هرچند از لیورپول اصلا خوشم نمیاد ولی برد امروزش خیلیییی دلچسب بود.به هوادارای ارسنال تبریک میگم
هرچند از لیورپول اصلا خوشم نمیاد ولی برد امروزش خیلیییی دلچسب بود.به هوادارای ارسنال تبریک میگم
جناب 30vil! دوستانه پیشنهاد می کنم روی لحن صحبتتون کار کنید! شخصا به عنوان طرفدار یونایتد، تو این بازی از لحن یوزر دو آتیشه ای (جناب LIVERBARSA) اونقدر ناراحت نشدن که نوع صحبت های شما بهم برخورد! چون حداقل جناب LIVERBARSA طرفدار لیورپوله و شما طرفدار چلسی! لطفا دقیقا فکر کنید که طرفدار جه تیمی هستید!![]()
تائید میشه
من تیمی اندازه منچستر ندیدم که دقیقه اخر گل بزنه.نمیدونم چرا
عزیزم بهتره بری لحن صحبتهای دوستانت رو عوض کنی من که چیزی نگفتم ولی اونا ببین چطور صحبت میکنن
مهم نیست فشار باخت سنگینه من مثل بعضی ها نیستم که تند تند گزارش بدم پست پاک شه
درکتون میکنم عزیزان هر توهینی میخواهید بکنید مخصوصا شما آقای مرتضی
من تازه متوجه شدم شما منچستری هستی فکر میکردم آرسنالی هستی اونروز که گفتی تیممون چند ساله که بین 3 تیم اول جدوله من گفتم تیمتون 7 - 8 ساله که قهرمان نشده فکر میکردم آرسنالی هستین![]()
اگه پستتون جریانی پشتشه که بچه ها نمی دونن خب اونو پ . خ کن به اون کسی که می خوای اینو ببینه . ما از کجا بدونیم جریانی پشتشه ؟
بگم quote نکن خوبه ؟
من هیچ توهینی نکردم دوست منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط دوست ندارم برای کسی تلفظ ... رو ببرم
واسه همین همیشه ... میزارم
در کل
بهتری البته واه خودتون میگم
یه نموره صادق تر باشید تا اینکه ...
با تشکر
تبریک به لیورپولیای عزیز
خودمونیم ولی لیورپول بهتر بازی کرد...
این داوره هم که انگار اومده بود پارک وسط زمین همه داشتن همدیگه رو جر میدادن دست به سینه فقط نگاه میکرد
کسی از نانی خبری نداره؟
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
برای اینه که تا اخرین لحظه نا امید نمیشه
من رفتار دوستام رو تائید نکردم! رفتار طرفدار لیورپول و علاقه اش به خشونت رو هم تائید نکردم!
سوال من اینه که شما لطفا بفرمائید اگه شما طرفدار چلسی هستید، چرا با پست های تحریک آمیز برای این بازی، عاملی میشید برای جنجال؟ مگه طرفدارای لیورپول دست تایپ ندارن کری بخونن!؟
واقعا منچستری بودن واضح نیست؟مطمئنید پست منو خوندید؟
یاعلی![]()
صداقت !
من پستم کاملا صادقانه بود
دلیل پستم هم این بود که این دوستمون گفت که من تازه کارم و فوتبال دیدن رو تازه آغاز کردم و چیزی از فوتبال نمیفهمم در صورتی که من چند ساله سایت ورزشی دارم
میخواستم با این پست به ایشون بگم که شما خیلی تازه کاری که در مورد بازی مثل فوتبال انقدر زود قضاوت میکنید
و امروز معلوم شد که واقعا نباید از پیش قضاوت کرد و گفتن اینجور حرفها که فلان تیم که عددی نیست در فوتبال جایی نداره
------------------------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)