میتونید اون قسمتی رو که yp ها رو توی معادله گذاشتین رو یکم بیشتر توضیح بدین ؟
آخه من هرجوری مشتق اول و دوم رو حساب میکنم و توی معادله قرار میدم همه با هم ساده میشن :
و اون قسمتی رو که هم ذکر کردم و متوجه نشدم چطور جوابش بدست اومد .
میتونید اون قسمتی رو که yp ها رو توی معادله گذاشتین رو یکم بیشتر توضیح بدین ؟
آخه من هرجوری مشتق اول و دوم رو حساب میکنم و توی معادله قرار میدم همه با هم ساده میشن :
و اون قسمتی رو که هم ذکر کردم و متوجه نشدم چطور جوابش بدست اومد .
Last edited by Paradise_human; 10-05-2010 at 01:38.
سلام به همگی
استاد ما یه تحقیق داده درباره روش های حل عددی 0=(f(x می خواستم ببینم کسی تا حالا اینموضوع رو بررسی کرده یا نه؟
ممنون
تقريباً تمام كتابهاي مقدماتي «آناليز عددي» يا «محاسبات عددي» اين مبحــث رو دارن.
اينجا لينك دانلود فصل سوم كتاب «الگوريتمهاي عددي» نوشتهي ای.وی.کریش نامورتی و اس. کی .سن و ترجمهي دکتر فائزه توتونیان و دکتر ابوالقاسم بزرگ نیا قرار داده شده كه در مورد اين موضوع بحث ميكنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون بابت جوابتون
اگه میتونید چند تا کتابرو بزارید تا بتونم تحقیقمو کامل کنم
بازم ممنون
راست میگین. اشتباه ازمنه. تو منفی و مثبت ها اشتباه کرده بودم. این که همه اش با همدیگه ساده میشه یعنی باید جمله x به توان دو رو هم به فرض اولیه مون اضافه کنیم. الان فرصت زیادی برای تایپ ندارم. ان شاء ا... سعی می کنم تا آخر امروز براتون جوابشو به طور مفصل بذارم.
موفق باشین.
javad gol عزیز
با توجه به این که تقريباً تمام كتابهاي مقدماتي «آناليز عددي» يا «محاسبات عددي» اين مبحــث رو دارن، اگه شما یه سری به کتابخونه بزنی و دنبال این کتابها بگردی خیلی راحت میتونی مطالب کامل و خوبی رو پیدا کنی.
سلام به دوستان عزیز
من این ترم ساختمان گسسته بر داشتم می خواستم بببینم کسی مقاله ای جزوه ای چیزی نداره که بخونیم یاد بگیریم من تو فصل اول که برای اثبات گزاره ها بدون جدول گیر کردم ، به روش استنتاج و غیره ( قیاس تعدی ، قیاس استثنایی و ... )
ممنون می شم کمک کنید
با تشکر
که این هم به تناقض میرسه. پس باید جمله ی x به توان 3 رو هم در نظر بگیریم:
موفق باشین.
استاد چه درسی؟
آخه توی درسی مثل محاسبات عددی، کلا یک مبحث خیلی گنده برای حل همین معادلاته.
شما هر کتابی که مربوط به محاسبات عددی میشه رو مطالعه کنید، این مبحث رو داره.
سلام دوستان
من برای پروژه ی آمار نیاز به تعیین واریانس و انحراف معیار دارم.اون ها رو حساب کردم.بعدش باید نمودار ها رو تفسیر کنم.حالا این واریانس و انحراف معیار چه تاثیری بر نمودار ها دارند؟زیادخوبه یا کم باشه؟کلا اگه یه توضیحی به زبان ساده بدید ممنون میشم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)