تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 311 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

آسیاتک همدان کسی تائید میکنه ؟ کسی سرویس داره اینجا ؟
    به لطف مصوبه 152 اسیاتک هم قیمت ها و همچنین ساعات رایگان سرویس هاش رو تغییر داد...!

2. این کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

یه نفر در حال فداکاری هست که ببینه چطوریه فعلا شما ها صبر داشته باشین تا ببینیم چطور پیش میره میگن که صبا نت هم از لحاظ پینگ و دانلود شبانه خوبه فقط قیمتش یه خورده بالاتره اما من دیدم تو شیراز با 512 قشنگ شبی 6 گیگ دانلود میکنن
    شبی 6 گیگ!!؟؟! اینجور یعنی خط رو روی 4مگ میبندن وحداقل سرعت300. همدان هم همینطوره؟
    Last edited by NeORiN; 10-03-2013 at 23:48.

4. این کاربر از NeORiN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

والا دروغ نباشه توی شیراز میگفتن که راضی هستن و خوبه من هم یکی دو بار رفتم موقع گند کاری مخابرات کادر خوب و با تربیتی (نه مثل ریتون و روش برخورد با مشتری) داشتن حالا چند نفر هم برن از این بگیرن یه تستی بذارن ببینیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه روز خیلی عادی در همدان

لینک بفرستین...یه دوتا فایل دانلود کنیم..........
    Last edited by nemo367; 11-03-2013 at 09:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آسیاتک همدان کسی تائید میکنه ؟ کسی سرویس داره اینجا ؟
    سلام
    من آسیاتک گرفتم و همون موقع هم که گرفتم تو این تاپیک پست دادم برای اطلاع رسانی و به یکی از دوستام هم پیشنهاد دادم ولی از دیروز که قیمتهای جدیدش رو اعمال کرد به نظرم باید کم کم به فکر یه isp دیگه باشم.من منتظر بودم سرویس 2 مگ 6 گیگ تمدید کنم که تعرفه های 6 گیگ ساعت رایگانش رو برداشتن.حالا شما حساب بکنید اگه بخواین ساعات رایگان برا دانلود داشته باشید حتمن باید تعرفه های 10 گیگ به بالا رو بردارین که سرویس 2 مگ با عوارض میشه 40845 تومان و 1 مگ میشه 35600 .(هزینه رانژه هم 12000 تومان برا ثبت نام اولیه میگیرن)خب با این شرایط اقتصادی نمیشه این سرویس ها رو انتخاب کرد.البته سرویس های نا محدودی هم که داره متاسفانه به علت مشکل پهنای باند مراکز مخابراتی همدان ثبات نداره.من به سرویس 1 مگ تغییر سرویس داده بودم سرعتم از 80 تا به بالا که نمی رفت گاهی خیلی کمتر هم میشد با پشتیبانی هم تماس گرفتم اول گفتن چک می کنیم باید بهتر بشه بعدن گفتن که مشکل بر میگرده به مرکز مخابراتی شهرتون(طبق معمول).شما هر سرعتی که از آسیا تک بگیرین اسمی همون رو میده تو ساعت رایگان نه بیشتر.یعنی اگه بخواین شبی 2 گیگ دانلود داشته باشین باید یا سرویس 2 مگ رو بردارین یا 1 مگ.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دوستان اگه کسی صبا نت گرفته یا میخواد بگیره یه خبر بده من قبلن تو تاپیکش خونده بودم که با 256 هم شبی 2 گیگ می گرفتن.
    Last edited by vahid_sh2447; 11-03-2013 at 13:59.

8. 2 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به لطف مصوبه 152 اسیاتک هم قیمت ها و همچنین ساعات رایگان سرویس هاش رو تغییر داد...!
    آره کمال جون دیروز این ضربه روحی رو بهمون وارد کرد.نیومده مجبور شدیم به فکر یه isp دیگه باشیم.یه مشکل دیر گرفتن ip هم یه چند روزیه پیدا کرده فکر کردم مشکل از مودم ه که تو تاپیک آسیاتک یه تعداد هم همین مشکل رو پیدا کرده بودند...
    راستی تعرفه های جدید مخابرات که مثل اینکه قراره سراسر کشور همین طرح باشه.چون چند وقت پیش که 2020 زنگ زدم گفت طرح قبلی اجرا نمیشه و قراره تعرفه های جدید اعمال بشه.
    یه نکته جدید اینکه سرویس های نا محدود هم داره اگه یادت باشه با 256 نا محدود مخابرات 50-60 تا دانلود می کردیم چند سال پیش.
    Last edited by vahid_sh2447; 11-03-2013 at 12:47.

10. 2 کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

من رفتم توی این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم نوشته بود از 12 اسفند تا 6 اردیبهشت حالا سوال اینجاست که میخوان دوباره بعد از 6 اردیبهشت تعرفه رو عوض کنن حالا که دارم فداکاری میکنم و رفتم از آسیا تک گرفتم همه رفتن بیرون من تنها موندم برای من که فقط پینگ مهمه و اتصال همیشگی و سرعت بدون نوسان ولی یادش بخیر مافیا 2 رو با مخابرات دانلود کردم

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

این صفحه رو همه برن بخونن تا بدانن این ها چه قدر به فکر ما هستند . بابا گول نخورید اینا مشتری ندارند تعرفه ها رو برای مدتی عوض کردن اینجا هم خرابکاری کردن بدجور برای مثال :

2. هدف اصلی جشنواره چیست؟
    هدف اصلی این جشنواره , تعریف تعرفه های جدید برای تمامی سطوح مصرف و پیدا کردن مشتریان جدید است

6. چه کسانی میتوانند از دانلود رایگان شبانه استفاده کنند؟
    مشتریان قرارداد های یک ساله و 6 ماهه حق استفاده از دانلود رایگان در شب را دارند.

8. چه کسانی در قرعه کشی شرکت داده میشوند؟
    فقط مشتریانی که برای قرارداد یکساله ثبت نام کرده باشند در قرعه کشی شرکت داده می شوند

مردم هم به طمع برنده شدن روزانه 10 تبلت هجوم میبرن بعد میفهمن که چه کلاهی رفته سرشون بابا گول نخورید

این هم لینک همین صفحه ای که میگم برین بخونین تا متوجه شین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amir1024; 11-03-2013 at 14:20.

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

این مخابراتی ها شبانه داره؟ نامحدود هاش چطوریه به صرفه هست مثلا یه 128 یا 256 بگیریم؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من رفتم توی این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم نوشته بود از 12 اسفند تا 6 اردیبهشت حالا سوال اینجاست که میخوان دوباره بعد از 6 اردیبهشت تعرفه رو عوض کنن حالا که دارم فداکاری میکنم و رفتم از آسیا تک گرفتم همه رفتن بیرون من تنها موندم برای من که فقط پینگ مهمه و اتصال همیشگی و سرعت بدون نوسان ولی یادش بخیر مافیا 2 رو با مخابرات دانلود کردم
    امیر جان من قبلن در مورد آسیاتک پرسیده بودی توضیح داده بودم مشکلاتش چیه تو پیغام خصوصی...

شما مگه زمانی که از مخابرات نامحدود داشتی ناراضی بودی؟اگه مخابرات این سرویس های نا محدود رو بده بر می گردم مخابرات.در غیر این صورت یه ISP دیگه.چون با محدود شدن ساعات رایگان و نوسان سرعت و از همه مهمتر گرون شدن تعرفه هاش نمی صرفه آسیاتک بمونم...

در مورد پینگ: پینگ مخابرات از همه ISP ها بهتره.خوب مخابرات هم یه خوبی هایی داره هم یه بدیها.
    خوبیش اینه که سرعتش نوسان نداره.قطعی نداره.قیمتش پایین تره.هزینه راه اندازی نمی گیره.زودتر از همه رانژه می کنه و سریع تخلیه می کنه.مبلغ رو قبض تلفن میاد
    بزرگترین بدیش پشتیبانی بی سواد 2020 هستش که اگه قطعی نداشته باشی لازم نیست بهش زنگ بزنی.
    Last edited by vahid_sh2447; 11-03-2013 at 15:16.

15. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •