شهریور فکر کنم بیاد
شهریور فکر کنم بیاد
سلام
آقا اين علمي كاربردي (ترمي) كلا كلاساش به چه شكليه؟ مثله پيام نور ميمونه يا نه استاد كامل مثل سراسري مياد درس ميده و خودش امتحان مي گيره؟ كلا وضعيت اساتيد و امكانات كارگاهي و آزمايشگاهيش برا رشته هاي مهندسي مثل عمران در چه سطحيه؟ وضعيت دانشجوهاش چي مثلا الان كه بدون كنكور ثبت نام مي كنن يكي با معدل ١٧ قبول ميشه!؟ به نظرتون بهترين مركز براي مهندسي عمران تو تهران كدومه!؟
ممنون
باید توی کلاس ها شرکت کنید
پس يني مثه سراسري ٤ يا ٥ روز در هفته بايد بريم سر كلاس؟ اگه يه كم بيش تر توضيح بديد ممنون ميشم؛ كلا من بخوام جواب باقي سوالامو بگيرم چي كار بايد بكنم؟ جايي رو داره برا مشاوره!؟
اره البته دانشگاه به دانشگاه هم فرق داره بعضی مراکز میشه با اساتید صحبت کرد و کمتر سر کلاس رفت
اطلاع ندارم
اين طور كه من اين چند روز متوجه شدم گويا هيچ مركزي در تهران كارشناسي پيوسته عمران رو ارائه نمي كنه…! و متاسفانه اين جوري كه به من گفتن از نظر امكانات آزمايشگاهي و كارگاهي خيلي ضعيف هست و حتي بعضي مراكز همين امكانات كم رو هم نداره…! دوستان كسي اطلاعي داره…!؟
ممنون
سلام
اغلب گرایش ها در علمی کاربردی تا مقطع کاردانی هست .
خب سطح علمی پایین تر این دانشگاه باعث میشه امکانات کمتری رو هم در اختیار بزاره برای فرد
اگر به دنبال سطح علمی قوی تری هستید دانشگاه دیگه دولتی- ازاد رو انخاب کنید ....
موفق باشید
سلام.امتحانای شما از چندم شروع میشه؟ (ترمی)
میخوام ببینم دانشگاه ما امتحانارو انقدر عقب انداخته یا همه اینطورین!
امتحان ما که از 9 ام هست تا 20 ام
9-11-13-16-17-18-19-20 گوساله ها 5تا امتحان انداختن پشت سر هم
تازه مخابرات دیجیتال که درس 3 واحدی هست کلاس ما 58 نفر آدم تو یک کلاس ارائه دادن!![]()
ممنون.دانشگاه ما هم تقریبا امتحانا همینجوریه و چند تا هم پشت سر هم داریم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)