ولي خيلي زودتر از اوني كه فكر ميكني راه مي افتي و عادت ميكني
در هر صورت ميتوني به راحتي رام گوشيتو عوض كني فكر كنم درست بشه
ماشاالله كلي رام مام رسمي براش اومده
مثل گوشياي شركتاي ديگه نيست كه با اومدن يه رام اونم غير رسمي بعد از دو سال تو بوقش كنن
ولي خيلي زودتر از اوني كه فكر ميكني راه مي افتي و عادت ميكني
در هر صورت ميتوني به راحتي رام گوشيتو عوض كني فكر كنم درست بشه
ماشاالله كلي رام مام رسمي براش اومده
مثل گوشياي شركتاي ديگه نيست كه با اومدن يه رام اونم غير رسمي بعد از دو سال تو بوقش كنن
از وقتي به جديدترين رام رسمي فارسي فلش كردم موزيك روشن شدن و خاموش شدن گوشي قطع شده مشكل چيه
سلام سلام ببخشين من عجله دارم يک راست امدم خدمت خودتون بی زحمت قيمت امروز گلکسی 16 گيگ رو ميخوام بدون گارانتی
با گارانتی هم خدا رحمتش کنه
باسلام.یه سوال خیلی فوری............
من فردا میخوام برم بگیرم....بدون گارانتی...دو تا سوال داشتم...
1.مشکل دانلودینگ رو چه جوری تست کنم.؟؟
2.از کجا بفهم گوشی کارکرده نیست؟
ممنون
سالام
میگم دوستان این گوشی ما وقتی هنگ میکنه فقط راهش اینه که باتری رو دربیاریم دوباره بزنیم سر جاش ؟ من به جز این هرکاری میکنم درست نمیشه , شما راه بهتری دارید ؟ (روش من آبروریزی همخصوصا جلو فامیل , میگن 700 پول گوشی دادی جلو همه دلو رودش رو بریزی بیرون؟
)
پ.ن :سرم شلوغه وگرنه باید رامم رو عوض کنم این رام ه کلا قاطی کرده نمیدونم چرا , قبلا اصلا هنگ ندیده بودم من از گوشیم !
------------------------
16 بدون گارانتی 710 هزار تومن (من یک ماه و نیم پیش گرفتم 720 تومنعجب افت قیمتی واقعا ! )
من که وقتی رام های Spike رو میریزم این صدا حذف شده (فک کنم به دست خود کوکر) هیچ اهمیتی هم برا من نداره , حالا شما نگرانید(!) از این موضوع یا می خواید حتما داشته باشید این صدا رو ؟
1- گوشی رو خواموش کن دکمه ی Volume پایین رو بگیر , حالا Home , حالا روشن کن اگه رفت به صفحه ای که یه ربات سبز رنگ نشون میده که بیل دستشه یعنی مشکل دانلودینگ نداره اگه نرفت اون صفحه و عادی روشن شد مشکل داره (مال من این مشکل رو داشت ولی بدون هیچ نگرانی خریدم و تا رسیدم خونه سه سوته وصلش کردم به PC و درستش کردم , خیلی سادست درست کردنش)
2- والله بدون گارانتی بخری اکثرا جعبه هاش باز شدن ! مال من هم بدون گارانتی بود که باز شده بود جعبه اش ولی یا از جای مطمعنی بخر یا خودت قشنگ نیگاه کن روی گوشی رو اگه کار کرده باشه اون برچسب روی صفحه نمایش کنارهاش کنده شدن از صفحه یا زیر برچسبش گرد و غبار وجود داره , آخه توضیح دادنی نیست گوشی کارکرده از قیافش معلومه , وقتی جعبه گوشی رو آورد خودت جعبه رو وا کن و گوشی رو بردار و دقیق نیگاش کن , گوشی رو هم روشن کردی نیگاه کن تو حافظه ی داخلیش آهنگ ساسی مانکن نباشه![]()
Last edited by Atropates; 05-12-2010 at 06:02.
میگم دوستان این گوشی ما وقتی هنگ میکنه فقط راهش اینه که باتری رو دربیاریم دوباره بزنیم سر جاش ؟ من به جز این هرکاری میکنم درست نمیشه , شما راه بهتری دارید ؟ (روش من آبروریزی همخصوصا جلو فامیل , میگن 700 پول گوشی دادی جلو همه دلو رودش رو بریزی بیرون؟
)
همون رام رو عوض باید بکنی دیگه!!!متاسافنه رام های کوکر ها پایداریشون گاهی زیر سوال میره !!!
رام های spike رو استفاه کردین؟! میشه رد مورد این پایداری در سایر نسخه ها توضیح بدین؟
دوستان من می خوام این گوشی رو بخرم کسی آشنا سراغ داره که بهم نندازنمرسی
اولا كه گوشي شما در خز نشدن گالكسي در جامعه كمك شاياني ميكنه با اين سيستم بيرون ريختن دل و روده
ولي به نظر من زودتر رامتو عوض كن چون اينجوري پيش بره ممكنه برات مشكل سخت افزاري پيش بياد
منظورم در باتريه
دوستانی که مشکل هنگ کردن دارن یه Task killer نصب کنن و هر بار بعد از اتمام کار رام رو خالی کنن تا هنگ نکنه.واسه من 1 بارم هنگ نکرده.
من هم تعجب ميكنم
گوشي من هم دريغ از ثانيه اي هنك
شكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)