کلا همیشه همینطوریه
چون نیروی انتظامی واقعا نیرو کم داره!! تو همه بخش ها و قسمتها به همین خاطر اکثر نیروها میوفتن نیروی انتظامی!!!
کلا همیشه همینطوریه
چون نیروی انتظامی واقعا نیرو کم داره!! تو همه بخش ها و قسمتها به همین خاطر اکثر نیروها میوفتن نیروی انتظامی!!!
دوستان موقع تمرین ها و رژه ها اگه کسی خسته بشه یا چه میدونم مثل من بخاطر سیگار نفس نداشته باشه استراحت میدن یا باید سوخت و ساخت ؟! : دی
خیلی باحال بود...
نه عزیز خستگی چیه؟؟ تا جان داری باید مبارزه کنی!!
استراحتی وجود نداره!! و باید مثله بقیه بدوی!!!
حواست باشه به گرماش و بي آبيش.
تانكر آب ميارن اونجا و يه چند تا يخ ميزارن توش كه سر 5 دقيقه آب ميشه.
بد فصلي داري ميري آموزشي اونم جهرم. مواظب خودت باش رفيق.
------------
من داداشم الان آخراي آموزشيش رو داره ميگذرونه تو مالك اشتر.
رفيقامم كه كنارم خدمت ميكنند بيشترشون اراك بودن.
ميگن هتله و خيلي راحته و بيشتر مث اينكه دو ماه ميريم پيك نيك و تفريح.
يه مزرعه هندونه هم داره كه الان هر كي بره فك كنم حسابي حال كنه اونجا.
بچه ها. . . . .رفتید اموزشی سعی کنید بیافتید عقیدتی سیاسی خیلی خوبه یکی از پیشکسوتای نیروی انتظامی بهم گفت. . . . ولی اونجا هم خیلی شانس میخواد که ما نداریم چون اگه داشتیم که این اوضاعمون نمیشد(نمیافتادیم نیروی انتظامی)
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
من که قدم کوتاست میندازن اون ته مه ها ولی فکر کنم رژه ای که شما توی تلویزیون میبینید با رژه پادگان فرق کنه ......... پادگان همه الکی میرن . . . . . فکر کنم
کاری ندارما ولی انگار نصف پی سی ورد دارن میرن سربازی . . . نه؟؟!!![]()
Last edited by abbas_apolo; 12-06-2011 at 10:19.
دوست ِ من احتمالاً اون پيشكسوت منظورشون بعد از آموزشي و تو يگان خدمتي بوده.
چون تو آموزشي كه اصلاً واحدي به نام عقيدتي كه سرباز بره توش فعاليت كنه وجود نداره. حداقل توي نيروي انتظامي كه مطمئنم وجود نداره.
تو آموزشي منشي گروهان ، ارشد و شايد باغبون(اگه درخت باشه تو پادگان كه نياز به آب دادن داشته باشه) وجود داره.
از بين اينا منشي حال ميكنه وحشتناك ولي خوب همون منشي هم دردسرهاي خاص خودش رو داره بعضاً.
كلاً يه دوره ايه كه بايد بگذره ديگه. هر چي كمتر تابلو باشي به نفعت هستش.
خب درسته تا جون داری باید پا به پای بقیه بیای ولی دیگه یه جا آدم کم میاره به هر حال ! اینطوری که میگین باشه سر 3 روز خیلی ها باید برن بیمارستان که !
اينجوري نيست ديگه كه همه ش در حال دوييدن باشي كه.
يه ميل پرچم هست تو پادگان ميگن دور ِ ميل پرچم بشمار سه ، بدو ، بأيست.
حالا تا شماره ي 3 هر كي رفت و برگشت كه كاريش ندارن و اونايي هم كه كم آوردن و نتونستن برسن و شماره 3 رو هم اون مسئول آموزش گفته باشه همونجا به بعدش رو پامرغي ميان تا برسن.
حالا تعداد زيادي كم ميارن و نميرسن و شما بايد زرنگ باشي و به جاي پا مرغي خودتو سر بدي رو زمين تا اونجا.
كلاً همه چي ياد ميگير اونجا. انواع و اقسام روش پيچوندن و كمتر سختي كشيدن.
بشين پاشو تا جايي كه ميتونيد نريد. (دست ِ شما كه نيست ولي خوب من اينو ميگم به هر حال). چون اين بشين پاشوها دشمن زانو هستش و ضربات بدي به زانو ميزنه. زانوي من روي همين كار و اينكه صف اول رژه بودم و راه پيچوندن نبود و آسفالت رژه هم برامون خراب بود خراب شد و عملش كردم.
من آموزشيم وحشتناك دوييدم. به اندازه ي كل زندگيم. :|
ولي خوب پادگانايي مث مالك اشتر خيلي خيلي راحته آموزشيشون و خيلي كم بدو بأيست و تنبيه دارن در حالي كه ما جر خورديم.
Last edited by ghasem2020; 12-06-2011 at 11:13.
راس میگه راه پیچوندن زیاد داره
مثلا من کاری کرده بودم که منو کلا از رژه منفک کرده بودن....تو صبحگاههای عمومی ته صف وایستاده بودیم بقیه که رژه میرفتن ما با چند نفر دیگه میرفتیم اون پشت درختا و قایم میشدیم اونا که بر میگشتن دوباره برمیگشتیم سر جامون!![]()
دوستان من 6/1 اعزامم به نظرتون کجا میفتم؟
از چند نفر پرسیدم گفتند به احتمال زیاد نیروی زمینی هستم ولی معلوم نیست سپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی؟
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)