aziz goshito ye reset bokon moshkelet hal mishe
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
دوستان من موفق شدم یه تم که به درد بخوره نصب کنم البته این تم کل منو رو تغییر میده و بلک تم هم روش نصب ولی رو چیزای دیگه مثل منوی اس ام اس و بقیه چیزا اثر نداره جریان از این قراره که این بچه های مالزیایی این تم رو رو فریمور اروپا ریختن و دادن تو اینترنت عکسشم میذارم سیاحت کنین اگه دوست داشتین واستون لینک میذارم در ضمن پدرم در اومد تا تونستم دانلود کنم چون زبان سایت زبان آدمی زاد نبود و ثبت نامش فوق العاده سخت بودبازم میگم این تم رو روی فریمور ریختن که 82M حجمشه اگه خواستین بگین واستون لینک میزارم اینم یادتون باشه این فریمور رو نصب کردین باید از زبان فارسی خداحافظی کنین موفق باشید
![]()
تم جالبیه! ولی خوب به دردسترهای بعدیش نمی ارزه! ولی بلکل خود سامسونگ تو آپدیت سایتش( معلوم نیست کی) قرار یه سری چیزای جدید رو واسه این گوشی اضافه کنه واسه دانلود!
اگر میخوای با این روش تم نصب کنی، این سایت تم های قشنگی داره؛ البته زبانش روسی هستش. ولی خب با Google Translate کارت راه میفته.
تو این پستم یه نمونشو گذاشتم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه توضیح میدی برای نصب تم چه کار کردی؟؟
بی زحمت لینک هم واسه دانلود بزار
دوستان سلام
چطور می شه برای دسترسی به منوهای گوشی پسورد گذاشت که کسی نتونه از اون استفاده کنه یا بهتر بگم سواستفاده کنه ؟
سلام.
راهش اینه
menu->Setting->security->privacy Unlocked
پایینش نوشته All unlocked. زوش بزن میگه چیا رو میخوای روش پسورد بذاری. انتخاب کن و پسورد هم بزن!
واسه وارد شدن به اون بخش هایی که انتخاب کردی باید با پسورد وارد بشه.
چیز جالبیه!!!![]()
سلام به همه بر و بچ .
راستش من موندم بين star , pop زياد قيمتشون واسم مهم نيست . ولي يه چيزي مي خوام كه راحت باشه .چون اونطوري كه توي صفه هاي قبلي ( البته همشون نه ) خوندم خيلي دنگ و فنگ داره .خيلي ستمه
و ضمنا اينكه سرعتش ميخوام بالا باشه . مثلا هم آهنگ گوش بديهمراهش يه متني بخوني و
... كلا گير نداشته باشه .
اگه يه راهنمايي كنيد ممنون ميشم![]()
سلام....کسی نیست واسه s5233 من تم بزاره؟؟/تم یا برنامه....خسته شدم....تکراری شده منوش....اگه کسی لینک بده ممنون میشم....
به نظر من استار بگیر البته استار نرم افزار ها رو تو حافظه گوشی میریزه و ممکنه در دراز مدت سرعتش پایین بیاد ولی در کل امتحانشو پس داده سرعتشم خوبه اگه زیاد اهل نرم افزار نیستی استار بگیر پاپ هم گوشی ایه که جدید تره و برای دوست داران محیط زیسته
مزایای پاپ به نقل از کالا یاب موبایل:خوانایی ضعیف صفحه نمایش در برابر نور آفتاب،فقدان قاقابلیت فوکوس خودکارو همینطور فلاش دوربین،نبود سوکت 3.5 میلیمتری استاندارد،حداکثر کیفیت فیلمبرداری QVGA
Last edited by Javadnet; 06-06-2010 at 18:51. دليل: نبود وقت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)