تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 646 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من هم s3 گوشی خوبی هست ولی مشکل من این هست که cpu این موبایل یه نسل عقب هست...از لحاظ طراحی هم زیاد خوشم نمیاد از این گوشی...مشکل اینجاست که به جز این گوشی چیز دیگه ای رو نمیشناسم از otg ساپورت کنه....شما اگه میشناسید می تونید معرفی کنید؟؟؟
    چی؟! سی پی یو اس3 و وان ایکس هر دو از نوع Cortex-A9 هستند فقط اس3 در فرکانس 1.4 گیگاهرتز هست و وان ایکس پلاس 1.7 گیگاهرتزه (هر دو هسته‌های یکسانی دارند) همین 10 درصد قدرت بیشتر رو هم به خاطر این فرکانس بالاتر (1700 در مقابل 1400) گفتم. اتفاقاً در زمینه مصرف انرژی و بهینه بودن چیپست Exynos 4412 ساخت سامسونگ به دلیل اینکه 32 نانومتری هست (چیپست انویدیا تگرا 3 در وان ایکس پلاس 40 نانومتری هست) بهتر و بهینه‌تر هست فقط در بحث قدرت اون هم در حد 10 درصد پایین تره که قابل لمس نیست. CPU اس3 و وان ایکس پلاس در مقایسه با پردازنده های Krait به کار رفته شده در گوشی‌های الجی Nexus 4 و Optimus G یک نسل عقب تر هستند و الا هر دو یکی هستند (چهارهسته‌ای کورتکس-ای9)، گوشی دیگه‌ای با ساپورت OTG به صورت Native در این قیمت از برندی به جز سامسونگ نیست. در طراحی هم اس3 سفید رنگ زیباست و اونقدرها هم بد نیست (خود من رنگ آبی تیره یا مشکی اش رو نمیپسندم ولی سفیدش با توجه به اون نوار نقره ای دورش قشنگه البته سفیدش کمی هم گرونتره) در آخر هم بگم که من گفتم هم از HTC (مدل Desire HD)، هم از سونی/سونی اریکسون (Xperia S و Xperia Arc) هم از سامسونگ (Galaxy S2 و Galaxy Note) اسمارت فون داشتم و مادرم هم الجی (Optimus L9) داره و خودم فعلاً گلکسی اس4 دارم بیشترین رضایت رو از همین سامسونگ داشتم (همین رضایت باعث شد بعد از Galaxy Note به سراغ S4 بیام والا مد نظرم HTC One هم بود علی الخصوص از کیفیت صفحه نمایش و امکانات جانبی که بدون شک خیلی مهم تر از مسائلی مثل تفاوت 10 درصد قدرت پردازنده یا پرستیژ برند هست رضایت کامل دارم. انتخاب نهایی با خودتون هست ولی توصیه میکنم با دیدگاه منفی قبلی تصمیم‌گیری نکنید.

2. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چی؟! سی پی یو اس3 و وان ایکس هر دو از نوع Cortex-A9 هستند فقط اس3 در فرکانس 1.4 گیگاهرتز هست و وان ایکس پلاس 1.7 گیگاهرتزه (هر دو هسته‌های یکسانی دارند) همین 10 درصد قدرت بیشتر رو هم به خاطر این فرکانس بالاتر (1700 در مقابل 1400) گفتم. اتفاقاً در زمینه مصرف انرژی و بهینه بودن چیپست Exynos 4412 ساخت سامسونگ به دلیل اینکه 32 نانومتری هست (چیپست انویدیا تگرا 3 در وان ایکس پلاس 40 نانومتری هست) بهتر و بهینه‌تر هست فقط در بحث قدرت اون هم در حد 10 درصد پایین تره که قابل لمس نیست. CPU اس3 و وان ایکس پلاس در مقایسه با پردازنده های Krait به کار رفته شده در گوشی‌های الجی Nexus 4 و Optimus G یک نسل عقب تر هستند و الا هر دو یکی هستند (چهارهسته‌ای کورتکس-ای9)، گوشی دیگه‌ای با ساپورت OTG به صورت Native در این قیمت از برندی به جز سامسونگ نیست. در طراحی هم اس3 سفید رنگ زیباست و اونقدرها هم بد نیست (خود من رنگ آبی تیره یا مشکی اش رو نمیپسندم ولی سفیدش با توجه به اون نوار نقره ای دورش قشنگه البته سفیدش کمی هم گرونتره) در آخر هم بگم که من گفتم هم از HTC (مدل Desire HD)، هم از سونی/سونی اریکسون (Xperia S و Xperia Arc) هم از سامسونگ (Galaxy S2 و Galaxy Note) اسمارت فون داشتم و مادرم هم الجی (Optimus L9) داره و خودم فعلاً گلکسی اس4 دارم بیشترین رضایت رو از همین سامسونگ داشتم (همین رضایت باعث شد بعد از Galaxy Note به سراغ S4 بیام والا مد نظرم HTC One هم بود علی الخصوص از کیفیت صفحه نمایش و امکانات جانبی که بدون شک خیلی مهم تر از مسائلی مثل تفاوت 10 درصد قدرت پردازنده یا پرستیژ برند هست رضایت کامل دارم. انتخاب نهایی با خودتون هست ولی توصیه میکنم با دیدگاه منفی قبلی تصمیم‌گیری نکنید.
    کدوم اینا از همه بهتره؟
    LG Optimus G
    Samsung Galaxy S3 I9300
    Samsung Galaxy S3 I9305

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کدوم اینا از همه بهتره؟
    LG Optimus G
    Samsung Galaxy S3 I9300
    Samsung Galaxy S3 I9305
    LG Optimus G (کلاً اپتیموس G یک اسمارت فون بین اس3 و اس4 هست) البته اگر با برند الجی مشکل نداشته باشید.

5. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان لطفا یه مقایسه بین گوشی اس 4 و اکسپریا زی بکنبن.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

LG Optimus G (کلاً اپتیموس G یک اسمارت فون بین اس3 و اس4 هست) البته اگر با برند الجی مشکل نداشته باشید.
    موشکول ندارم من با کسی

دوستان لطفا یه مقایسه بین گوشی اس 4 و اکسپریا زی بکنبن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام

دوستان ما سه نوع LG L9 داریم میخواستم این سه تا رو مقایسه کنید و در آخر دو تا سوال دارم؟

p760-----p768-----p769

دوستان از اونجایی که هر سه تاشون تقریبا توی یه رنج قیمتن ولی p768 فقط دوربینش 8 هست با اون دو تا توی چی تفاوت دارن؟؟میشه لطفان توضیح بدید فناوری nfc دققا چکار میکنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliqq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض

تا 1 تومن چه پیشهادایی دارین ؟ حالا 100 هم اینور اونور اشکال نداره !

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

TX & SP & one s

12. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تا یک تومن Xperia T.
    (Xperia TX - Xperia SP - HTC one S اینا هم خوبن. زد آب هست Xperia V ولی از این 4تا ضعیف تره)

14. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

نویسنده و کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل GOLDFINCH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Slightly Ahead

پيش فرض

سـلام به همه ... .

تاپیک رو درست اومدم ؟
    دوستان من بین LG Optimus و XPERIA TX / V مودنم .
    نظر خود رو TX بود .
    البطه می دونم TX صفحه نمایشش از هر لحاظ نسبت به LG ضعـیف تـره، و سـخت افـزار قـدرتمندی
    نسبت به LG نداره، اما گفتم شاید LG هنوز رند بازار نیست؛ و قطعاتش سخت گیر میاد و درمورد این
    گوشی، دوربینش هم ضعیفه. خلاصه دوست داشتم نظر شما رو در مورد این چند گوشی و برند LG
    بدونم و از تجربیاتتون استفاده کنـم .
    باتشکر .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •