من یه سری تو اتوبان با سرعت 90 میرفتم مصرف رو 5.6 نشون داد که خیلی خوب بود - اگه میتونید بیشتر از 90 تا نرید چون بیشتر میسوزونه بالای 6
من یه سری تو اتوبان با سرعت 90 میرفتم مصرف رو 5.6 نشون داد که خیلی خوب بود - اگه میتونید بیشتر از 90 تا نرید چون بیشتر میسوزونه بالای 6
سلام دوستان كسي براي تاير هاي لوگان نيتروژن زده ؟ مزايا و معايبش چيه ؟ يكجا رفتم پرسيدم گفت ٤ تاير ٨ تومن ! تاير رو در ميارن يا درجا تعويض ميكنن ؟
مرسي
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
بله قیمتش همینه . نرم تر میشه مخصوصا اگه لاستیک خوبی زیر ماشین داشته باشید
معایب خاصی نداره ,حسنش بیشتر از ضررشه.
اگر میخواید این کار را انجام بدهید تا تابستون صبر کنید ,یکجا یکسری مطالب در مورد نیتروژن زدن میخوندم که توش گفته بود توی زمستون باد لاستیک ها رو با معمولی تعویض کنید ,شرمنده دلیلشو الان یادم نیست ولی از یه آپاراتی خوب هم که پرسیدم این مطلب و تایید کرد.
همونطور که لاستیک زیر ماشینه والف رو در میارند و بعد از خالی شدنش با گاز نیتروزن پر میکنند
سلام مرسي از طرف پرسيدم گفت كه خود دستگاه وكيوم ميكنه بعد پرش ميكنه ! كامل لاستيك و رينگ رو در ميارن ؟ تنظيمش به هم نميريزه ؟ مرسي
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
سلام .من دوبار این کار رو انجام دادم ,اون دستگاهها به این صورت بود که همون طور که لاستیک روی ماشین بود باد رو خالی کردن و با دستگاه نیتروژن توی لاستیک پر کردن
نه ربطی به بالانس نداره ,بالانس برای رینگ و لاستیک هست نه باد تایر
ببازم میگم از بقیه هم بپرسید و بعد اقدام به تعویض با تایر ها با نیتروژن توی زمستان کنید
تندر فقط با روغن ELF سازگاری کامل داره. این روغن رو خود کمپانی رنو پیشنهاد می ده
من زدم تاثیر انجنانی نداره ولی کمی نرم تر می شه
هر روغنی که استاندارید 40-10 داشتته باشه رو می تونین استفاده کنین
برند مهم نیست
چون همش بر اساس سود شرکت ها این قرارداد بسته بسته می شه
رنو رفته سراغ الف و پژو هم سراغ توتال
جالبه بدونین این دو روغن الف و توتال هز دو در ایران و توسط یه شرکت تولید می شه
دوستان الان قیمت صفر کیلومتر تندر 90 چند هستش ؟
کار کرده تمیزش رو به چه قیمتی میشه پیدا کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)