سلام..
این مشکل روی ورژن های قبلی کایز وجود داشت..
اخرین ورژن رو از خود samsungapps دانلود کن و نصب کن.
خودم دارم استفاده میکنم هنگ نمیکنه ولی ورژن های قبلی کمی هنگ داشت.![]()
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام..
این مشکل روی ورژن های قبلی کایز وجود داشت..
اخرین ورژن رو از خود samsungapps دانلود کن و نصب کن.
خودم دارم استفاده میکنم هنگ نمیکنه ولی ورژن های قبلی کمی هنگ داشت.![]()
از توی خود Samsungapp دانلود کنم Kies رو؟!
من امروز از توی سایت سامسونگ آخرین Kies رو دانلود کردم دیگه!
ماله منم وقتی میرفتم تو کیز هنگ میکرد.
ورژن 2.0.0.11032 دانلود کردم حل شد.
سلام.
باید از اینجا دانلود کنید
ببینید مال شما دقیقا همینه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مال من هم دقیقا همین هست
بله دقیقا" همینه. حالا من برای اطمینان این رو هم الان از این لینکی که دادین گرفتم و نصب کردم ولی باز همونطوره.
احتمالا" مشکل از ویندوزمه. حالا این زیاد مهم نیست واسم چون من همه برنامه هامو از توی خود گوشی دانلود می کنم. فقط می خواستم ببینم چرا اینطور شده!
Last edited by reza_17173; 27-06-2011 at 17:08.
سلام دوستان
میخواستم بدونم من چجوری میتونم New voice mail massage امو چک کنم ، الان چندتا از دوستام برام پیغام گذاشتن و یک شکل نوار کاست هم در بالای گوشی ظاهر شده ولی من نمیدونم از کجا باید برم چکش کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید (گوشیم wave 1)
موفق و پیروز باشید
دوست عزیزم
برای رفتن به این بخش ابتدا وارد بخش مسیجهات شو
و بعد قسمت بالای اون رو که فولدر ها رو مشخص کرده مثل inbox و sent رو به سمت چپ بکش تا به این زبانه برسی و
پیام هاتو ببینی
سلام دوستان
SamFirmware امروز رام S8500XXKF2 : Bada 1.2 رو برای گوشی ویو عرضه کرده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من ويو خود را پس از نصب كيس آپديت نتوانستم به كيس بشناسانم و چند بار هم آن اينستال و مجدد نصب كردم درايورش رو هم نصب كردم و لي نشناخت و مي گويد درايور مودم mtp نصب صحيح نمي شود شايد دليلش همين باشد لطفا راهنمايي كنيد
2- از طريق بلوتوث گوشي را مي شناسد اما وارد سامسونگ اپز نمي شود و مي گويد بعدا مراجعه كنيد
ممنون
سلام بچه ها..دوستانی که این گوشی رو دارند لطف کنند مزایا و مشکلات این گوشی رو به من و امثال من که میخوان گوش رو برای کسی بخرند بگویند ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)