تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 279 از 773 اولاول ... 179229269275276277278279280281282283289329379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,781 به 2,790 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

در آغاز فعالیت hamedh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    ایران -خراسان - بیرجینیا (بیرجند)

پيش فرض

سلام دوستان
    من 2 تا تلویزیون همزمان خریدم یکی 42v20 واسه بابام اینا یکی هم 40c550 واسه خودم که پولم کمتر بود هر دو رو کنار هم تست کردم رو تصاویر تلویزیون خودمون فرقی بینشون ندیدم تازه شایدم سامسونگ کمی بهتر بود رو تصاویر hd هم فرق چندانی ندیدم اما رو کنسول بازی قابل مقایسه هم نبودن من بازی بلر (blur) رو روی pc با کارت گرافیک 5770 دارای hdmi ران کردم که v20 واقعا معجزه میکرد ولی به نظر من این همه اختلاف قیمت تو ایران نمی ارزه اونم واسه بازی یا نهایتا یه فیلم bat man .

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض HDTV با سقف قیمت 2 میلیون تومن

سلام

آقا , این بابای ما یجوری استرس بهم وارد کرده که نگو , داره هول هولکی بهم میگه بیا یه tv از فروشگاه اداره (اتکا) برداریم هرچی که تو بگی تا 2 میلیون تومن منتها بدبختی اینه با صاحب این فروشگاه رفاقت داره این بابا ی ما !! و الان من توو رودروایسی گیر کردم و بابام میگه این تلوزیون هاش عالیه (!!!) چهار پنج مدل داره توو این قیمت , یکیش رو بردار . یجوری داره بهم میگه من نمیتونم به دوستم بگم من بین اینا هیچ چیزی انتخاب نمیکنم باید یه چیز دیگه بیاری برا من !!! آخه 2 میلیون هم این چیزا میشناسه پیر مرد ! من هم ندیدم تلوزیون ها رو هنوز ! الان اومده میگه فردا بریم یکی رو بردار , مطمعن باش میپسندی !! اگه نپسندیدی من خودم میبرم عوضش میکنم !! الان اعصاب من ریخته به هم ! من بهش گفتم TV بخریم ولی با اصول نه رفاقتی و فلان ... من برا گوشیم (GALAXY S) دو ماه تحقیق کردم ! و الان به شدت ازش راضیم !

حالا دوستان خواهشا یه لطفی کنید بهترین TV که هست توو بازار ایران با حداکثر 2 میلیون تومن بودجه , چه LED چه LCD , فرقی نمیکنه , مهم کیفیت تصویر هستش , بعدش سایزش از 46 اینچ کمتر نشه در صورت امکان , و بعدش اگه 3D باشه عالی میشه , چون ما زود زود TV رو عوض نمیکنیم برا همین میخوام مثلا سال دیگه همین موقع اگه همه رده بودن توو خط 3D ما ازشون عقب نباشیم و حسرت این 2 میلیون خرج رو نخوریم . نظر شخصیتونم بگید در مورد اینکه با این بودجه خرید 3D ارزشش رو داره یا نه HDTV های معمولی بهترن . در ضمن دوستان رو هیچ برندی تعصبی ندارم و میتونید هر کیسی که بیشتر قبول داریدش رو معرفی کنید . اگه چیزی معرفی کردید که اونجا نباشه پافشاری میکنم که حتما اون رو بیارن .

فقط دوستان اگه زودتر جواب بدید لطف کردید
    پیشاپیش ممنونم ازتون

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان رفتم فروشگاه ! یه دونه LG LCD 660 بود 47 اینچ با گارانتی مادیران 1957000 تومن میداد , یه دونه 685 SAMSUNG LCD بود 40 اینچ که نیگاه نکردم ولی میگفت با گارانتی اصلی هست , میداد 1578000 . یه دونه هیتاچی 42 اینچ هم بود که مدلش رو نیگاه نکردم اصلا چون من بالای 46 اینچ می خواستم . به جز اینا هیچی !!

حالا دوستان نظرتون در مورد اون LG چیه؟ قدیمیه یا جدید ؟! به درد بخور هست؟ قیمت با گارانتی مادیرانش همین حدوده دیگه آره؟ تا 2 تومن با گارانتی اصلی چه چیز بهتری میتونم بخرم من , که از کیفیت تصویرش حداکثر رضایت رو داشته باشم ؟ (چون فروشگاه های اداره هر چی بیارن با گارانتی اصلی میارن , بودن گارانتی هیچی نمیارن) شعبه های خیلی بزرگتر هم داره , شما اسم هر مدلی رو بفرمایید توو اونا میشه پیدا کرد . دوستان خواهشا کمک کنید چون خودم اصلا آشنایی ندارم از تلوزیون های جدیدی که الان توو بازار پیدا میشه .

پ.ن : قید 3D رو بل کل زدم متاسفانه , چون فکر نکنم با 2 تومن بشه 3D با گارنتی اصلی با این سایز خرید که همزمان ارزش خریدش از 2D با این محدوده ی قیمت بیشتر باشه , موافقید؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان رفتم فروشگاه ! یه دونه LG LCD 660 بود 47 اینچ با گارانتی مادیران 1957000 تومن میداد , یه دونه 685 SAMSUNG LCD بود 40 اینچ که نیگاه نکردم ولی میگفت با گارانتی اصلی هست , میداد 1578000 . یه دونه هیتاچی 42 اینچ هم بود که مدلش رو نیگاه نکردم اصلا چون من بالای 46 اینچ می خواستم . به جز اینا هیچی !!

حالا دوستان نظرتون در مورد اون LG چیه؟ قدیمیه یا جدید ؟! به درد بخور هست؟ قیمت با گارانتی مادیرانش همین حدوده دیگه آره؟ تا 2 تومن با گارانتی اصلی چه چیز بهتری میتونم بخرم من , که از کیفیت تصویرش حداکثر رضایت رو داشته باشم ؟ (چون فروشگاه های اداره هر چی بیارن با گارانتی اصلی میارن , بودن گارانتی هیچی نمیارن) شعبه های خیلی بزرگتر هم داره , شما اسم هر مدلی رو بفرمایید توو اونا میشه پیدا کرد . دوستان خواهشا کمک کنید چون خودم اصلا آشنایی ندارم از تلوزیون های جدیدی که الان توو بازار پیدا میشه .

پ.ن : قید 3D رو بل کل زدم متاسفانه , چون فکر نکنم با 2 تومن بشه 3D با گارنتی اصلی با این سایز خرید که همزمان ارزش خریدش از 2D با این محدوده ی قیمت بیشتر باشه , موافقید؟
    -در مورد بحث 3d به نظر من هم الان كار درستي نيست هزينه كردن براش
    -علت هاي مختلفي داره :كم بودن سورس هاي 3d -نقايصي كه هنوز اين پنل ها دارند در 3d -هزينه هاي زياد و....
    -در مورد مدل هايي كه ديدين هم بزرگوار خدمتتون عرض كنم كه lg ld660 يكي از پيشنهاد هاي بنده هست مدل جديديه و كارايي وامكانات خوبي هم داره و قيمت مناسبي هم داره در كنارش پيشنهاد ميكنم c695 سامسونگ رو هم ببينيد
    و بعد انتخابتون رو انجام بدين لزومي نداره شما بخواين هزينه زياد تري داشته باشين

5. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

-در مورد بحث 3d به نظر من هم الان كار درستي نيست هزينه كردن براش
    -علت هاي مختلفي داره :كم بودن سورس هاي 3d -نقايصي كه هنوز اين پنل ها دارند در 3d -هزينه هاي زياد و....
    -در مورد مدل هايي كه ديدين هم بزرگوار خدمتتون عرض كنم كه lg ld660 يكي از پيشنهاد هاي بنده هست مدل جديديه و كارايي وامكانات خوبي هم داره و قيمت مناسبي هم داره در كنارش پيشنهاد ميكنم c695 سامسونگ رو هم ببينيد
    و بعد انتخابتون رو انجام بدين لزومي نداره شما بخواين هزينه زياد تري داشته باشين
    مرسی از جوابتون دوست عزیز

پس به نظر شما با 2 میلیون بودجه بهترین گرینه یا LG LCD 660 یا SAMSUNG LCD C695 هستش , بعد بین این دو تا شما باشید کدوم رو برمیدارید؟ (C695 و C650 هر دو یکین؟ توو بازار بیشتر کدوم اسم رایجه؟) اون LG رو خوب قیمت داده فروشگاه ؟ 1957000 ؟ قیمت تقریبی (با گارانتی اصلی) c695 که فرمیدید رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم (46 و 55)

اگه تفاوت های این دو مدل LG و سامسونگ رو هم که بگید دیگه شرمنده کردید
    Last edited by Atropates; 30-12-2010 at 16:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پس به نظر شما با 2 میلیون بودجه بهترین گرینه یا LG LCD 660 یا SAMSUNG LCD C695 هستش , بعد بین این دو تا شما باشید کدوم رو برمیدارید؟ (C695 و C650 هر دو یکین؟ توو بازار بیشتر کدوم اسم رایجه؟) اون LG رو خوب قیمت داده فروشگاه ؟ 1957000 ؟ قیمت تقریبی (با گارانتی اصلی) c695 که فرمیدید رو هم اگه لطف کنید ممنون میشم (46 و 55)

سلام
    قیمت LG LCD 660 در سایز 47 اینچ در مشهد 1.600 است نه 1957000 ؟؟؟؟

8. 2 کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    قیمت LG LCD 660 در سایز 47 اینچ در مشهد 1.600 است نه 1957000 ؟؟؟؟
    1.600 با گارانتی مادیران دوست عزیز ؟!!

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

-بله گزينه هاي خيلي خوبي هستند در اين دو برند
    -من شخصا و نظر شخصيم بيشتر C695 هست (همون C650) -فكر ميكنم بازتوليد رنگ مشكي و كنتراستش بهتر ه وصفحه وپنل شفاف رو بيشتر ميپسندم
    -LG LD660 هم يكي از بهترين هاست امكانات خيلي خوب و مشخصات عالي داره
    -در مورد قيمت هم الان 46C695 رو نزديك 1700 ميشه تهيه كرد كه البته 500 تخفيف خورده قبلا 2200 بود
    -در مورد ال جي هم كه دوست عزيزمون قيمت رو عرض كردند

11. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1.600 با گارانتی مادیران دوست عزیز ؟!!
    بله با گارانتی ماد ایران
    تجربه شخصی من این است که هر زمان برای خرید کالایی سراغ یک آشنا رفتم و به او اعتماد کردم بعد پشیمان شدم
    به نظر من در هنگام خرید مثل غریبه ها عمل کن و چند جا برو قیمت کن تا بعد پشیمان نشوی
    بدرود

13. این کاربر از koh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-ببین دوست عزیز قمتی که دوستمون دارن میدن قیمت نقدی این تی وی هست ولی شما میخواین از اتکا بخرین و اتکا کالاهاشو به کادر و بازنشسته با 12 قسط میده و این اختلاف قیمت برای قیمت اقساطی این تلویزیونه اگه بخواین نقدی بگیرین همون 1600تا1620 قیمتشه.

15. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •