ممنون . کسی از هیاهو اطلاعات بیشتری نداره ؟ آخه تو سایتش که زده مودم را امانی میده تا وقتی قرارداد فسق شه ! شرکت صبانت هم این کارو می کنه ؟ یا باید حتما مودم رو خرید ؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
ممنون . کسی از هیاهو اطلاعات بیشتری نداره ؟ آخه تو سایتش که زده مودم را امانی میده تا وقتی قرارداد فسق شه ! شرکت صبانت هم این کارو می کنه ؟ یا باید حتما مودم رو خرید ؟
آیا هر شرکت dns مخصوص به خودش رو داره ؟
هر شرکتی داره ولی مهم نیست که شما از کدوم استفاده میکنی. من از همشون استفاده میکنم. بستگی داره کدوم کارم رو راه بندازه
دوست عزیز نمایندگی صبا آنلاین مودم به صورت امانی میده.البته باید شارژ چند ماه انجام بدی. در غیر اینصورت باید بخری.
اگه خواستی بخری بهتره خودت سرب به بازار بزنی با صرفه تر مطمئن باش
دوستانی که با صبا مشکل دارن بهتره همگی با پشتیبانی تماس بگیرن. الان ساعت 22:48 با پشتیبانی تماس گرفتم و ادعا میکنه هیچ مشکلی وجود نداره. ولی امروز فرد اسدی که مشکل داشتو اینجوری که معلوم تو مخابراتهای دیگه هم مشکل پیدا شده . بهتره همه کسانی که مشکل دارن تماس بگیرن چون در غیر انصورت وقتی ببین صدای کسی در نماید. همینجوری ولش میکنند. دانلود 50 کجا و 5 کجا
اقا dns اصل كارش چيه؟؟؟ مال من اسياتك هستش فرق داره. راستي اين ip مودم من مدتي بودش كه ميگفت وجود داره هي به من اخطار ميدادش ولي ميتونستم اينترنت وصل كنم الان مدتي هستش اخزار نميده. مودم من ZTE ZXDSL 831 هستش كه صبانت داده بودش آي پي كه گفته بود 10 بودش بزارم الان از اسيا استفاده ميكنم گذاشتم رو 2 ولي خوب رو 10 ميزارم ديگه ست نميشه اين از چيه؟؟ بقيه كاربراي اين مودم هم آي پي رو عوض كن نميشه كه اتوماتيك ميزارم وصل نميشه خودش يه آي پي انتخاب كنه بزاره بايد اينجوري باشه تا تداخل ايجاد نكنه
دوست عزيز شما فرد اسدي هستي ؟؟؟ كجاش هستي؟؟؟ من حميد صالحي هستم الان اسيا دارم كه 128 هيچ فرقي با 64 نداره رفتم 64 گرفتم الكي 2 بار 128 گرفتم الان شما صبا داري چطوره سرعتش؟؟؟ خوبه؟؟ سرعت دانلود رو چند هستش ثابت؟؟؟؟
ممنونم
در منطقه فرد اسدی از صبا استفاده میکنم امادر منزل از آسیاتک.از هر دو راضی هستم.بله سرعت خوبی داره دانلودش رو 50 میچرخه.
کار dns پیدا کردن آدرس . شما امکان داره تو بعضی سایتها که میری باز نشه با این کخ مطمئنی سایت وجود داره. دی ان اس این کمک رو به شما میکنه که آدرس سایت رو پیدا کنی. حالا حتما یک مقاله درباره دی ان اس خواهم گذاشت.
یعنی اینجا کسی از شرکت هیاهو Adsl نگرفته ؟ اگه کسی اطلاعات بیشتری داره لطفا راهنمایی کنه که هیاهو بهتره یا صبا نت ؟ من اگه بخوام مودم امانی بگیرم بهتره از هیاهو بگیرم با صبا آنلاین ؟ ؟ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)