سلام
آره حامد جان شما بازیتو انجام بده و سیوشو توی تاپیک بزار .
سلام
آره حامد جان شما بازیتو انجام بده و سیوشو توی تاپیک بزار .
سلم به همه ي دوستان
حسين به مسنجر هم يه سري بزن !
من ديشب خواستم بيام تو سايت ولي سايت برام باز نميشد چندين بار هم امتحان كردم براي همين تو يا هو مسنجر براي حسين سيو بازي رو فرستادم ولي انگار به اونجا سر نزده
در كل ببخشيد بابت دير كرد
راستي حسين اون تركيب رو من اشتباه گذاشتم
فعلا نزارش تا تركيب اصلي رو بازرم اون ماله يه بخش ديگه بود اشتباه شد
حالا كه بچه ها سيو كردن من چيكار كنم !!!
مثلا عادل كه بازي هاشو انجام داده ؟؟
حسين بگو من چيكار كنم ؟
ممنون
ويرايش ...
Last edited by CATALONIA; 07-03-2010 at 19:01.
ويرايش ....
Last edited by CATALONIA; 07-03-2010 at 19:01.
شهاب جان شما باید چند تا بازیتو مجدد انجام بدی ( مقصر کسی نیست چون سیو بازیو توی تاپپیک نذاشتی ) حالا برات بد هم نشد من کمی تیمتو قویتر میکنم و آپشن فایلو برات میفرستم . عادل هم سیو بازیو درست آپلود کرده الان حامد داره با سیو بازی عادل بازیشو انجام میده .
پس اولا شما پستهای قبلیتو ویرایش کن تا بچه ها به اشتباه نیفتن و دوم اینکه این آپشن فایلو بگیر و جایگزین آپشن فایل قبلیت کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 4039; 07-03-2010 at 17:13.
حسین جان بازیمو انجام دادم
رم 4 - لیون 1
بازی خیلی خوبی بود یعنی لیون چیزی واسه گفتن نداشت
گلهامو این بازیکنا زدن: کویت - تونی - ریسه - بریگی
در حالی که خیلی از بازیکنا رو نداشتم و تا جای کمبود بازیکن پیشرفت که مجبور شدم پست بازیمو بر حسب بازیکنان موجود تغییر بدم همه ی 4 گلم رو هم تو نیمه اول زدم
اگه آمارو نگاه کنین برتری 100% با من بوده با 24 شوت
اینم لینک سیو بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایولا بابا حامد احتمالا یک آپشن فایل دیگه رو اشتباها بجای آپشن فایل مسابقات توی پوشه سیو کپی نکردی ؟
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
منم الان میرم بازیمو انجام بدم .
باشه ممنون
حتما اشتباه از من بوده
معذرت ميخوام
حالا شما هم برو بازيت رو انجام بده بعدش من با سيو شما برم بازي كنم
ممنون
آقایون اساتید لطفا یک آموزش کلی برای کسانی که بلد نیستند شبکه بازی کنند (خودمو میگم ) بزارند تا ما هم بتونیم تو مسابقه شرکت کنیم ممنون
محمد شما توی بخش line up گزینه 2 رو انتخاب نکردی به همین خاطر کامپیوتر بهترین بازیکناتو برای این بازی انتخاب نکرده من چیکار کنم با همین فرم بازی کنم یا میخوای تغییرش بدی ؟
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------
هاشم جان ما آنلاین بازی نمیکنیم بچه ها بازیشونو توی کامپیوتر خودشون انجام میدن فعلا سیوشو برای بقیه میفرستن تا بقیه هم بتونن بازیشونو انجام بدن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)