel for life for men همونی که روی شیشه یه جلد چرمی (قهوه ای) داره را تست کردم خیلی خوشبو وفرش بود و با ماندگاری بالا فقط قیمتش خیلی زیاد بود میگفت 95 تومن یه 75 میلش رو![]()
جلدش چرمی نیست بیشتر مثل گونی می مونه م یک جا 75 تومن قیمت کردم یک جا دیگه هم 93 نمیدونم حالا کدومش اصلا ولی جزو عطر هایی هست که حتما میخرمش
دوستان کسی میدونه تغ هرمس اصل رو از کجا میشه خرید؟؟فروشگاهی اینترنتی میفروشه؟؟
یه سمپل دو ماه پیش از آمریکا رسید دستم که به تازگی در یک مهمانی ازش استفاده کردم و با توجه اطرفیان مخصوصا برادرم روبرو شد...فکر میکردم بوی معمولی و عادی ای داشته باشه ولی تازه پی به شاهکار ژان کلود النا پی بردم ..اینی که دست منه توی دو ساعت اول تند و قوی هستش ولی بعدش بسیار ملایم و دوست داشتنی میشه...اون اول کار نت پرتقالش واقعا حال آدمو جا میاره و نت پایانیش رو هم واقعا دوست دارم(کمی شیرینه)..خیلی قوی-مانگار و عالی هستش...یه عطر کامل که برعکس اکثر عطرهای شاهکار از همون ابتدا بوی خوبی داره و هیچ نقطه منفی در موردش وجود نداره...
برادرم گیر داده و میخوام یه 100 میلش رو براش بخرم...ولی نمیدونم کجا میتونم با همین کیفیت بخرم...
در اکثر ریویو ها شنیدم که نوع پارفیوم بوی بهتر و ماندگاری بیشتری داره و خیلی ازش تعریف میکنن..ولی واقعا همین تویلتی که دست من هست هم عالیه...
من قبلا این عطر رو در مغازه تست کرده بودم ولی اصلا اون موقع چشممو نگرفت...موندم تستر صاحب مغازه موردی داشت یا ......؟؟؟
Last edited by mhek; 02-12-2011 at 18:07.
مطلع شدم که عطر پیورهاوانا را نویسنده وبلاگ عطر میفروشند به قیمت 95 برای 100 میل...
اگر اصل باشه واقعا عالی هستش...
این عطر به خاطر لیمیت بودنش حدود 140 تا 180 دلار خرید و فروش میشه الان...
من یه سمپل ازش داشتم و انصافا بوی خاص و جالبی داره...
منظورتون از نویسنده وبلاگ عطر خانم فرزین نیا هستش؟
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
بوی پرفیومش خیلی با تویلتش فرق نمیکنه ولی ماندگاریش بهتره.
تق هرمس از ادکلناییه که به خاطره خاص بودن بوش به نظرم آدم رو جذب میکنه.جوریه که باید حتما با فاصله مصرف
بشه.یعنی برای استفاده روزانه اذیت میکنه.
کاره قوی ای هست ولی به نظرم بعده یه مدت دلو میزنه.البته من اینجوری بودم نسبت به اون.
بله...خواستم یعنی اسم وبلاگ رو نیارم
ممنونم در مورد توضیحتون..ولی بنده شنیده بودم فرق داره و بهتر هستش...
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
من هم همین فکر را میکردم..ولی اینطور نشد...
امروز صبح برادرم استفاده کرد و با وجود اینکه حساسیت داره مشکلی براش پیش نیمد....فکر کنم در هوای گرم تر کمی اذیت بکنه ولی الان عالی هستش...
انصافا ژان کلود النا عطرساز زیردست و چیره ای هستش...همه چیز در عطرهاش به خوبی بالانس شده.(تقریبا بیشتر عطرهای هرمس کار ایشون هست و معمولا هم در عطراشون از مرکبات استفاده میکنه)..عطر امبر نارگویل و وتیور تونکا هم بوی خوبی دارند مخصوصا امبر....
Last edited by mhek; 02-12-2011 at 22:27.
دوستان عطر کارتیر پاشا بوش چطوره ؟ کسی تست کرده ؟
چند مدت پشته سره هم استفاده بشه اذیت میکنه.با دو سه بار مشکلی نیست.اتفاقا اولش خیلی خوشم
اومد.رفتم که بخرم.ولی اصلیش گیرم نیامد.خیلی تقلبی داره.
راستی میگن بویه توالتش بهتره.
راستی اکثرا از بوش بدشون میاد.مخصوصا خانوم ها![]()
دوستان هر عطری مدل toilet ارزش داره استفاده کرد یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)