تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 472 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به دوستان سمندی از نوع ef7
    بعد از کلی تحقیق و بررسی بلاخره سمند خریدم ولی از نوع xu7 واینو مدیون اطلاعات شما عزیزان هستم و گرفتن اطلاعات مستقیم از صاحبان ef7 و دوستانی که توی ایران خودرو مشغول کارند. توصیه من اینه که از خرید ef7 بپرهیزید . واقعا شانسیه. کلا 3 تا نمایندگی توی تهران کارای اونو انجام میده. البته xu7 هم خیلی توپ نیست ولی باز مشکلاتش کمتر از ef7 هست. دیگه تقصیر خودمونه که باید اینارو سوار بشیم. واقعا انگار اسباب بازیه .طلقیه عین این اسباب بازیهای چینیه تمام قطعات پلاستیکیش پیلیسه دارن. خواهر خانومم توی آمریکا با 3000 دلار پیش وماهی 400 دلار تویوتا کرولا 2014 خرید که نهایتا براش حدود 18000 دلار در میاد. و این با درآمد اونجاست که حداقل ماهی 2000 دلاره برای کارگر ساده. حالا ما اینجا با اینهمه پول نسبت به درامد وحقوقمن با ید این آشغالها رو سوار بشیم .
    دوستان منو ببخشید دلم پر بود.
    امیدوارم روزی بیاد که حق انتخابی برای ما باشه.
    Last edited by hamid_mam; 04-09-2014 at 15:41.

2. 3 کاربر از hamid_mam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shiraz_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به خدا نفهمیدیم بالاخره ef7 خوبه یا بده!!؟بخریم یا نخریم!!؟
    بعضی نظرها آدم رو نا امید می کنه!!برای من که دنبال ماشین دوگانه سوز بودم بهترین گزینه بود اما حالا............!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به خدا نفهمیدیم بالاخره ef7 خوبه یا بده!!؟بخریم یا نخریم!!؟
    بعضی نظرها آدم رو نا امید می کنه!!برای من که دنبال ماشین دوگانه سوز بودم بهترین گزینه بود اما حالا............!!
    دوست عزیز من فقط اطلاعات شخصی خودمو گفتم و خوشحال میشم اگه بتونم کمکی در تصمیم گیری شما انجام بدم.
    این ماشین دقیقا تخمرغ شانسیه ، شانست خوب باشه خوب در میاد وگرنه باید همش تو نمایندگی باشی. توصیه میکنم قبل از خرید حسابی تحقیق کنی.
    ماشین در ایران سرمایه است یعنی قبل از خرید باید فکر فروش احتمالیش را هم بکنی .
    Ef7 در بازار دست دوم خوب خرید و فروش نمیشه حتی اگر عالی باشه. کمتر تعمیر کاری پیدا میشه که به ماشین جرات دست زدن داشته باشه.
    البته من به هیچ وجه دوگانه نمیخواستم بخرم. با اینحال از خیر خرید بنزینی این ef7 هم گذشتم. به هر حال دوستانی هستند که بسیار راضیند وبالعکس. سعی کنید این تاپیک را خوب مطالعه کنید.
    موفق باشید.

5. این کاربر از hamid_mam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

پدر من سورن ef7 دارن (سورن فقط بنزینی داره) و بسیار راضی هستن منم پشتش نشستم عالیه این ماشین جای حرف نمیذاره.مشکل این ماشین ظاهرا خرجای موتوری گرونه

Sent from my C6903 using Tapatalk

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

ماشین شانسیه قبلش یه پارس سال اخر 92 صفر گرفتیم اشغال به تمام معنا بود باز پدر برای همکارشون یه صفر 92 دیگه خریدن خوب در اومد!!! همه شانسکیه

Sent from my C6903 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ef7 مدل 93 ، تا الان 4000 تا رفته همش تو شهر، فقط تنها ایرادش اینه زیاد به گاز دادنش عادت ندارم ، یعنی کپ داره یکم،و اندکی کله کردن ، چون قبلش 405 داشتیم، ولی فوق العادست این موتور ، بی صدا و نرم ، واقعا نیمدونم چجوری سال ها صدای موتور بی خاضیت xu7 رو تحمل میکردم

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

ef7 مدل 93 ، تا الان 4000 تا رفته همش تو شهر، فقط تنها ایرادش اینه زیاد به گاز دادنش عادت ندارم ، یعنی کپ داره یکم،و اندکی کله کردن ، چون قبلش 405 داشتیم، ولی فوق العادست این موتور ، بی صدا و نرم ، واقعا نیمدونم چجوری سال ها صدای موتور بی خاضیت xu7 رو تحمل میکردم
    اون کپ کردن با تنظیم گپ شمع ها و تعویضش با نوع سوزنی
    تنظیم سیم کلاج و سنسور پدال کلاج به مقدار قابل توجهی قابل حله

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اون کپ کردن با تنظیم گپ شمع ها و تعویضش با نوع سوزنی
    تنظیم سیم کلاج و سنسور پدال کلاج به مقدار قابل توجهی قابل حله
    والا گپ رو یه عده میگن رو 0.9 تنظیم کنید،یه عده میگن باعث میشه به موتور فشار بیاد آخرش دوستان به اجماع نرسیدن روی چند باید تنظیم کنیم؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

سلام به دوستان سمندی از نوع ef7
    بعد از کلی تحقیق و بررسی بلاخره سمند خریدم ولی از نوع xu7 واینو مدیون اطلاعات شما عزیزان هستم و گرفتن اطلاعات مستقیم از صاحبان ef7 و دوستانی که توی ایران خودرو مشغول کارند. توصیه من اینه که از خرید ef7 بپرهیزید . واقعا شانسیه. کلا 3 تا نمایندگی توی تهران کارای اونو انجام میده. البته xu7 هم خیلی توپ نیست ولی باز مشکلاتش کمتر از ef7 هست. دیگه تقصیر خودمونه که باید اینارو سوار بشیم. واقعا انگار اسباب بازیه .طلقیه عین این اسباب بازیهای چینیه تمام قطعات پلاستیکیش پیلیسه دارن. خواهر خانومم توی آمریکا با 3000 دلار پیش وماهی 400 دلار تویوتا کرولا 2014 خرید که نهایتا براش حدود 18000 دلار در میاد. و این با درآمد اونجاست که حداقل ماهی 2000 دلاره برای کارگر ساده. حالا ما اینجا با اینهمه پول نسبت به درامد وحقوقمن با ید این آشغالها رو سوار بشیم .
    دوستان منو ببخشید دلم پر بود.
    امیدوارم روزی بیاد که حق انتخابی برای ما باشه.
    سلام
    دوست عزیز شما بهترین انتخاب را کردید که سراغ EF7 نرفتید . موتور XU7 هم به اون خوبی ها نیست که بگیم عاری از هر گونه عبیه ولی عیب هاش به مراتب کمتر از EF7 هست .
    البته من نمیخوام بگم که EF7 موتور خوبی نیست
    من خودم چون یه مدت تو یکی از نمایندگی های ایران خودرو کار می کردم . روزی نبود که چند تا EF7 به عنوان مراجعه کننده نداشته باشیم
    برای دسته موتور . روغن ریزی . خرابی دسته سیم موتور . صدا دادن واتر پمپ . نرفتن روی گاز . چراغ چک . صدا دادن و نشتی از رگلاتور . گاز خوردن بی دلیل و ..............
    موتور های EF7 فقط از سال 88 تا 89 خوب بودند از اون به بعد شدند تخم مرغ شانسیه یکی خوب یکی بد .

12. این کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته حرف شما درباره ef7 بنزینی صادق نیست و این اشکالات مربوط به مدل گازسوز هست... در کل خرابی موتور Xu7 هم بسیار بالاست ولی چون مردم دیگه کنار اومدن با این موتور و تعمیر اون بسیار راحت هست حرفی از خرابی های اون نیست ، شما برو تو آمار سالانه یک نمایندگی رو نگاه کن ببین جندتا XU7 برای واشر و سرسیلندر و انواع و اقسام عیوب مراجعه میکنن، اینو من از تجربه 7سالم با موتور Xu7 میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •