N71 یا N73 ؟؟
مسئله این است...
سلام
کسی نیست جواب بده! من دارم امروز عصر یکیش را می خرم با قیمت 1190. این گارنتی خوبیه؟ دوساله است
لطفا یک جوانمرد پیدا بشه
دوست عزیز گارانتی انفورماتیک تو زمینه قطعه معتبر و معروفه تو لپ تاپ نمی دونم اما تو زمینه لپ تاپ هم باید خوب باشه چون تو بازار قطعه خیلی خوبه.موفق باشی
سلام
من امروز صبح این مدل رو خریدم از پاساژ پارسیان
با گارانتی سازگار 1490
البته بدون ویندوز و من هم اصلاً باهاش چونه نزدم ، ولی فکر کنم مناسب داد
چند تا مغازه دیگه هم داشتن
با سلام
می خواستم نظرتون رو در مورد این لب تاب بدونم n55sf
و اینکه آیا در این رنج قیمت حدود 1.5 میلیون لب تاب دیگری رو پیشنهاد میکنید؟
RAM 8G
VGA 2G gforce555
CPU CI7
HDD 750
اینا مال همین مدلی هست که ارز کردم
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
من مهندس نقشه برداری هستم و بیشترین کار رو با اتو کد و لند دسکتاپ انجام میدم حالا سوال من این هست که مدل k43sv با مشخصات زیر :
CPU :Core i5 2410
RAM:4G DDR3
HDD:640
VGA:GFORCE GT520 2 G و گارانتی مادیران .
برای من مناسب هست ؟ در ضمن لپ تاپ ویندوز نداره و از جایی که میخام بخرم فقط دستگاه رو اک به من تحویل میده . آیا شرکت مادیران برای من ویندوز و درایوهای اون رو می ریزه یا باید برم جای دیگه ؟ سوال آخر آیا این مدل خوب هست یا نه و داغ میکنه ؟
سلام دوستان عزیز
من یه n53sv خریدم میخواستم بدونم وقتی پردازش سنگین داره انجام میده حدود دمای سی پی یو چند باشه نرماله؟
با نرم افزار cpu monitor دمای سیستم رو رو حالت پردازش سنگین تست کردم که به حدود 85 رسید ولی بلافاصله بعد اتمام پردازش ظرف 10 ثانیه دما به حدود 65 رسید و بعد اون دما آروم آروم شروع به پایین اومدن کرد میخواستم بدونم با توجه به اینکه بعیده ظرف 10 ثانیه این مقدار کاهش دما صورت بگیره میشه گفت دمای واقعی همون 65 بوده؟
[QUOTE=iran63;6539190]سلام دوستان
من مهندس نقشه برداری هستم و بیشترین کار رو با اتو کد و لند دسکتاپ انجام میدم حالا سوال من این هست که مدل k43sv با مشخصات زیر :
CPU :Core i5 2410
RAM:4G DDR3
HDD:640
VGA:GFORCE GT520 2 G و گارانتی مادیران .
برای من مناسب هست ؟ در ضمن لپ تاپ ویندوز نداره و از جایی که میخام بخرم فقط دستگاه رو اک به من تحویل میده . آیا شرکت مادیران برای من ویندوز و درایوهای اون رو می ریزه یا باید برم جای دیگه ؟ سوال آخر آیا این مدل خوب هست یا نه و داغ میکنه ؟[/QUOT
دوست عزیز در مورد ویندوز یه حالت اینکه که اورجینال روش نصبه یه حالتم اینکه خودت بریزی.دی وی دی درایور هم همراه لپ تاپ هست.در مورد داغی این مدل خوبه و زیاد داغ نمیکنه اما برای کار شما مدل های بهتری مثل k53sv -n53sv هم پیدا میشه این مدل سی پی یو متوسطی داره رم هم متوسطه اما گرافیک قوی نداره.موفق باشی
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
دوست من هم همین مدل رو دارم و بدون کول پد موقع بازی و پردازش سنگین دما به 85-90 هم می رسه.در مورد کاهش دما :دما واقعا تا 85 می اد اما با سبک شدن کار و پردازش خیلی سریع پایین میاد تجربه همچین چیزیو منم داشتم.کاملا طبیعیه خیالت راحت
سلام دوستان
1. کسی k53sv کر ای 5 داره؟ ایا تا بحال عیبی هم داشته که باعث نگرانی بشه؟
2.برای دیدن مشخصات فنیش باید به چه سایتی مراجعه کنم ؟
3.برای ایسوس گارانتی سازگار بهتره یا امرتات؟
5.گرافیکش چقدر شیر میکنه؟
Last edited by seyyed@mohsen; 16-10-2011 at 08:49.
دوست عزیز من الان نزدیکه 1 ماهه که این لپتاپ رو دارم بازی flight simulator x رو روش ریختم به خوبیی جواب داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)