تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 1049 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379779 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام

ممنون از ایده ای که دادی....
    من حرفه ای نیستم، اما همین جوری که یه نگاهی به مشخصات اینها انداختم، به نظر میاد بهتره BR2 رو با BR5 ست کنی.... چون دامنه فرکانس هاشون و توان هندلینگ RMS شون به هم نزدیکتره... من خودم صدای مانیتور ادیو رو به جامو ترجیح می دم.... اما ظاهرا خوبی جامو 606 اینه که می تونی براش ساب نخری... در مورد مانیتور آدیو مطمئن نیستم... اگر دوستان با تجربه و وارد هم نظر بدن که خیلی خوب می شه...

ممنون از شما دوست عزیز . BR2 و BR5 رو هم چک کردم اونا هم میتونه گزینه خوبی باشه . اما فکر کنم BR6 و BR1 بیشتر از نظر مشخصات ( چه ظاهری و چه فنی) شبیه به 606 باشه . اما خوب مزیت 606 به نظر من همون سوپر ووفر هاش هستش که به قول شما میشه براش ساب نخرید .

2. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این قیمتی که دوستمون فرمودند قیمت پکیج کامل اونکیو هستش.
    به نظر من این اشتباهه که شما بخوای سنتر و سراند از یک برند دیگه تهیه کنید چون بهرحال سبک صداش با بلندگوهای شما و محدوده فرکانسیش و ... متفاوت هست و به نظرم چیز جالبی از آب در نمیاد.
    شما صبر کنید و هروقت که پول به اندازه کافی داشتید یه پکیج کامل تهیه کنید مناسب با سلیقتون.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------

من خودم با توجه به اینکه صدای جفتشن رو شنیدم صدای جامو رو ترجیح میدم.به نظرم صدای گرم تری نسبت به BR6 داره.
    ممنون رایان جان . در مورد انکیو حق با شماست منم تو اینترنت سرچ کردم دیدم پکیج کاملش هست و با توجه به اینکه من آمپ دارم خیلی برای من مناسب نیست . در مورد سنتر و سراند هم من فکر کردم دیدم بازم حق با شماست . بهتره صبر کنم و یک ست کامل بخرم . فعلا این باندها کاملا جواب نیاز من رو میده .
    در مورد جامو و مانیتور یک سوال داشتم .
    نمایندگی پایونیر برای 819 اسپیکر های مانیتور رو پیشنهاد میکرد و اون مغازه که جامو داشت میگفت که بهتره با آمپ انکیو ست کنی ! حالا یک نکته وجود داره به نظر من ! ممکنه چون نمایندگی پایونیر فقط آمپ پایونیر داره این حرفو میزنه که آمپ خودشو بفروشه و اون مغازه هم چون آمپ انکیو داره میگه که جامو با انکیو بهتر ست میشه که آمپ خودشو بفروشه ! یعنی نمیشه رو پیشنهاداتشون خیلی از نقطه نظر فنی حساب کرد . بیشتر از نقطه نظر سود و فروش فکر جیب خودشونو این جور چیزا این حرف رو زدند.(البته به نظر من اینجوریه ! )
    حالا با توجه به اینکه من آمپ 819 دارم بازم شما جامو رو پیشنهاد میکنی ؟
    شما صدای این دو برند اسپیکر رو با آمپ 819 تست کردی ؟ یا هرکدومو با یک آمپ مختلف شنیدی صداشو ؟
    ممنون از راهنماییهای خوب شما
    Last edited by dara_az; 13-12-2010 at 09:16.

4. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بهترین سینمای خانگی که با v20 جور در بیاد چیه؟هم از نظر فنی و هم فیزیکی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ممنون رایان جان . در مورد انکیو حق با شماست منم تو اینترنت سرچ کردم دیدم پکیج کاملش هست و با توجه به اینکه من آمپ دارم خیلی برای من مناسب نیست . در مورد سنتر و سراند هم من فکر کردم دیدم بازم حق با شماست . بهتره صبر کنم و یک ست کامل بخرم . فعلا این باندها کاملا جواب نیاز من رو میده .
    در مورد جامو و مانیتور یک سوال داشتم .
    نمایندگی پایونیر برای 819 اسپیکر های مانیتور رو پیشنهاد میکرد و اون مغازه که جامو داشت میگفت که بهتره با آمپ انکیو ست کنی ! حالا یک نکته وجود داره به نظر من ! ممکنه چون نمایندگی پایونیر فقط آمپ پایونیر داره این حرفو میزنه که آمپ خودشو بفروشه و اون مغازه هم چون آمپ انکیو داره میگه که جامو با انکیو بهتر ست میشه که آمپ خودشو بفروشه ! یعنی نمیشه رو پیشنهاداتشون خیلی از نقطه نظر فنی حساب کرد . بیشتر از نقطه نظر سود و فروش فکر جیب خودشونو این جور چیزا این حرف رو زدند.(البته به نظر من اینجوریه ! )
    حالا با توجه به اینکه من آمپ 819 دارم بازم شما جامو رو پیشنهاد میکنی ؟
    شما صدای این دو برند اسپیکر رو با آمپ 819 تست کردی ؟ یا هرکدومو با یک آمپ مختلف شنیدی صداشو ؟
    ممنون از راهنماییهای خوب شما
    حرف شما درسته.فروشگاه ها همه به دنبال فروختن جنس خودشون هستن که الیته حق هم دارن چون کارشون فروش اجناسشون هست نه راهنمایی کردن من و شما.
    من صدای جامو رو با onkyo و Marantz شنیدم و تا حالا با پایونیر نشنیدم.به نظر خود من بلندگوهای monitoraudio نیاز به آمپ قوی تری نسبت به Jamo داره.من صدای monitoraudio رو با آمپ yamaha و pioneer شنیدم.با هردوتا آمپ خود جواب می داد ولی با آمپ yamaha صدا کمی زنده تر بود و تو ولوم های بالا هم دیرتر از pioneer دچار شکستگی می شد.
    متاسفانه من نمی تونم دقیق راهنماییتون کنم بهتره از دوستان مجرب تر بپرسید و یا اینکه خودتون برید و از نزدیک تست کنید.

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

بهترین سینمای خانگی که با v20 جور در بیاد چیه؟هم از نظر فنی و هم فیزیکی
    اگر هدفتون اینه که جور در بیاد پس مطمئنا باید یکی از سینماهای خود شرکت پاناسونیک رو تهیه کنید.

7. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این بودجه سینمای جالبی نمیشه پیشنهاد داد.اگر یه سینمای معمولی بخواید می تونم تو این رنج پیشنهادی بدم.ولی برای یه سینمای تقریسبا خوب شما باید حداقل 400 داشته باشید.مثلا 282 پایونیر 420 تومن فکر کنم قیمتشه و سینمای خوبیه تو قیمت خودش.
    یه نکته ای که برام جالبه اینه که اکثراً هزینه بسیار زیادی برای TV می کنند ولی برای سیستم صوتی و پخش حداقل بودجه رو در نظر می گیرند به نظرم اگه تناسب داشته باشه خیلی بهتره.

9. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.pedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تا 450 می خوام یک سینما بخرم به نظر شما چه مدلی بهتر است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

من رفتم فروشگاه راستین (جای دیگه ای بلد نبودم ) گفتم یه سیستم 7.1 که 3D و 1080p 24p ساپرت کنه چی دارید اینو پیشنهاد داد

امپ Pioneer VSX-LX53 گفت 1150000 تومن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باند هم از سری monitoraudio bx با سابش 7.1 دورو بر 1700000 تومن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من برام 7.1 - 3D و 1080p 24pبودنش مهمه نظرتون چیه خوبه بگیرم یا با این هزینه پیشنهاد بهتری دارید

باند هم Cerwin-Vega
    هم داشت خوشگل بود گفت قدرتیه بدردت نمیخره

لتفا راهنماییم کنید تاحالا ازین خریدا نکردم
    میشه خواهش کنم جواب منم بدین ممنون میشم

این خوبه یا نه یا با این هزینه چیز بهتری میتونم بگیرم

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یه نکته ای که برام جالبه اینه که اکثراً هزینه بسیار زیادی برای TV می کنند ولی برای سیستم صوتی و پخش حداقل بودجه رو در نظر می گیرند به نظرم اگه تناسب داشته باشه خیلی بهتره.
    تلويزيون در ايران حالت پوز دادن پيدا كرده!
    يه زماني ضبط هاي چند ديسك اين حالت داشت.

13. 4 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تلويزيون در ايران حالت پوز دادن پيدا كرده!
    يه زماني ضبط هاي چند ديسك اين حالت داشت.
    آخ آخ گفتی داوود جان ! یادمه هرکی ضبط میخرید ملت سریع ازش میپرسیدن چند تا دیسک میخوره ! خلاصه هرکی ضبطش بیشتر دیسک میخورد به قول معروف خفن تر بود !! من که هیچوقت از این ضبط های چند دیسک خوشم نمیومد ! اون موقع هم حدود سال 74 بود فکر کنم یک JVC خریدیم که فقط یک دیسک میخورد و فقط هم CD Audio پخش میکرد . انصافا هم چه کیفیتی داشت . هنوزم که هنوزه بعد این همه سال همه چیش سالمه و مثل روز اول داره کار میکنه . یادش بخیر ! الان که همه چی مصرفی شده ! چند سال باید استفاده کنی بندازی دور !

15. 4 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه خواهش کنم جواب منم بدین ممنون میشم

این خوبه یا نه یا با این هزینه چیز بهتری میتونم بگیرم
    ببینید LX53 آمپ خیلی خوبیه از نظر امکانات و جزو سری LX پایونیر هم هست و شما می تونید در مورد کیفیت ساختش هم مطمئن باشید ولی قیمت بالایی داره و شما باید اونو با هم رده هاش مقایسه کنید. من این مدل رو تست نکردم ولی جناب برزین می گن آمپ های سری LX پایونیر کیفیت تصویر و آپ اسکیل بسیار خوبی دارند و تو موزیک هم خیلی خوبند ولی صدای افکت رو مثلاً به خوبی یاماها پخش نمی کنند.
    در زمینه بلندگو هم که اولاً فکر Cervin Wega رو از سرتون بیرون کنید اصلاً به درد منزل نمی خوره و هیچ ظرافتی توش نیست ضمن اینکه قیمتش هم الکی بالاست.
    کلاً این سیستمی که بهتون پیشنهاد دادن باید تست کنید بعد با یکی دو مدل هم رده مقایسه کنید تا ببینید کدومش براتون جذاب تره و صداش به دلتون می شینه.
    ولی اگه من می خواستم تو این رنج خرید کنم اسپیکر JBL ES90 می گرفتم (اگه گیر می آوردم) با آمپ یاماها یا Harmman Kardon

17. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •