گل بارسلونا کاملا صحیح بود....مگه اینکه داور قبل شوت مسی سوت زده باشه که بازم خطایی ندیدیم
گل بارسلونا کاملا صحیح بود....مگه اینکه داور قبل شوت مسی سوت زده باشه که بازم خطایی ندیدیم
اون هدی که افتاده بود رو زمین زد میگی؟شاهکار بودهمه بازی یکطرف حرکت خدا ابیدال هم یکطرف
این ابیدال واقعا عجیبه
راستی جواد نکونام هم گل دوم اوساسونا رو مقابل چیز زد راسینگاوساسونا 3-1 برد
سلام
فقط اگه فردا خبر مصدومیت نشه باید تبریک گفت.
برای من آبیدال بعد از مدت ها آمادگی که دیگه نمی تونسم وصفش کنم با اون هد حد رو گذروند.
![]()
اسکوربورد لالیگا: برد اوساسونا، گلزنی نکونام
سایت گل -
اسپانیول 2 – دپورتیوو لاکرونیا صفر
گلها: آلونسو (62)، وردو (81)
لوانته 1 – مایورکا 1
گلها: خوانلو (37) برای لوانته، رامیس (60) برای مایورکا
اوساسونا 3 – راسینگ سانتاندر 1
گلها: سولا (19)، نکونام (23)، سوریانو (49) برای اوساسونا، روزنبرگ (51) برای راسینگ
اخراج: سوریانو (74) از اوساسونا
رئال سوسیهداد صفر – مالاگا 2
گلها: دودا (24)، روندون (57)
2011/3/13کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سویا 1 – بارسلونا 1: فاصله در صدر جدول به 5 امتیاز رسید
بارسلونا با دفاع خوب سویا و بخت بد خود متوقف شد.
سایت گل – بارسلونا در خانه سویا به نتیجهای بهتر از تساوی یک بر یک نتوانست دست پیدا کند. آنها البته بسیار هم بداقبال بودند که سه موقعیت طلایی آنها به گل تبدیل نشد.
بارسا دیدار را با مصدومیت پدرو آغاز کرد. او در دقیقه 14 مجبور شد جای خود را به بویان کرکیچ بدهد.
بویان در دقیقه 29 گل اول دیدار را زد. پاس عالی آندرس اینیستا به دنی آلوس رسید و او توپ را به بویان سپرد تا این مهاجم 20 ساله دروازه خالی سویا را باز کند.
در دقیقه 41، روی سانتر عالی چابی، ضربه سر لیونل مسی به تیر دروازه سویا برخورد کرد.
سویا در دقیقه 49 گل تساوی را زد. روی فرار آلوارو نگردو و پاس او، خسوس ناباس گل تساوی را به ثمر رساند. ناباس سه دقیقه بعد روی اشتباه فاحش آدریانو صاحب توپ شد ولی ضربه او از بالای دروازه ویکتور والدس به بیرون رفت.
در دقیقه 73، ناباس و بویان در محوطه جریمه سویا به هم برخورد کردند اما داور اعتقاد به پنالتی نداشت؛ البته تصاویر آهسته حاکی از آن بود که داور باید پنالتی میگرفت.
در دقایق 75 تا 79، سویا سه موقعیت خوب را از دست داد. ابتدا سانتر پروتی و ضربه ناباس را والدس برگرداند، سپس سانتر پروتی را فردریک کانوته به بیرون زد، و در نهایت شوت کانوته را والدس گرفت.
در دقیقه 85 شوت دیدنی اینیستا به تیر دروازه سویا خورد. در دقیقه 89 هم روی حرکت مسی و ضربه او که برگشت داده شد، اینیستا میتوانست گل برتری را بزند اما ضربه محکم او را مدافعان سویا به سختی از روی خط دروازه برگرداندند.
بارسا با 75 امتیاز و 5 امتیاز بیشتر از رئال مادرید صدرنشین است. سویا هم با 39 امتیاز هشتم است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2011/3/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
Minute 8
Messi's Free Kick
incredibleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو که زد بازی و شب واسه من تموم شد! فقط کنارش فکر مصدومیت ها بودم.
من کل بازی رو ندیدم ولی اون قسمتی که دیدم یه پنالتی صد در صد روی زوکورا انجام شده بود ! قشنگ بهش پشت پا زد
Pedro
experienced some pain
noticing pain in his adductor in recent days
result of a blow to his lower back
Messi
finished the match with knocks
knee knocked knee
Alves
finished the match with knocks
suffering from a knock to his ankle
Monday, more tests to determine the extent of the injury
March 14, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشم اومد پیکه چندین بار فقط از سمت راست جا موند ! راستی این قضیه پیکه که میگن یه تبلیغ نقش بازی کرده چیه ؟
سلام
تبریک به رئالیها از جمله خودم.....
مگه بارسلوناییها با باخت رئال خوشحال نشدن......
خب ولی گل مردود باید پذیرفته میشد....قبول بود
ولی شد 5 تا ......
پ.ن هم بارسا بد شانس بود هم 3ویا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)