تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 279 از 645 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز شرکت های صبا انلاین،تهران نت همه نمایندگی صبا نت هستند. پس هر سه یکی هستند. بهتر از خود مرکز بگیری
    هیاهو مستقل. دست کمی از صبا نداره البته من هیچ تستی رو این نداشتم. ولی قیمتها که یکی.

ممنون . کسی از هیاهو اطلاعات بیشتری نداره ؟ آخه تو سایتش که زده مودم را امانی میده تا وقتی قرارداد فسق شه ! شرکت صبانت هم این کارو می کنه ؟ یا باید حتما مودم رو خرید ؟

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آیا هر شرکت dns مخصوص به خودش رو داره ؟

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آیا هر شرکت dns مخصوص به خودش رو داره ؟
    هر شرکتی داره ولی مهم نیست که شما از کدوم استفاده میکنی. من از همشون استفاده میکنم. بستگی داره کدوم کارم رو راه بندازه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون . کسی از هیاهو اطلاعات بیشتری نداره ؟ آخه تو سایتش که زده مودم را امانی میده تا وقتی قرارداد فسق شه ! شرکت صبانت هم این کارو می کنه ؟ یا باید حتما مودم رو خرید ؟

دوست عزیز نمایندگی صبا آنلاین مودم به صورت امانی میده.البته باید شارژ چند ماه انجام بدی. در غیر اینصورت باید بخری.

اگه خواستی بخری بهتره خودت سرب به بازار بزنی با صرفه تر مطمئن باش

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که با صبا مشکل دارن بهتره همگی با پشتیبانی تماس بگیرن. الان ساعت 22:48 با پشتیبانی تماس گرفتم و ادعا میکنه هیچ مشکلی وجود نداره. ولی امروز فرد اسدی که مشکل داشتو اینجوری که معلوم تو مخابراتهای دیگه هم مشکل پیدا شده . بهتره همه کسانی که مشکل دارن تماس بگیرن چون در غیر انصورت وقتی ببین صدای کسی در نماید. همینجوری ولش میکنند. دانلود 50 کجا و 5 کجا

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این هم یک نمونه dns اسیاتک
    85.198.0.14
    192.9.9.3

در ضمن شما dns هر شرکتی می تونید استفاده کنید.. در بالا صبا و در اینجا آسیاتک و در آدرسی که دادم آمریکا
    اقا dns اصل كارش چيه؟؟؟ مال من اسياتك هستش فرق داره. راستي اين ip مودم من مدتي بودش كه ميگفت وجود داره هي به من اخطار ميدادش ولي ميتونستم اينترنت وصل كنم الان مدتي هستش اخزار نميده. مودم من ZTE ZXDSL 831 هستش كه صبانت داده بودش آي پي كه گفته بود 10 بودش بزارم الان از اسيا استفاده ميكنم گذاشتم رو 2 ولي خوب رو 10 ميزارم ديگه ست نميشه اين از چيه؟؟ بقيه كاربراي اين مودم هم آي پي رو عوض كن نميشه كه اتوماتيك ميزارم وصل نميشه خودش يه آي پي انتخاب كنه بزاره بايد اينجوري باشه تا تداخل ايجاد نكنه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستانی که با صبا مشکل دارن بهتره همگی با پشتیبانی تماس بگیرن. الان ساعت 22:48 با پشتیبانی تماس گرفتم و ادعا میکنه هیچ مشکلی وجود نداره. ولی امروز فرد اسدی که مشکل داشتو اینجوری که معلوم تو مخابراتهای دیگه هم مشکل پیدا شده . بهتره همه کسانی که مشکل دارن تماس بگیرن چون در غیر انصورت وقتی ببین صدای کسی در نماید. همینجوری ولش میکنند. دانلود 50 کجا و 5 کجا
    دوست عزيز شما فرد اسدي هستي ؟؟؟ كجاش هستي؟؟؟ من حميد صالحي هستم الان اسيا دارم كه 128 هيچ فرقي با 64 نداره رفتم 64 گرفتم الكي 2 بار 128 گرفتم الان شما صبا داري چطوره سرعتش؟؟؟ خوبه؟؟ سرعت دانلود رو چند هستش ثابت؟؟؟؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما فرد اسدي هستي ؟؟؟ كجاش هستي؟؟؟ من حميد صالحي هستم الان اسيا دارم كه 128 هيچ فرقي با 64 نداره رفتم 64 گرفتم الكي 2 بار 128 گرفتم الان شما صبا داري چطوره سرعتش؟؟؟ خوبه؟؟ سرعت دانلود رو چند هستش ثابت؟؟؟؟

ممنونم
    در منطقه فرد اسدی از صبا استفاده میکنم امادر منزل از آسیاتک.از هر دو راضی هستم.بله سرعت خوبی داره دانلودش رو 50 میچرخه.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا dns اصل كارش چيه؟؟؟ مال من اسياتك هستش فرق داره. راستي اين ip مودم من مدتي بودش كه ميگفت وجود داره هي به من اخطار ميدادش ولي ميتونستم اينترنت وصل كنم الان مدتي هستش اخزار نميده. مودم من ZTE ZXDSL 831 هستش كه صبانت داده بودش آي پي كه گفته بود 10 بودش بزارم الان از اسيا استفاده ميكنم گذاشتم رو 2 ولي خوب رو 10 ميزارم ديگه ست نميشه اين از چيه؟؟ بقيه كاربراي اين مودم هم آي پي رو عوض كن نميشه كه اتوماتيك ميزارم وصل نميشه خودش يه آي پي انتخاب كنه بزاره بايد اينجوري باشه تا تداخل ايجاد نكنه
    کار dns پیدا کردن آدرس . شما امکان داره تو بعضی سایتها که میری باز نشه با این کخ مطمئنی سایت وجود داره. دی ان اس این کمک رو به شما میکنه که آدرس سایت رو پیدا کنی. حالا حتما یک مقاله درباره دی ان اس خواهم گذاشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه darya_Sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یعنی اینجا کسی از شرکت هیاهو Adsl نگرفته ؟ اگه کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا راهنمایی کنه که هیاهو بهتره یا صبا نت ؟ من اگه بخوام مودم امانی بگیرم بهتره از هیاهو بگیرم با صبا آنلاین ؟ ؟ ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •