تو ایران این قضیه ویندوز اورجینال فایده نداره.
نرم افزارهای تو ایران هیچکدوم نه کرک داره نه به روزه. والا
الکی از آدم 60000 تومان پول میگیرن یه ویندوز نصب میکنن که جمعا 2000 تومان هست.
تو ایران این قضیه ویندوز اورجینال فایده نداره.
نرم افزارهای تو ایران هیچکدوم نه کرک داره نه به روزه. والا
الکی از آدم 60000 تومان پول میگیرن یه ویندوز نصب میکنن که جمعا 2000 تومان هست.
بذار ویندوز نصب کنه اما نه اونی که مد نظرش هست و ادعا میکنه اصله و پول بابتش میگیره.یه ویندوز عادی باید بریزه تا سیستم بالا بیاد و یک سری چیز ها رو تست کنی تا از سلامت لپ تاپ مطمئن بشی.
شما ویندوز 7 رو با کرک درست genuine کن حتی آپدیتش هم کنی هیچ چیش نمیشه.
خدمت تمامی دوستانی که لپتاپ Dell Inspiron n5010 رو خریداری عرض کنم که برای بنده سی دی دریوارهای این لپتاپ به طور اورجینال در کارتن پلمپ شده دستگاه وجود داشت و به زودی براتون آپلود میکنم و همینجا واستون قرار میدم که دانلود بفرمایید...
محتوای سی دی :
ati vga
bluetooth
DELL QUICK SET
INTEL CHIPSET
INTEL VGA
wlan
سلام.
عزیزان اینجا من بارها دیدم که دوستان از رمشون شکایت داشتن که چرا رم 5010 رو به اسمه 1333 مگاهرتز می خرند اما وقتی میان با نرم افزار چک می کنن می بینن نوشته 1066 مگاهرتز.خواستم دلیلشو خدمتتون بگم:
طبق جستجو هایی که تو وب کردم متوجه شدم که core i5 فرکانس های 1066 مگاهرتز رو ساپورت می کنه اما باید توجه کرد که این سی پی یو فناوری Turbo Boost رو ساپورت می کنه.
فناوری Turbo Boost می تونه افزایش فرکانس 133 مگاهرتز روی هر هسته ایجاد کنه (core i5 شامل 4 هسته است که فقط 2 تاش واقعیه و فناوری Turbo Boost فقط افزایش فرکانس رو روی هسته های واقعی انجام می ده)
با این وجود پس با این فناوری 2 ضربدر 133 یعنی 266 مگاهرتز فرکانس اضافی رو شامل می شه.که اگه 266 رو با 1066 جمع کنید می شه 1332 مگاهرتز. یعنی همونی که شما انتظارشو داشتین.
(اون 1 مگاهرتز دیگه نمی دونم چی شده.شوخی کردم.بر اساسه اینکه core i5 شما چه نوعی باشه افزایش فرکانس متفاوته.مثلا 460M یا 480M یا ... که این 133 واسه 700M هستش)
پس نگران نباشید که فروشنده رمتونو عوض کرده.در واقع اون نرم افزارایی که نصب کردید قابلیت نشون دادن فرکانس تقویت شده توسط فناوری Turbo Boost رو ندارند.
Last edited by sina.belyad; 12-02-2011 at 19:13.
شما اولین نفری هستین که میگین CD درایور به صورت پلمپ با لپ تاپ بود.
دمت گرم بزار واسه دانلود.ممنون
لپ تاپ من مشکل اول رو نداره و به هیچ وجه شل نیست
وایرلس هم در همین تاپیک مشخص شده که معمولا مشکل از ویندوزیه که استفاده میکنید و بهتره یک ویندوز دیگه و ترجیحا 64 بیت تهیه کنید ، البته من چون از وایرلس استفاده نمی کنم این مورد رو مطمئن نیستماما مشکل دوسنان از این طریق رفع شد
مشکل 3 رو برا منم داره اما یه 5010 دیگه دیدم که باتریش رو بسختی میشد درآورد و اونموقع بود که گفتم برا من مشکلی ندارهآحه اگه زیاد محکم باشه بدنه رو خراش میده(توضیح اینکه باتریه اون 5010 گمونم با ساپورت سنتر ، سانیو نشون میداد)
این مورد آخرم بعید میدونم اینطور باشه، مطمئنی؟
Last edited by sheytoon001; 12-02-2011 at 20:06.
ویندوز اورجینال نصب کنه؟ فکر نمیکنم ویندوز اورجینال اینقدر ارزون باشه
اونم که روی لپ تاپه دلیل ارزونیش چیز دیگست
به نظر من یه ویندوز کرک شده نصب کن و آپدیتش رو خاموش کن، دیگه مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
مدل گرافیک مشخص نشده
ATI RADEON HD 5470 1G
ATI RADEON HD 550v 1G
ATI RADEON HD 5650 1G
1024MB=1GB
1.کجاش لقه؟ من چند روز پیش داشتم به همین فکر می کردم که چه طور حتی مونیتور رو کامل باز می کنی یه ذره هم نمی لرزه.واقعا خیلی خوب ساختن لولا هاشو.
2.من از فردایی که این لپ تاپ رو خریدم همیشه به وایرلس دانشکده وصل شدم.الانم فکر کنم 2 یا 3 ماهی هست که گذشته تا حالا با این مشکل مواجه نشدم.خیلی راحت وصل می شه و وصل هم می مونه.
3.باتریش خیلی نرم جا می خوره خیلی نرم هم در می یاد.مگه باید چقدر سفت باشه؟ اصولا باتری باید طوری در جای خودش قرار بگیره که نه در آوردنش سخت باشه نه جا زدنش. که 5010 هم همین طوره.
من شک دارم لپ تاپ شما نو باشه. ضربه ای چیزی نخورده؟
منم که خدمتتون گفتم دی وی دی اورجینال روی دستگاه منم بود
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
قیمت لپتاپ با ویندوز فابریکش! (نه اینکه خود یارو واسه آدم نصب کنه ها) وقتی بار اول روشن میشه خودش ویندوز داره 80 هزار تومن از بدون ویندوزش گرونتره.
در حالی که قیمت یک ویندوز اصل حدود 200 هزار تومانه
دلیل ارزونیشم اینه که یک کمپانی داره اونو میفروشه و به دلیل عرضه ی عمده قیمتش میاد پایین![]()
سلام
منم امروز یه 5010 با گارانتی زیگورات و کانفیگ زیر خریدم 870 (شهرستان)
i5- 500 7200 rpm - 4 GB Ram--ATI 5650
سرویس تگ هم خودش چک کرد و یه پرینت بهم داد که با مشخصاتی که توی کارت گارانتیش بود یکی بود
Last edited by rythm; 12-02-2011 at 21:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)