تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 1185 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

این چطوره ؟ کسی تست کرده ؟
    38 تومن

البته من اینو تست نکردم ولی diesel fuel for life for men همونی که روی شیشه یه جلد چرمی (قهوه ای) داره را تست کردم خیلی خوشبو وفرش بود و با ماندگاری بالا فقط قیمتش خیلی زیاد بود میگفت 95 تومن یه 75 میلش رو

2. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته من اینو تست نکردم ولی diesel fuel for life for men همونی که روی شیشه یه جلد چرمی (قهوه ای) داره را تست کردم خیلی خوشبو وفرش بود و با ماندگاری بالا فقط قیمتش خیلی زیاد بود میگفت 95 تومن یه 75 میلش رو
    جلدش چرمی نیست بیشتر مثل گونی می مونه م یک جا 75 تومن قیمت کردم یک جا دیگه هم 93 نمیدونم حالا کدومش اصلا ولی جزو عطر هایی هست که حتما میخرمش

4. 4 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه تغ هرمس اصل رو از کجا میشه خرید؟؟فروشگاهی اینترنتی میفروشه؟؟
    یه سمپل دو ماه پیش از آمریکا رسید دستم که به تازگی در یک مهمانی ازش استفاده کردم و با توجه اطرفیان مخصوصا برادرم روبرو شد...فکر میکردم بوی معمولی و عادی ای داشته باشه ولی تازه پی به شاهکار ژان کلود النا پی بردم ..اینی که دست منه توی دو ساعت اول تند و قوی هستش ولی بعدش بسیار ملایم و دوست داشتنی میشه...اون اول کار نت پرتقالش واقعا حال آدمو جا میاره و نت پایانیش رو هم واقعا دوست دارم(کمی شیرینه)..خیلی قوی-مانگار و عالی هستش...یه عطر کامل که برعکس اکثر عطرهای شاهکار از همون ابتدا بوی خوبی داره و هیچ نقطه منفی در موردش وجود نداره...
    برادرم گیر داده و میخوام یه 100 میلش رو براش بخرم...ولی نمیدونم کجا میتونم با همین کیفیت بخرم...
    در اکثر ریویو ها شنیدم که نوع پارفیوم بوی بهتر و ماندگاری بیشتری داره و خیلی ازش تعریف میکنن..ولی واقعا همین تویلتی که دست من هست هم عالیه...
    من قبلا این عطر رو در مغازه تست کرده بودم ولی اصلا اون موقع چشممو نگرفت...موندم تستر صاحب مغازه موردی داشت یا ......؟؟؟
    Last edited by mhek; 02-12-2011 at 18:07.

6. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مطلع شدم که عطر پیورهاوانا را نویسنده وبلاگ عطر میفروشند به قیمت 95 برای 100 میل...
    اگر اصل باشه واقعا عالی هستش...
    این عطر به خاطر لیمیت بودنش حدود 140 تا 180 دلار خرید و فروش میشه الان...
    من یه سمپل ازش داشتم و انصافا بوی خاص و جالبی داره...

8. 3 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

مطلع شدم که عطر پیورهاوانا را نویسنده وبلاگ عطر میفروشند به قیمت 95 برای 100 میل...
    اگر اصل باشه واقعا عالی هستش...
    این عطر به خاطر لیمیت بودنش حدود 140 تا 180 دلار خرید و فروش میشه الان...
    من یه سمپل ازش داشتم و انصافا بوی خاص و جالبی داره...
    منظورتون از نویسنده وبلاگ عطر خانم فرزین نیا هستش؟

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

یه سمپل دو ماه پیش از آمریکا رسید دستم که به تازگی در یک مهمانی ازش استفاده کردم و با توجه اطرفیان مخصوصا برادرم روبرو شد...فکر میکردم بوی معمولی و عادی ای داشته باشه ولی تازه پی به شاهکار ژان کلود النا پی بردم ..اینی که دست منه توی دو ساعت اول تند و قوی هستش ولی بعدش بسیار ملایم و دوست داشتنی میشه...اون اول کار نت پرتقالش واقعا حال آدمو جا میاره و نت پایانیش رو هم واقعا دوست دارم(کمی شیرینه)..خیلی قوی-مانگار و عالی هستش...یه عطر کامل که برعکس اکثر عطرهای شاهکار از همون ابتدا بوی خوبی داره و هیچ نقطه منفی در موردش وجود نداره...
    برادرم گیر داده و میخوام یه 100 میلش رو براش بخرم...ولی نمیدونم کجا میتونم با همین کیفیت بخرم...
    در اکثر ریویو ها شنیدم که نوع پارفیوم بوی بهتر و ماندگاری بیشتری داره و خیلی ازش تعریف میکنن..ولی واقعا همین تویلتی که دست من هست هم عالیه...
    من قبلا این عطر رو در مغازه تست کرده بودم ولی اصلا اون موقع چشممو نگرفت...موندم تستر صاحب مغازه موردی داشت یا ......؟؟؟
    بوی پرفیومش خیلی با تویلتش فرق نمیکنه ولی ماندگاریش بهتره.

10. 4 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

تق هرمس از ادکلناییه که به خاطره خاص بودن بوش به نظرم آدم رو جذب میکنه.جوریه که باید حتما با فاصله مصرف

بشه.یعنی برای استفاده روزانه اذیت میکنه.

کاره قوی ای هست ولی به نظرم بعده یه مدت دلو میزنه.البته من اینجوری بودم نسبت به اون.

12. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منظورتون از نویسنده وبلاگ عطر خانم فرزین نیا هستش؟

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

بوی پرفیومش خیلی با تویلتش فرق نمیکنه ولی ماندگاریش بهتره.
    بله...خواستم یعنی اسم وبلاگ رو نیارم

ممنونم در مورد توضیحتون..ولی بنده شنیده بودم فرق داره و بهتر هستش...

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

تق هرمس از ادکلناییه که به خاطره خاص بودن بوش به نظرم آدم رو جذب میکنه.جوریه که باید حتما با فاصله مصرف

بشه.یعنی برای استفاده روزانه اذیت میکنه.

کاره قوی ای هست ولی به نظرم بعده یه مدت دلو میزنه.البته من اینجوری بودم نسبت به اون.
    من هم همین فکر را میکردم..ولی اینطور نشد...
    امروز صبح برادرم استفاده کرد و با وجود اینکه حساسیت داره مشکلی براش پیش نیمد....فکر کنم در هوای گرم تر کمی اذیت بکنه ولی الان عالی هستش...

انصافا ژان کلود النا عطرساز زیردست و چیره ای هستش...همه چیز در عطرهاش به خوبی بالانس شده.(تقریبا بیشتر عطرهای هرمس کار ایشون هست و معمولا هم در عطراشون از مرکبات استفاده میکنه)..عطر امبر نارگویل و وتیور تونکا هم بوی خوبی دارند مخصوصا امبر....
    Last edited by mhek; 02-12-2011 at 22:27.

14. 4 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوستان عطر کارتیر پاشا بوش چطوره ؟ کسی تست کرده ؟

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بله...خواستم یعنی اسم وبلاگ رو نیارم

ممنونم در مورد توضیحتون..ولی بنده شنیده بودم فرق داره و بهتر هستش...

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

من هم همین فکر را میکردم..ولی اینطور نشد...
    امروز صبح برادرم استفاده کرد و با وجود اینکه حساسیت داره مشکلی براش پیش نیمد....فکر کنم در هوای گرم تر کمی اذیت بکنه ولی الان عالی هستش...

انصافا ژان کلود النا عطرساز زیردست و چیره ای هستش...همه چیز در عطرهاش به خوبی بالانس شده.(تقریبا بیشتر عطرهای هرمس کار ایشون هست و معمولا هم در عطراشون از مرکبات استفاده میکنه)..عطر امبر نارگویل و وتیور تونکا هم بوی خوبی دارند مخصوصا امبر....
    چند مدت پشته سره هم استفاده بشه اذیت میکنه.با دو سه بار مشکلی نیست.اتفاقا اولش خیلی خوشم

اومد.رفتم که بخرم.ولی اصلیش گیرم نیامد.خیلی تقلبی داره.

راستی میگن بویه توالتش بهتره.

راستی اکثرا از بوش بدشون میاد.مخصوصا خانوم ها

18. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوستان هر عطری مدل toilet ارزش داره استفاده کرد یا نه؟

20. این کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •