شما بهتره مدل ۳۷۱ رو بگیرید که ۱۵ اینچی ه و کانفیگ مناسبی داره، حتی برای کارهای تخصصی هم کم نمیاره.
قیمتش هم در حد بودجه تون ه.
در مورد گارانتی هم بالا توضیح دادم
پیروز و سربلند باشید
شما بهتره مدل ۳۷۱ رو بگیرید که ۱۵ اینچی ه و کانفیگ مناسبی داره، حتی برای کارهای تخصصی هم کم نمیاره.
قیمتش هم در حد بودجه تون ه.
در مورد گارانتی هم بالا توضیح دادم
پیروز و سربلند باشید
متشکرم دوست عزیزمتاسفانه قیمت جدید ندارم اما آخرین قیمتی که دارم مربوط به مدل ۵۰۳ برای ۲ هفته پیش ه ۱۸۸۰ پس قیمت شما واقعا خوبه. فردا پاساژ پایتخت تعطیل ه اما پس فردا اگه بخواهید میتونم یه قیمت معتبر بهتون اعلام کنم.
من عجله ندارم اگر قیمت جدید تر لطف کنید خیلی خیلی عالی میشه.
نظر منطقی ای هست. بالاخره این گارانتی ها هم که با خود اپل در تماس نیستن. تعمیر کردن کارای اپل هم کار اینا نیست. کاملا درسته.نه با گارانتی اصلا نخرید چون اصلا بدرد نمیخوره و پولتون رو توی جیب فروشنده میریزید( ببخشید یکم رک گفتم ) محصولات اپل هیچ ساپورتی از طرف کمپانی اپل در ایران نمیشن و این گارانتی ها بی فایده اند.
ممنون
سلام
قصد خرید لپ تاپ اپل 347 دارم
لپ تاپ خودم Asus N61JV که صفحه نمایشش به دلیل رفلکس زیاد و زاویه دید کمتر اذیتم می کنه
می خواستم بدونم لپ تاپ اپل 374 به دلیل glossy بودن این ایرادو داره ؟ زاویه دیدش چجوریه ؟
یه سوال دیگه داشتم من از وایرلس برای اینترنت استفاده می کنم
تو محیط مک میشه کانکت وایرلس درست کرد ؟
سلام
من قصد خرید لپ تاپ دارم با بودجه زیره 2000000
واسه نرم افزار های مهندسی و گاهی اوقات بازی
میشه رو مک حساب باز کرد؟
لطفا راهنماییم کنید
مرسی
البته asus n61 بجز اون دو ایرادی که گفتم واقعا حرف نداره و اگه لپ تاپ اپل 374 رو نمی دیدم فکر عوض کردنشو نمی کردم
سلام لپ تاپ های اپل از لحاظ کیفیت تصویر بهتریند و بعد از اون سونی ولی مطمئن باش 374 عالیه .فقط مانیتورش 13 اینچ اگه فقط واسه مک میخای حرف نداره .
چند وقتی به خاطر امتحانات کم رنگ بودیم ایشالله فعالیت باز شروع میشه.
با تشکر : محمدرضا
Last edited by taban341; 27-01-2011 at 15:48.
سلام...
من میخوام mc374 بخرم . چندتا سوال داشتم.
تا اینجایی که من میدونم باطری اپل بیرون نمیاد، اگه من بخوام تو خونه باهاش کارکنم دیگه احتیاجی به باطری ندارم ، چطوری وقتی به آداپتور وصل میکنم مسیر باطری روی قطع کنم که بیخودی شارژ و دشارژ نشه؟
مدل های mb با mc چه تفاوتی دارن؟
سلام به دوستان عزیزم !
من میخوام یه مک بگیرم . یه hp dv6-3174se دارم که برای دانلود های شبانه روزی و بازی و اتوکد و .... ازش استفاده میکنم و ویندوز 7 رو هم روش دارم پس منظورم اینه که مک رو برا بازی و تا صبح روشن گذاشتن و نرم افزارهای سنگین نمیخوام . بیشتر کارم :
1- تجربه mac osx
2- برنامه نویسی حرفه ای ios هم برا آیفون و هم آیپد ( پس فکر میکنم 11 اینچ ایر منتفیه ) .
3- قابلیت حمل و همیشه با من بودن بالا ( البته بنده یا سوار دو چرخه ام و یا با ماشین شخصی ) . پیاده کمتر ( با توجه به مورد 2 و 5 حتما باید بین 13 و 11 اینچ مدل 13 اینچ رو انتخاب کنم ) .
4- دوام باطری هرچی بالاتر بهتر .
5- خواند ساعتها مقاله به زبان انگلیسی و فارسی در اینترنت ( شفافیت و وضوح تصویر برای خواندن مطالب در اینترنت بالا باشه . فکر میکنم 11 اینچ ایر منتفیه ) .
6- داشتن حداقل ویندوز xp بدون مشکل دیر بالا امدن و مشکلات جانبی مثلا در صدا و نور صفحه و ... (چون شنیدم فعلا دوستان با بوت کمپ و ویندوز 7 مشکلاتی دارن ) . انتظارم از ویندوز xp فقط و فقط استفاده از آفیس 2007 بصورت آماتور و جابجایی صدا و تصویر و اسناد توسط dvd و usb و پرینت گرفتن ( کارهای سبک اداری) .
7- وجود درایو نوری برام خیلی مهم نیست چون یه اکسترنال دارم ( البته ال جی هستش و نمیدونم به مک میخوره یا نه ؟!) .
8- استفاده از آیتونز برای سینک آیفون 4 و آیپدم . ( میخوام آیتونز رو از روی وین 7 پاک کنم و فقط روی مک داشته باشم ) .
ازهمه موارد اولویت دار تر مورد شماره 2 هستش . پس اولویتهام به ترتیب شماره نیست و موردهای 2 و 5 و 6 باید لحاظ بشه .
از همه مهمتر بودجه حال حاضر بنده تا سقف 2 میلیون هستش و نه حتی 1000 تومن بیشتر .
خودم بین مک بوک پرو مدلهای 375 و 374 با توجه به خواسته هام 374 رو ترجیح میدم ولی بین انتخاب مک بوک پرو و مک بوک ایر 503موندم .
این هفته میخوام بیام تهران بخرم و 3 جا مد نظرم هست و اونم اول اپل ایران و بعد الماس و بعد نقش هستش . البته منتظر نظرات و تجارب شما از گارانتیهای مختلف هستم . کوچیک همه عزیزان ! به سود و یا به ضررم ترجیح میدم تا با گارانتی بگیرم . پس موضوع بدون گارانتی رو منتفی بدونین .
فروشگاه چاره خرید اینترنتی هم داره و با گارانتیه سیما رایانه که 12 بیمه ایران رو داره میفروشه . حقیقتش برای من به تهران اومدن با توجه به شغلم یه کم سخته پس نظرتون چیه اگه پول رو براشون واریز کنم تا با تیپاکس برام بفرستن .
فقط دوستان خواهشا لطف کنن و اگه ممکنه سریعتر پاسخ منو بدن که پدر لپتاپ قبلیم رو درآوردم ازبس که روش هکینتاش نصب کردم و تا این hp رو هم باطل نکرده مک رو به خودم برسونم .
ضمنا دوتا سوال دیگه با شرمندگی :
برای اینکه روش خط و خش و ... نیفته میخوام براش شیلد زگ سفارش بدم و از اونجاییکه شنیدم اپل از بدنه خنک میشه وجود یه لایه پلاستیک تحت نام محافظ جلوی این تبادل حرارتی رو نمیگیره ؟ چون این محافظ زگ سه تیکه هستش و روی لید کامل و رو جای دست در اطراف تراک پد و زیر دستگاه رو کامل میپوشونه .
این درسته که مک بوک ایر توانایی پشتیبانی از سایتهای فلش رو نداره ؟؟!!
خیلی خیلی ممنون و منتظرم .
Last edited by 184781; 28-01-2011 at 16:23.
بابت راهنماییتون بسیار سپاسگذارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)